BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

panties
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la panties » 28 okt 2011, 18:51

afa97 je napisao/la:Ja sam razumio samo Chairs - 2. kvakica odozgo
ove tri zadnje kvakice, iznad pise Field area.
sto znaci da bi moglo proci bilino :D

bar mi tako izgleda :?
jel moguce?

edit: nije moguce, zadnje na spisku je shower.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 28 okt 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 18:52

T-MAC je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Sto se mene tice,ja ionako smatram da su zalbe Portugalaca potpuno opravdane,ne znam sto toliki izljevi mrznji na njih zbog toga,mi i necemo dobiti iole pristojan stadion dok ne odsvane dan kad ce Uefa proglasit da ni jedan stadion u BiH ne uspunjava uvjete,a uvjeti su sve stroziji..
jedni spanci su igrali na tom istom stadionu i nisu se bunili....
a ovi sad cigani sluze se svim mogucim sredstvima da destabilizuju nasu ekipu i pucaju price lafo ne valja teren...citave kvalifikacije je valj'o a sad ne valja...i pitas se zasto ih mrzimo...

samo nasi nemaju dovoljno muda da se suprostave portugaskim hinjama i da kazu da se igra ovde..il zenica il 3:0 za nas..ha ya.,,,

nego su dopustili da se pokrene prava medijska hajka protiv nas svih i da se napravi pravi cirkus pred baraz :evil:
Na stranu sto je to bila za Spance jedna utakmica vise-manje,a Portugalcima ce biti odlucujuca za plasman na EP..Odgovori mi samo na ovo:
Je li ako ti kupis majonezu u trgovini,dodjes kuci i vidis da je pokvarena i nikom ne kazes,a sledeca musterija se bude zalio,znaci da da majoneza nije pokvarena?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 18:55

Dog kakav primjer :mrgreen:
Uglavnom portugalci pokvareni, prljavi fuj ...zbog ovoga ih otrest ko slinu pa nek se zale

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 okt 2011, 19:03

Dylan Dog je napisao/la: Na stranu sto je to bila za Spance jedna utakmica vise-manje,a Portugalcima ce biti odlucujuca za plasman na EP..Odgovori mi samo na ovo:
Je li ako ti kupis majonezu u trgovini,dodjes kuci i vidis da je pokvarena i nikom ne kazes,a sledeca musterija se bude zalio,znaci da da majoneza nije pokvarena?
cekaj,na cijoj si ti strani :mrgreen:

ali da su papci k'o ovi mogli su komotno rec,necemo igrat,nadjite stadion...ovo je tipicna ubleha i pokusavanja prolaska baraza sa svim mogucim sredstvima..to me nervira...plus kukavicko ponasanje nas bosanaca...sve nesto treamo bit fini,bice pravde..e nece je bit,treba bit pokvaren i sluzit se sa pokvarenim metodama kao i portugalski cigani...i samo tako cemo se dokopat prvenstva...

i nije vise ovo stvar samo promjene stadiona,ako se sad popusti ciganima,prva sljedeca tekma je isti scenario,neko ce traziti neku pravdu..a to nama u ovim trenucima stvarno ne treba... ;)

plus:
da je teren koseva nesta bolji,vala i nije...to je jos jedan dodatni problem ;)
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 28 okt 2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 28 okt 2011, 19:03

Ovo je dokaz da su se portugalci usrali............ali treba biti realan pa reci da je stvarno sramota kakav je teren gdje igra jedna reprezentacija....ja ne znam da neka reprezentacija u svijetu igra na ovakvom terenu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 19:06

T-MAC je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Na stranu sto je to bila za Spance jedna utakmica vise-manje,a Portugalcima ce biti odlucujuca za plasman na EP..Odgovori mi samo na ovo:

ali da su papci k'o ovi mogli su komotno rec,necemo igrat,nadjite stadion...ovo je tipicna ubleha i pokusavanja prolaska baraza sa svim mogucim sredstvima..to me nervira...plus kukavicko ponasanje nas bosanaca...sve nesto treamo bit fini,bice pravde..e nece je bit,treba bit pokvaren i sluzit se sa pokvarenim metodama kao i portugalski cigani...i samo tako cemo se dokopat prvenstva...

i nije vise ovo stvar samo promjene stadiona,ako se sad popusti ciganima,prva sljedeca tekma je isti scenario,neko ce traziti neku pravdu..a to nama u ovim trenucima stvarno ne treba... ;)
Naravno da navijam da BiH prodje :mrgreen: ,ali Portugalci su u potpunosti u pravu sto se zale,ja ne vidim nikakve teorije zavjere,ublehe,mutne radnje,podmetanja..
Ja vidim samo da je Bilino Polje trenutno jedino pogodno za posijati rizu :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2011, 19:12

zgembo89 je napisao/la:Hehe a slikaje onaj delegat bas prostor ispred golmana,a ono ko kaljuza gdje veprovi rovare... :D
Daj Boze i da bude u Sarajevu ovaj haos oko americke ambasade,izgleda da je doslo vrijeme za Banja Luku :)
tu trebamo brate kakvu ponjavu prostrijet :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 okt 2011, 19:21

astra1922 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Hehe a slikaje onaj delegat bas prostor ispred golmana,a ono ko kaljuza gdje veprovi rovare... :D
Daj Boze i da bude u Sarajevu ovaj haos oko americke ambasade,izgleda da je doslo vrijeme za Banja Luku :)
tu trebamo brate kakvu ponjavu prostrijet :lol: :lol: :lol:
Ja bi poslo kojeg radnika otidji nasitno nakosi djeteline ima ona zelena sto ide u silazu za stoku i prosut po terenu na svaki duzni metar..to bi bilo ko Nou Camp :D

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 28 okt 2011, 19:22

T-MAC je napisao/la:

plus:
da je teren koseva nesta bolji,vala i nije...to je jos jedan dodatni problem ;)
A jesili ti ikada pomislio na to da je moguce i da je krivica mozda do samih nas, koji smo dozvolili da imamo ovakve uvjete pred ovako vaznu utakmicu? Jeli moguce da i mi mozda snosimo dio odgovornosti kada nismo u stanju rjesiti najosnovnije stvari oko stadiona da drugi nebi mogli uopste naci gresku na nasim stadionima. Na to vjerovatno ovde niko nije pomislio.

A to sto ti je svaka druga rijec da su portugalci cigani, i tu bi bio jako oprezan na tvom mjestu, jer se sluzis primitivnim rjecnikom bez ikakvog temelja. Portugal je u Evropskoj Uniji i ima daleko razvijeniju ekonomiju nego BiH. Lisabon vazi za jedan od najljespih gradova u Evropi. Prema tome bi mozda trebao imati malo vise respekta prema tom narodu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 19:26

Eh da je rokalo po Portugalu cetiri godine,pitao bih o infrastrukturi i ostalim qurcima-palcima.
Cigansko je ono sto vec drugi baraz cine.Ako recimo spaniji svjetskom prvaku ne smeta to BP,koji su qlinac oni.
iako je ocito da ni na Kosevu nisu previse bolje stvari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 28 okt 2011, 19:33

harishp je napisao/la:Eh da je rokalo po Portugalu cetiri godine,pitao bih o infrastrukturi i ostalim qurcima-palcima.
Cigansko je ono sto vec drugi baraz cine.Ako recimo spaniji svjetskom prvaku ne smeta to BP,koji su qlinac oni.
Spanija nije u sitvaciji bila da je neophodno bilo igrati na Kosevu. Portugal jeste. Prije rata je Lisabon takoder bio metropola za Sarajevo a kamoli BiH. O sadasnjem stanju dje se puca po ambasadama, ranjavaju ljudi na cesti, bacaju sa mostova da uopste nepricam.

Mi smo sami sebi krivi, sto smo dopustili da nemamo pola zemlje koja nama pripada. Sami smo krivi sto dopustamo iz dana u dan ovakvu vlast u zemlji i ovakvu organizaciju zemlje i sami smo krivi sto imamo stadione da nas moze svako izvrtiti kako hoce, jer mi to zaista dopustamo i na kraju krajeva zasluzujemo.

Po meni je problem do nas...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 okt 2011, 19:34

harishp je napisao/la:Eh da je rokalo po Portugalu cetiri godine,pitao bih o infrastrukturi i ostalim qurcima-palcima.
To je samo njihova prljava igra nista drugo, znaju da je atmosfera paklena i da odlicno igramo u Zenici. Najtuznije je to sto UEFA ispunjava njihove zelje - a onda krece prica o Fair Playu.

Ugrozeni igraci kao Ronaldo i strah da se on ne povrijedi zbog "loseg" terena je smijurija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 28 okt 2011, 19:37

Elegant je napisao/la:
To je samo njihova prljava igra nista drugo, znaju da je atmosfera paklena i da odlicno igramo u Zenici. Najtuznije je to sto UEFA ispunjava njihove zelje - a onda krece prica o Fair Playu.

Ugrozeni igraci kao Ronaldo i strah da se on ne povrijedi zbog "loseg" terena je smijurija.
Ako se povrijedi neki od nasih igraca radi terena onda cu se sjetiti tebe i tvog posta...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 19:40

Na Kosevu ce teren biti tri puta gori pred tekmu jer se konstantno igra.Tek onda nastaje smijurija o povredama da ne govorim.
Uostalom padala je Italija,Danska,Turska,Gana na tom istom stadionu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 19:41

harishp je napisao/la:Na Kosevu ce teren biti tri puta gori pred tekmu jer se konstantno igra.Tek onda nastaje smijurija o povredama da ne govorim.
Uostalom padala je Italija,Danska,Turska,Gana na tom istom stadionu.
A i Moldavija odnosila puni plijen :mrgreen:

Samo sam htio nastaviti niz,ne moras mi sad kontrirat nekim porazom u Zenici :P

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 okt 2011, 19:42

Elegant je napisao/la: To je samo njihova prljava igra nista drugo, znaju da je atmosfera paklena i da odlicno igramo u Zenici. Najtuznije je to sto UEFA ispunjava njihove zelje - a onda krece prica o Fair Playu.

Ako se povrijedi neki od nasih igraca radi terena onda cu se sjetiti tebe i tvog posta...[/quote]

Povrede se desavaju na mnogo modernijim terenima, ali ovdje se radi o ociglednom favorziranju Portugala, to sto je Ronaldo super-zvijezda nije razlog da se on mora pojavit na Euru.

Opet kazem Fair Play.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 19:43

Bas cudno da se zale na stadion na kojem su nas skoro nadigrali da valja :roll:
Ma sve je moguce,ali to da su se ljudi zaista zalili zbog toga sto je teren sramotno los,to ne dolazi u obzir ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 28 okt 2011, 19:48

Dylan Dog je napisao/la:Bas cudno da se zale na stadion na kojem su nas skoro nadigrali da valja :roll:
Ma sve je moguce,ali to da su se ljudi zaista zalili zbog toga sto je teren sramotno los,to ne dolazi u obzir ;)
Ali vidjeli su da nije lako , i ovaj put cemo mi njih nadigrati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 okt 2011, 19:50

no sikiriki, igramo u zenici i to nikada nije bilo upitno ;)

Nije mi drago jer i dalje smatram da teren ne smije imati presudnu ulogu u glavama nasih igraca ali eto, prolaz je najbitniji.... portugalci su sa ovim pokusali da nas malo 'zabave', a nadam se da nisu uspjeli u tome

p.s. imam insidera u NF/SBiH :D :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 okt 2011, 19:50

slika

Nismo jedini :mrgreen: . Mada je u Rumuna bio nov tranjak, al izgleda su ga pogresno postavili ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.