Ma ja, vidim kako "bosanci" sa drugom vjerom svi gore za bosnu, ali ako ih zovnu komsije odma brzo pobjegnoZutti je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:04Ti prvo moraš naučit razliku između pojmova "nacija" i "vjera". To je osnova za sve dalje.Edincapitano je napisao/la: ↑10 okt 2025, 09:31Jedino sto valja u ovoj repki su muslimani, JEDINO. Momci koje hoce neki napredak, a ovi hrvati i srbi boli **** samo da se upise u CV da igraju za repku i da se prodaju.signalidunapark je napisao/la: ↑10 okt 2025, 09:27
Jel ovo mektebska reprezentacija, ili reprezentacije države?
Ispod kojeg si ti vukoje.binekog kamena ispuzao, da mi je samo znat.

A ovi sto ih komsije odreknu, onda oni hoce da igraju za bosnu

Razlika izmedju nacije i vjere je strasna

Nemoj biti smjesan, muslimani iz bosne su jedini narod koji hoce da ova drzava napreduje u svemu od sporta do politike. A ovi "bosanci" s drugom vjerom u Mostaru ili u Banja luci boli **** za bosnu. Idi u Mostar imas vise hrvatski zastava nego u hrvatskoj, isto tako u RS ali srpski.Zato i jesmo kakvi jesmo, vidim ovdje par ljudi protiv mene i govore "Vehabijo" ili "Nije ovo vjera repka nego drzavna". Kakvog svijetu vi zivite? Uzmi auto i prodji bosnu pa ces vidjeti koliko se voli bosna u dosta gradova.
Mrtvi Zrinskji ima na svom grbu "Hrvatski nogometni klub", a ljudi iz Mostara koji se nalazi u Bosni

Jedino rijesenje ovoga svega je da opet bude rat i da se **** ovih hrvata i srba na svoje strane. Sve "politickih" nista ne pomaze, ako sad hoce bosnje nesto da promjene, ovo sada sto se radi je smijesno. Cuj na grbu Hrvatski nogometni klub a ekipa igra pod bosanskom zastavom. Smijesno