Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
pa u mene je mojatv...paket moja tv net...vec sam probao ovo, nije moglo...al ev opet cu...al ovdje se nigdje ne spominje routed mode i DHCP sto si spominjao ? trebam li to ista mijenjati ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moustapha
- Kontakt:
To ti je ovaj dio Encapsulation, a DHCP ti je vjerovatno postavljen, jer se mozes konektovati sa telefonom.
#divovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
i znaci, da postavim ovo "encapsulation" da bude kao na ovoj slici sto si ti postavio ? ima i na ovom "PVC0" isto encapsulation, vidi na ovoj slici sto sam ja postavio, valjda to ne treba dirati, nego samo u "PVC1" ? a ovo DHCP je valjda postavljeno, na slici sto sam postavio je "enabled"...
- moustapha
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze li software neko da postavi za D-Link router? Nece CD da mi ucita 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ne znam zasto ti to treba ? Sve obabi preko browsera 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jeboga vise, pa sta je ovo...svaki put mi je dosad normalno ulazilo u postavke rutera, sad ukucam 192.168.1.1, nece da udje. tj da se pokaze da kucam ono admin, admin...a u picku lijepe matere i internet i informatika...
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta je, kenjac jedan
daj ba, angazuj nekog da mi pomogne, bacit cu racunar dzaba s petog sprata nekom na glavu....ovo se samo meni moze desavati da nesto napravim, al se nesto drugo sjebe....jesam li ikad s rahatlukom usao na **** net, a da mi je sve bilo uredu u pm...

- Invincibles
- Kontakt:
Restartuj router,pa ponovo napravi to za wirelles...Imas otpozada onu rupicu,pa iglicom il' necim drzi par sekundi 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Papastathopoulos
- Kontakt:
al' kao da sam negdje procitao da se ne smije restartovati router ako koristis mojatv ?Invincibles je napisao/la:Restartuj router,pa ponovo napravi to za wirelles...Imas otpozada onu rupicu,pa iglicom il' necim drzi par sekundi

Ma smijes, ali si onda do grla u gov... dok podesis router
Ukoliko ne znas sta radis onda nemoj ni dirati. Zasto ti treba pristup routeru ? Za sve nazovi telekom i pomoci ce ti, cak i konfigurisati isti ako treba!

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ev da se citiram:neo je napisao/la:Ma smijes, ali si onda do grla u gov... dok podesis routerUkoliko ne znas sta radis onda nemoj ni dirati. Zasto ti treba pristup routeru ? Za sve nazovi telekom i pomoci ce ti, cak i konfigurisati isti ako treba!
to je problem...a na koji broj da ih nazovem pa da mi to nastimaju ?ja sam znaci napravio sebi wifi mrezu, stavio pass, konektujem se na mob, signal pun, al jednostavno nece da otvori nijednu stranicu na mobu...a kad se povezujem u nekim kaficima preko wifi, sve radi kako treba...nezz do cega je to....
Nemoj ni pokusavati dok ne nabavis jos jedan router. MojaTV pravi probleme sa wi-fi zbog vise usluga.... Mozes pokusati na mobu staviit manuelnu ip u postavkama i onda pokusati otvoriti, ali ce ti doci do blokade jedne od usluga (vjerovanto tv ili telefon) nakon odrejdenog vremena.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a koju IP da stavim u postavkama na mobu ? gdje da je nadjem ? ako je to u postavkama rutera, vec sam rekao da nemogu uci...i nema u mene telefona u mojatv...samo tv i net....neo je napisao/la:Nemoj ni pokusavati dok ne nabavis jos jedan router. MojaTV pravi probleme sa wi-fi zbog vise usluga.... Mozes pokusati na mobu staviit manuelnu ip u postavkama i onda pokusati otvoriti, ali ce ti doci do blokade jedne od usluga (vjerovanto tv ili telefon) nakon odrejdenog vremena.
Ako je andorid onda:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jedno pitanje,da li mi je bolje uzeti "gamerski" pc ili "gamerski" laptop??
Imam laptop za nekih 800 core i3 a pc imam za 400 quad core,4gb rama,1gb graficka,250gb hdd??
Imam laptop za nekih 800 core i3 a pc imam za 400 quad core,4gb rama,1gb graficka,250gb hdd??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- moustapha
- Kontakt:
Pa valjda bi svaki gamer preporucio PC. Laptop nikako ne ide za igranje, iako ima modela koji nose takve oznake.Melo15 je napisao/la:Jedno pitanje,da li mi je bolje uzeti "gamerski" pc ili "gamerski" laptop??
#divovi
- Blek_Stena
- Kontakt:
ej raja prijatelj mi ima problem, prilikom konekcije na internet racunar mu izbacuje neku gresku 720. jel se ko sretao sa tim i ima li neko ideju kako to rijesiti? hvala! 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
je li ovo ?
http://support.microsoft.com/kb/314869" onclick="window.open(this.href);return false;
http://support.microsoft.com/kb/314869" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.