Ovo su recimo spicevi u Hertha-i,

Presmijesno
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Po onom sto sam gledao, uz duzno postovanje Herthi, mislim da je on igrac za gornji dio tabele bilo koje lige5.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2022, 22:58Nema sanse, pogledaj kakvi napadaci igraju u nekim Bundesligaskim ekipama.
Ovo su recimo spicevi u Hertha-i,
Presmijesno
Mislio sam navesti samo po jednog igraca u svakoj liniji, koji bi mogli ciniti kostur ekipe i na koje bi bilo lakse nasloniti ove ostale. Od Dedica svakako ocekujem novog Mujdzu, od Hadzikadunica novog Bicakcica, od Hadziahmetovica novog Medunjanina, od Demirovica novog Ibisevica itd. Sve su to momci do 25 godina starosti i nije nemoguce da te komparacije postanu realnost. Naravno, nisu u pitanju identicni profili igraca, ali bi se mogao uporediti neki njihov cjelokupan doprinos na pozicijama koje igraju, a uporedjivao sam ih s onom generacijom koja nas je odvela u Brazil.babino je napisao/la: ↑05 nov 2022, 04:12imamo i mujdzu-dedica.
treba vidjeti sta je sa prirodnim srbinom, mozda imamo i golmana:-)
Definitivno fina ekipa se sprema.
Roma ne igra danas uopste, a tesko da ce sutra debitovati jer igraju protiv Lazia.
Navodno bi igrao za nas. Hoće li ikad biti tog kvaliteta je drugo pitanje.Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate
A nije ga bilo ni na klupi proslo kolo Euro Lige.
Tesko Bazdar, momak nosi 10ku u mladoj repki Srbije.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:15Adis Jasic, Muki Huskovic...a i Samed Baždar jedan je od nas![]()
![]()
Bas gledam Bazdar na Instagramu zapratio onog Belmina Habibovica koji lobira kod nasih Austrijanaca.forgempp je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:17Tesko Bazdar, momak nosi 10ku u mladoj repki Srbije.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:15Adis Jasic, Muki Huskovic...a i Samed Baždar jedan je od nas![]()
![]()
Bilo bi ekstra da ima nesto u toj prici fakat, jer Bazdar je bas bas veliki talenat, preslikani Šeško.Nirton je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:19Bas gledam Bazdar na Instagramu zapratio onog Belmina Habibovica koji lobira kod nasih Austrijanaca.forgempp je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:17Tesko Bazdar, momak nosi 10ku u mladoj repki Srbije.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:15Adis Jasic, Muki Huskovic...a i Samed Baždar jedan je od nas![]()
![]()
![]()
Mozda @Imajednabrigada zna nesto vise.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.