Večeras ću dobiti 40tak, pa bilo bi lijepo kad bi mi poslo te kredite, da odma večeras nakon utakmice napravim igrača, da puno ne zaostajem, a kad dobijem kredite vratim tiUnknown Genius je napisao/la:Belmine mogu ti ja posuditi 64 kredita ako nađeš ostalih 40-ak.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
- Unknown Genius
- Kontakt:
Poslao sam.BelminM23 je napisao/la:Večeras ću dobiti 40tak, pa bilo bi lijepo kad bi mi poslo te kredite, da odma večeras nakon utakmice napravim igrača, da puno ne zaostajem, a kad dobijem kredite vratim tiUnknown Genius je napisao/la:Belmine mogu ti ja posuditi 64 kredita ako nađeš ostalih 40-ak.
Valjda se nađe još neko pa da možeš malo i igrati večeras.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Unknown Genius je napisao/la:Poslao sam.BelminM23 je napisao/la:Večeras ću dobiti 40tak, pa bilo bi lijepo kad bi mi poslo te kredite, da odma večeras nakon utakmice napravim igrača, da puno ne zaostajem, a kad dobijem kredite vratim tiUnknown Genius je napisao/la:Belmine mogu ti ja posuditi 64 kredita ako nađeš ostalih 40-ak.![]()
Valjda se nađe još neko pa da možeš malo i igrati večeras.
Credits Received from other User +64 Credits received from 'Hase'
Hvala, ako ništa, bar ću večeras napraviti igrača
Nego večeras, morate što veći UDP nabiti nebil dobio 41 kredit, a ko što gledam dobit ću 40 HAHAHA !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Slobodno napiši: Hase, ne zaslužujemo te!
Ništa brate, a valjda nisi toliki baksuz. Tjeraj ih da igraju što više, ne smije biti bot move često.
Ništa brate, a valjda nisi toliki baksuz. Tjeraj ih da igraju što više, ne smije biti bot move često.
Imam ja 24 kredita, samo objasni kako i poslat cu
(Znam da izgleda kao kupovanje mjesta u prvoj postavi ali to i upravo jest to )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Imam ja 24 kredita, samo objasni kako i poslat cu![]()
Ne mogu se ti krediti slati
A izgleda da sam nabavio kredite, sad valja nekom na klupu hehhe
nadam se da cu veceras abd biti tu
http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=299266" onclick="window.open(this.href);return false;
Stigo Belmin
Stigo Belmin
Ode Avdija na klupu 
Imamo 21 igraca na spisku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad nas podosta ima, sa ovolikim brojem igrača morali bi uvijek imati 12-13 aktivnih igračaOtelo je napisao/la:Ode Avdija na klupu
edit. Jest mi glupo što sam izabro Speed Bullet igrača i sad ne mogu Dribling smanjiti puno na 42mi je, sad kad uzmem dole loptu moću i predriblat njihova krila, pasovi će mi biti loši, al zato sa ovim skilovima bi trebo da Tackalam sva ova njihova krila i valjda bude malo manje rupa po krilima
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 06 avg 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I opet se zeaba, i opet odradio trening, zaboravio na timski, znao sam da je danas ali sam zaboravio i odradio. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nego, hocel nas biti nocas na TS-u ili da namjestim Dzenana ?
Bit će, ja ću doći i hoću da pričamo.Otelo je napisao/la:Nego, hocel nas biti nocas na TS-u ili da namjestim Dzenana ?
151 FID Credits Received from Serbia FIDA.
Kad te krene, krene te
Kad te krene, krene te
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sad pokaži da smo te u Raidersima nečemu i naučili. 
Čekam sa vama utakmicuUnknown Genius je napisao/la:Sad pokaži da smo te u Raidersima nečemu i naučili.
Nego večeras bi nas trebalo biti 11 iako su nam 3 Usera odnosno 4 igrača na godišnjem
You have trained your Acceleration Attribute and received an increase of 0.79. Your Acceleration Attribute now has a value of 61.88.
You have trained your Speed Attribute and received an increase of 1.49. Your Speed Attribute now has a value of 62.55.
You have trained your Stamina Attribute and received an increase of 0.77. Your Stamina Attribute now has a value of 60.99.

You have trained your Speed Attribute and received an increase of 1.49. Your Speed Attribute now has a value of 62.55.
You have trained your Stamina Attribute and received an increase of 0.77. Your Stamina Attribute now has a value of 60.99.
Golmane daje golove za nas 
Bravo Mateo
Bravo Mateo
- SimkeSamke
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Golmane daje golove za nas
Bravo Mateo
daj mi podatke od tsa da prozborimo koju
Kod nas samo golmani i bekovi daju golove 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.