Odnosi se na Misimovica, kazu kako ga je strah da dodje i kako se za BiH priprema pakao na terenu.Omul care si-a batut joc de Hagi se teme sa vina in Giulesti! Declaratia INCREDIBILA care anunta IADUL pentru Bosnia
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Na rumnskom portalu pise :
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Ma ili su sa naseg nesto preveli, ili im je Miske servirao neku pricu.
"I prije utakmice u Zenici Rumuni su govorili da im je to zadnja šansa. Isto ponavljaju i sada, tako da je to možda dio njihove motivacije. Iskreno, to što oni pričaju, mene ne zanima. Svjesni smo da s tri boda dobivamo puno, tako da je to cilj kojem težimo", kazao je Misimovic za "dnevni-list".
"I prije utakmice u Zenici Rumuni su govorili da im je to zadnja šansa. Isto ponavljaju i sada, tako da je to možda dio njihove motivacije. Iskreno, to što oni pričaju, mene ne zanima. Svjesni smo da s tri boda dobivamo puno, tako da je to cilj kojem težimo", kazao je Misimovic za "dnevni-list".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam baš siguran, bila je u društvu dva kamermana i jednim novinarom. Vjerujem da je neka ozbiljnija televizija u pitanju, i da je danas radila prilog za neki magazin.Madafaka je napisao/la:Hahaha, i ja sam krenuo da postavim isto pitanje. Stvarno je prelijepa djevojka, moze li nam neko otkriti ko je u pitanju?Maestro je napisao/la:ko je ova ljepota sto stoji iza susica kad daje intervju. mislim i ja na poslu imam nekad konferencije sa ostalim ljudima, pa nebi skodilo ni meni da stoji pokraj mene. ha ja sto da ne...
Lulića je ispitivala pitanja tipa: Ko vam je od igrača najdraži u svlačionici, s kim provodite najviše vremena i slično.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
obzirom da ne igra Salihovic,protiv Rumunije bih postavio onu ekipu koja ih je pobjedila u Zenici! treba igrati za GOL VISE,PA NEKA POBJEDI BOLJA EKIPA! mi imamo takve napadace i srednji red da svakome mozemo zabiti gol,ali ga od svakoga mozemo i primiti.... imamo super jaku klupu sa Ibricicem,Muslimovicem,Pandzom,Stilicem,Besicem koji je protiv Mexika odigrao odlicnu utakmicu..treba igrati hrabro,pa st Bog da....
Što nadrealisti vele: uliva mu dijete

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Haj ti @Ministraga jednu prognozu,znaci samo obrnuto od tvoje prognoze i eto para.Javis se samo dva dana prije tekme,profulas rezultat i onda isparis. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Samo i Sušić nije ostao ravnodušan, nego često baca pogled pozadi i na kraju spominje crnu mačku

Dobra je atmosfera prije ove utakmice kod igrača, nadam se da će ostvariti povoljan rezultat, i remi je dobar, jer je ovo Rumunima zadnja šansa za ostanak u igri za EP!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Evo od mene 1-1 obrći to do sutra
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Bice petarda u nasu korist
Golove ce dati Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Medunjanin, i Misimovic

Golove ce dati Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Medunjanin, i Misimovic

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Jedna stvar me je uvijek nervirala, a to su balkanske racunice i kalkulacije. Ako hoces da budes velka repka onda tu nema nekih kalkulacija i lova na sitno.
Pape nam fino izracunao, nama ce biti dovoljno 19 bodova za drugo mjesto i ne pokusavajuci da razmisli o lovu na prvo mjesto gdje bi odlucivala tekma u Parizu.
Pa onda ove izjave, i remijem bi bili zadovoljni
Pa izjave, sa 4 boda su nam dovoljna iz 2 utakmice...
E ovo je vrhunac sa mackama i prelaskom ceste:S
Pa dokle vise taj balkanski sindrom?
U startu sebi zadamo niske limite. Nama uspjeh treba da bude 6 bodova, a 4 boda da bude ono normalno, a sve ispod 4 boda neuspjeh...ne mi uvijek kalkulisemo!
Samo cekam onu dodatnu novinarsku, tipa: ako ovi izbube od onih, a oni nerjeseno budu igrali sa ovim, mi izvucemo poraz do 2 gola imamo sanse ako nam se u zadnjem kolu poklopi ono i ovo...
De oderite te kljakave rumune i neugodne albance, i nakon toga bjeloruse, pa da na megdan udjemo francuzima za prvo mjesto! ha ja!
Pape nam fino izracunao, nama ce biti dovoljno 19 bodova za drugo mjesto i ne pokusavajuci da razmisli o lovu na prvo mjesto gdje bi odlucivala tekma u Parizu.
Pa onda ove izjave, i remijem bi bili zadovoljni
Pa izjave, sa 4 boda su nam dovoljna iz 2 utakmice...
E ovo je vrhunac sa mackama i prelaskom ceste:S
Pa dokle vise taj balkanski sindrom?
U startu sebi zadamo niske limite. Nama uspjeh treba da bude 6 bodova, a 4 boda da bude ono normalno, a sve ispod 4 boda neuspjeh...ne mi uvijek kalkulisemo!
Samo cekam onu dodatnu novinarsku, tipa: ako ovi izbube od onih, a oni nerjeseno budu igrali sa ovim, mi izvucemo poraz do 2 gola imamo sanse ako nam se u zadnjem kolu poklopi ono i ovo...
De oderite te kljakave rumune i neugodne albance, i nakon toga bjeloruse, pa da na megdan udjemo francuzima za prvo mjesto! ha ja!
Uozbilji se molim te. Drugo mjesto treba da nam bude cilj i to je to.
Koji lik ebote, hahahah... On bi da skine skalp Francuskoj, aferim momcino !!!
P.S. Promijeni taj nick ako je ikako moguce, jer svaki post ti je protiv nase legende Papeta, a lafo hz...
P.S. Promijeni taj nick ako je ikako moguce, jer svaki post ti je protiv nase legende Papeta, a lafo hz...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 01 jun 2011, 18:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma nema niko od nas luzera sansu kod ovakve ljepotice.
Cura je lijepa, visoka, crna, sa dobrom genetikom, i sigurno trazi musku verziju nje, plus minimalno 20 centimetara alata.
Vidi joj se na licu ba, nista ispod 20 centi.

Cura je lijepa, visoka, crna, sa dobrom genetikom, i sigurno trazi musku verziju nje, plus minimalno 20 centimetara alata.

Vidi joj se na licu ba, nista ispod 20 centi.

-------------------Begović------------------
-
- Kontakt:
mislim da je gori balkanski sindrom- je...cemo im majku. to je nas najveci neprijatelj a ovo super je jedan bod je dobra postavka da nam se ne desi da se postavimo kao favoriti. i tako treba. prica o 19 bodova nikako ne iskljucuje mogucnost da ce se hvatati prvo mjesto ako se pruzi prilika. u to sam siguran. no treba biti i realan , francuzi su u prednosti sto su nas rasturili na kosevu i uzeli nam 3 boda. opet igrali su dvije sa luxemburgom ali nas cekaju posljednju tekmu. mislim da pape dobro spusta atmosferu iako nigdje nije izjavio da cemo se braniti . moras se sloziti da to nije bash pichkasti stav, zar ne?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
sto se onda borimo za odlazak na ep, ako necemo tamo nikog pobjediti, bolje onda da se ne ofiramo. a s druge strane, to znaci da je bjelorusija jaca od francuske? znaci i protiv bjelorusa nemamo sanse:SMadafaka je napisao/la:Uozbilji se molim te. Drugo mjesto treba da nam bude cilj i to je to.
nije mi svaki post protiv papeta, vec protiv njegovog stava i ponasanja
a ti razluci igracku legendu i selektorovanje
sta Pape prica novinarima a sta ce reci igracima pred izlazak na teren
neusporedivo!!! Siguran sam da ce ih pred tekmu naloziti na pobjedu jer nikad nisam cuo da jedan trener kaze idemo po bod vise nas ne zanima hahhaha to su gluposti!!

ja sam uvijek za realan pristup,a drugo mjesto jeste realnost. pape cak i govori,ukoliko napravimo niz od cetiri pobjede,da bi se u parizu mogli boriti za prvo mjesto.ta kalkulacija,doduse, ubraja i kiks francuza.
pape bi bio tek neozbiljan kada bi otvoreno pucao na prvo mjesto.......
Sent from my Commodore 64
Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo.
Drugo mjesto ne smije biti uspjeh, nego samo zadovoljavanje minimuma.

Drugo mjesto ne smije biti uspjeh, nego samo zadovoljavanje minimuma.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mi treba da se borimo iz jedno jedinog razloga a to je Francuska !
Zasto ?
Zato sto Francuska (citaj Platini) moraju da igraju na EP !
Zato se mi borim za drugo mjesto !
Zasto ?
Zato sto Francuska (citaj Platini) moraju da igraju na EP !
Zato se mi borim za drugo mjesto !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ako mi dobijemo te 4 utakmice, u parizu smo s pobjedom prvi... ne treba francuska kiksat... mi imamo poraz i nerijeseno, a francuzi poraz... ako ih dobijemo u parizu, oni ce imati dva poraza...nihco je napisao/la:ja sam uvijek za realan pristup,a drugo mjesto jeste realnost. pape cak i govori,ukoliko napravimo niz od cetiri pobjede,da bi se u parizu mogli boriti za prvo mjesto.ta kalkulacija,doduse, ubraja i kiks francuza.
Zadnja izmjena: amho, dana/u 01 jun 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.