Decko nije los u opste toliko, i bas zbog toga sto imas Kolasinca na Toj strani trebao sati sansu jednom Dedicu jer sa Civicem znas na cemu si.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Selektor izjavio ide podmladjivanje ekipe, i onda igra Civic 
Decko nije los u opste toliko, i bas zbog toga sto imas Kolasinca na Toj strani trebao sati sansu jednom Dedicu jer sa Civicem znas na cemu si.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ASD
- Kontakt:
Dedić je desni bek. Igrom slučaja pokriva i lijevo, isto kao što u repci Gojak pokriva lijevo krilo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta je sa onim Gazibegovicem covjece.
Pratio sam mu brojke par mjeseci, cak sam nesto i komentarisao. ali lik u prosjeku ima ispod 50% tacnih dodavanja, mislim ako kao desni bek nisi u stanju odrzati posjed onda sta se desava?
edit: nije taj procenat ali je opet jako lose:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Prvenstvo mu završilo 10.04., dva mjeseca prije utakmica LN pa ti sad skontaj koliko su oni spremni za 4 utakmice u 10 dana (Prevljak, Hotic, Cimirot)...Mada je Cimirot imao povredu koljena i jos neke sitnije povrede zbog kojih je odustvovao 9,10 utakmica, tako nesto.
Dogodine mu ističe ugovor, vidjet ćemo šta će biti. U padu je forme sasvim sigurno kao i mnogi drugi naši reprezentativci.
- Beduin
- Kontakt:
Zato i pitam, nevjerovatno bez minute da bude u ovim utakmicama, mada je i on podosta cucnuo.hurem je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:54Prvenstvo mu završilo 10.04., dva mjeseca prije utakmica LN pa ti sad skontaj koliko su oni spremni za 4 utakmice u 10 dana (Prevljak, Hotic, Cimirot)...Mada je Cimirot imao povredu koljena i jos neke sitnije povrede zbog kojih je odustvovao 9,10 utakmica, tako nesto.
Dogodine mu ističe ugovor, vidjet ćemo šta će biti. U padu je forme sasvim sigurno kao i mnogi drugi naši reprezentativci.
U klubu i igra nesto, ali u reprezentaciji jel odigra finu tekmu znaj da ce narednih par biti trom, dosta gresaka, cesto na protivnickoj polovini terena bez ikakvog ucinka... a ocekivao sam daleko vise od njega kroz karijeru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hadziahmetovic
Cimirot
Prcic
Besic
Trenutno stanje sto se kvaliteta tice.
Cimirot
Prcic
Besic
Trenutno stanje sto se kvaliteta tice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa igrao je 1. poluvrijeme protiv Rumunije, nije bez minuta.Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2022, 19:23Zato i pitam, nevjerovatno bez minute da bude u ovim utakmicama, mada je i on podosta cucnuo.hurem je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:54Prvenstvo mu završilo 10.04., dva mjeseca prije utakmica LN pa ti sad skontaj koliko su oni spremni za 4 utakmice u 10 dana (Prevljak, Hotic, Cimirot)...Mada je Cimirot imao povredu koljena i jos neke sitnije povrede zbog kojih je odustvovao 9,10 utakmica, tako nesto.
U klubu i igra nesto, ali u reprezentaciji jel odigra finu tekmu znaj da ce narednih par biti trom, dosta gresaka, cesto na protivnickoj polovini terena bez ikakvog ucinka... a ocekivao sam daleko vise od njega kroz karijeru.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Beduin
- Kontakt:
J3bote, nisam ga ni dozivioNirton je napisao/la: ↑17 jun 2022, 20:44Pa igrao je 1. poluvrijeme protiv Rumunije, nije bez minuta.Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2022, 19:23Zato i pitam, nevjerovatno bez minute da bude u ovim utakmicama, mada je i on podosta cucnuo.hurem je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:54
Prvenstvo mu završilo 10.04., dva mjeseca prije utakmica LN pa ti sad skontaj koliko su oni spremni za 4 utakmice u 10 dana (Prevljak, Hotic, Cimirot)...Mada je Cimirot imao povredu koljena i jos neke sitnije povrede zbog kojih je odustvovao 9,10 utakmica, tako nesto.
U klubu i igra nesto, ali u reprezentaciji jel odigra finu tekmu znaj da ce narednih par biti trom, dosta gresaka, cesto na protivnickoj polovini terena bez ikakvog ucinka... a ocekivao sam daleko vise od njega kroz karijeru.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ivan Sunjuc bi bio idealan za nas vezni red,ovi sad su dizelasi a on bi to mogao nadomjestiti svojom borbom i agresivnoscu..
-
- Kontakt:
Cimirot je generalno jedno od najvećih razočarenja u dresu reprezentacije, nažalost sada se već to može konstatovati sa priličnom sigurnošću jer je čovjeku skoro 30 godina. Hajde da ne uzimamo Sarajevo za primjer, ali i u PAOK-u i u Standardu je imao odličnih evropskih nastupa i to u jakim utakmicama protiv ekipa poput Fiorentine ili Dortmunda, gdje je baš imao veliki uticaj na igru.
Kad skontaš da je odigrao tolike utakmice i da je cijelu karijeru manje-više standardan bio u svakom klubu, čak je jedno vrijeme bio i najbolji igrač Standarda, pomalo je nerealno da igra kako igra u reprezentaciji. On je po svemu naš najbolji zadnji vezni, mislim na papiru, a nikad za nikad to nije bio u reprezentaciji. Od njegovih 37 nastupa, na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri.
Kad skontaš da je odigrao tolike utakmice i da je cijelu karijeru manje-više standardan bio u svakom klubu, čak je jedno vrijeme bio i najbolji igrač Standarda, pomalo je nerealno da igra kako igra u reprezentaciji. On je po svemu naš najbolji zadnji vezni, mislim na papiru, a nikad za nikad to nije bio u reprezentaciji. Od njegovih 37 nastupa, na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri.
Cuj sta je dokaz...pa dokaz je jer ne igra, kod nas su vazda najbolji oni sto ne igrajuhurem je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:46Sta ti je dokaz da je Dedic najmanje 2 klase bolji od Civica?! - nema ga.
Upitno je da li je uopće trenutno bolji od Civica, vjerovatno ne...ne postaje se dobar bek nakon godine dana seniorskog fudbala na ok nivou.
Ja molim Boga da on vec naredne sezone bude najmanje dvije klase bolji od Civica jer to bi mnogo značilo.
U konačnici, da je najmanje 2 klase bolji dobio bi ozbiljnu priliku u 4 utakmice (iako je trebao makar 5 minuta ali ne pitamo se mi). Mani se šuplje priče. Ferencvaros i Wolfsberger se ne mogu porediti kao sto se ne može porediti ni reprezentativni odnosno klupski fudbal, kao ni 1 godina seniorskog fudbala i 4,5 godina.

ponovit da su ljudi npr onog Atajica hvalili i gurali u repku jer si vidjeli da igra u celticu, a ne da nisu ga nikad vidjeli kako igra...
Mada ruku na srce civic je odron, sto ne znaci da je Dedic neka klasa
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ako je vjerovati "novinarima" ovog portala, bez Krunića u septembarskim utakmicama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za manje od mjesec nas čeka odlučujuća tekma u Zenici protiv Crne Gore, tačnije 23.09. čini mi se. S pobjedom bi definitivno bili prvi i osigurali baraž za euro 2024. Kakav li je spisak pripremio Petev?!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kada otprilike ce biti karte za Crnu Goru?
Bi dok ne odigra prvu utakmicu pa mu raja pocne yebat sve od do.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@igrajlopte 🐦
Mašala koji su iz Italije
Gdje je i šta radi Ajdin Hasić? Hoće li ga Petev zvati umjesto Krunića kao alternativu za vezni red?