NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

wienultras
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 02:58

kadu su dolazili ni mesi im po vasim kom nije bio ravan.
promasili pa sad,okrenuli plocu
tako ce te i na kraju sezone,jbg dali smo sve od sebe,kako nismo prvi,a najbolji smo :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 03:00

Hajde bauštelija bježi sa ove teme. Pričao si da ćeš nas naguziti i u Bihaću, pa šta bi. Nemoj se opustiti i zamisljati da cete nas toliko lako dobiti, vjeruj da nećete. I nemoj više provocirati, kako sam ja skontao, ti si stariji čovjek, a ne znam kakva ti je pamet. Na kojem nivou, koji ti je k. Zašto provociraš?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 11 jan 2014, 03:02

Halo momak nemoj biti dosadan, uvijek Jedinstvo u usta stavljas. Zar zivis za dan kad ces se nasladjivati kad/ako budete ispred nas na tabeli? Drkas na kiks Jedinstva? Hoces li ikad normalan biti pa reci sretno u nastavku, zelim svu srecu a ne doci i provocirati ovdje. Gori su i moderatori sto nista i ne poduzimaju, bbb je sigurno odsutan a ovaj drugi, vas komsija krenuo tvojim stopama. Ohladi malo od Jedinstva. Krivo mi je sto ne moze Sloboda ni Jedinstvo zajedno u premijer ligu ali bit je mi jako drago kad zavrsite iza nas, da te spusti na zemlju malo. Puno pricas druze. Svako je moderator na forumu danas, svaka cast. I danas na prozivci nas novi igrac zapeo na treningu kad ce mu ovi stari igraci: Ne brini se to je ostatak Slobode.

Neka mi oproste pravi navijaci Slobode, stvarno mi ovaj piči po zivcima.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 03:04

porodican jesam,ali neznam na osnovu cega si skonto da sam stariji :mrgreen:
necete ni vi biti prvi tako lako kosto mislite,ustvari,izvinjavam se,pa vi necete uopste biti prvi :mrgreen:
neprovociram,iznosim svoje misljenje,nekrsim pravila foruma
moje misljenje je da necete biti prvi :mrgreen:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 11 jan 2014, 03:07

Ali vrati se u sadasnjost druze. Kontaj da smo mi ti koji smo u poziciji da takve poput tebe podjebavamo jer smo mi na +5. Sidji malo do nas na cvrsto tlo, uvjerit ces se da je tako.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 03:07

Pa dobro, nećemo biti prvi. Haj dr*aj sada. Kako ti znaš hoćemo li biti ili ne.
I šta ako ne budemo, pa nema to nikakve veze. Možda bi i bolje bilo da ne udjemo, jer Uprava neke stvari još nije riješila, i bolje bi bilo da idemo postepeno, ali opet, ako se već može ući, nek se udje. Neka se pokuša.

I zaključio sam to jer sam čitao prije da govoriš da si stariji i to, a pametuješ ovdje kao da imaš 8 godina. Haj sjedi i čitaj svoje komentare, i skontaj šta pišeš. Sam sebi reci, pa gle, provociram ljude, zbog čega.
Zbog čega nanosiš mržnju izmedju Bišćana i Tuzlaka?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 jan 2014, 03:09

wienultras je napisao/la:porodican jesam,ali neznam na osnovu cega si skonto da sam stariji :mrgreen:
necete ni vi biti prvi tako lako kosto mislite,ustvari,izvinjavam se,pa vi necete uopste biti prvi :mrgreen:
neprovociram,iznosim svoje misljenje,nekrsim pravila foruma
moje misljenje je da necete biti prvi :mrgreen:
Haha po cemu to zakljucujes po tome sto ste doveli nekog drekavca iz Sarajeva i laze vas uprava i o dolasku novih igraca hahaha

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 03:10

tropic je napisao/la:Ali vrati se u sadasnjost druze. Kontaj da smo mi ti koji smo u poziciji da takve poput tebe podjebavamo jer smo mi na +5. Sidji malo do nas na cvrsto tlo, uvjerit ces se da je tako.
pa eto podjebavaj ako si tako siguran u tu prednost..ko ti brani, :mrgreen:
cuj +5,ma niste vi barcelona da cim se odlijepite na 4 vasa titula :D
ja se zezam,ali spusti se i ti druze,pretjera ga bas

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 jan 2014, 03:12

wienultras je napisao/la:
tropic je napisao/la:Ali vrati se u sadasnjost druze. Kontaj da smo mi ti koji smo u poziciji da takve poput tebe podjebavamo jer smo mi na +5. Sidji malo do nas na cvrsto tlo, uvjerit ces se da je tako.
pa eto podjebavaj ako si tako siguran u tu prednost..ko ti brani, :mrgreen:
cuj +5,ma niste vi barcelona da cim se odlijepite na 4 vasa titula :D
ja se zezam,ali spusti se i ti druze,pretjera ga bas
Jbg druze mi za ovu ligu jesmo Barcelona :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 03:13

NKJ je napisao/la:Pa dobro, nećemo biti prvi. Haj dr*aj sada. Kako ti znaš hoćemo li biti ili ne.
I šta ako ne budemo, pa nema to nikakve veze. Možda bi i bolje bilo da ne udjemo, jer Uprava neke stvari još nije riješila, i bolje bi bilo da idemo postepeno, ali opet, ako se već može ući, nek se udje. Neka se pokuša.

I zaključio sam to jer sam čitao prije da govoriš da si stariji i to, a pametuješ ovdje kao da imaš 8 godina. Haj sjedi i čitaj svoje komentare, i skontaj šta pišeš. Sam sebi reci, pa gle, provociram ljude, zbog čega.
Zbog čega nanosiš mržnju izmedju Bišćana i Tuzlaka?
druze ja nepretstavljam tuzlu,ja pricam u svoje licno ime,niko te netjera da mrzis tuzlake,niti obratno :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 03:15

Provociraš previše, dovodiš do mržnje. Navijaš za Slobodu, i svaki komentar je vezan za nju i vidiš da se svi pale na tvoje komentare, a ne znam zašto to radiš. Sad i ja mogu ići provocirati vas, ali nije u cilju. Ljepše je fino popričati, reći savjet neki vi nama, mi vama. Biti bolji, a ne glumiti nešto. Spustiti se svi na zemlju, jer svi smo u istom k. Niste vi ništa bolji od nas. Ako jeste, u čemu to? Ako mi nadješ razlog, slobodno zajebavaj.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 03:20

NKJ je napisao/la:Provociraš previše, dovodiš do mržnje. Navijaš za Slobodu, i svaki komentar je vezan za nju i vidiš da se svi pale na tvoje komentare, a ne znam zašto to radiš. Sad i ja mogu ići provocirati vas, ali nije u cilju. Ljepše je fino popričati, reći savjet neki vi nama, mi vama. Biti bolji, a ne glumiti nešto. Spustiti se svi na zemlju, jer svi smo u istom k. Niste vi ništa bolji od nas. Ako jeste, u čemu to? Ako mi nadješ razlog, slobodno zajebavaj.
previse ozbiljno svacate ovaj forum,od bihaca do mostara :D
u cemu je fazon ako nece biti malo sportskog prepucavanja...pisem svasta,zezam se,nepase svima,ali nikada ovdje nisam licno uvrijedio nikoga,nazvao ga konjem,magarcem,majmunom...zbog posta na forumu :?:
i ko se ponasa kao dijete od 8 god :?: hajde ohladite malo,obicnu zezanciju pretvorite u nesto totalno besmisleno,zivite virtuelni svijet...svasta

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jan 2014, 14:43

sta je sa tobom wienultras :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 11 jan 2014, 18:21

kako će slatko da neki saznaju šta je Krajiški INAT ove sezone :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 18:27

zar nije Tigar udario veto :P :P

izvinjavam se ostalim, al morao sam :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 jan 2014, 19:19

staragarda je napisao/la:sta je sa tobom wienultras :?
Fakat wiena.
Bar nekoliko puta sam te zamolio da eskiviraš provociranje bespotrebno. Ovaj put si prekardašio mjeru.

Sve si ovo mogao sa anonimnim ili kime već preko privatnih poruka, a ovako vas dvojica kuvljate odnose stotine forumaša. Glupost prava
tuzlanska Sloboda

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 11 jan 2014, 19:33

Sta je ljudi s vama doveli ste Ciru i dosli ste provocirat,dobro ajde znam da su nasi pojedini forumasi kad smo doveli Katalinica provocirali na vasoj temi.Imate privatne poruke pa se prepucavajte medjusobno a ne ovdje da svak cita.Vjerujem da se mnogima neda posjecivat forum Jedinstva i Slobode zbog 2-3 pojedinca.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 13 jan 2014, 11:40

Bihac96 je napisao/la:Sta je ljudi s vama doveli ste Ciru i dosli ste provocirat,dobro ajde znam da su nasi pojedini forumasi kad smo doveli Katalinica provocirali na vasoj temi.Imate privatne poruke pa se prepucavajte medjusobno a ne ovdje da svak cita.Vjerujem da se mnogima neda posjecivat forum Jedinstva i Slobode zbog 2-3 pojedinca.
ma daj pusti ti ove iz Tuzle ... ni skupstina kluba im nije bila a pripreme ni neznaju kad ce poceti a mi smo vec poceli sa pripremama! mene licno je iznenadilo da je Ciro preuzeo Slobodu,malo je reci iznenadilo SOKIRALO me iz vise razloga ali nema veze! boricemo se do kraja,svaku utakmicu ici na pobjedu! nek se oni brinu o nama a ne mi o njima jer mi njima bjezimo pet bodova a ne oni nama!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jan 2014, 14:10

anonymous001 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Sta je ljudi s vama doveli ste Ciru i dosli ste provocirat,dobro ajde znam da su nasi pojedini forumasi kad smo doveli Katalinica provocirali na vasoj temi.Imate privatne poruke pa se prepucavajte medjusobno a ne ovdje da svak cita.Vjerujem da se mnogima neda posjecivat forum Jedinstva i Slobode zbog 2-3 pojedinca.
ma daj pusti ti ove iz Tuzle ... ni skupstina kluba im nije bila a pripreme ni neznaju kad ce poceti a mi smo vec poceli sa pripremama! mene licno je iznenadilo da je Ciro preuzeo Slobodu,malo je reci iznenadilo SOKIRALO me iz vise razloga ali nema veze! boricemo se do kraja,svaku utakmicu ici na pobjedu! nek se oni brinu o nama a ne mi o njima jer mi njima bjezimo pet bodova a ne oni nama!
Jes,jes....rasulo je kod nas samo takvo :D ...imal još kakvih novosti od tog tigra...mislim,posto si bio tačan u vezi ćire reko da nam još sta iz prve ruke preneses
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 jan 2014, 16:25

Dajte ljudi prestanite se vise zamarati nasim konkurentima, mi smo prvi na tabeli i oni trebaju da misle o nama a ne mi o njima.

Mi trebamo dati podrsku nasem treneru i igracima, podrzati ih svaku utakmicu, a vjerujem da ce nam se oduziti na najbolji moguci nacin.

Za sada smo doveli 3 igraca, ali to su ciljana pojacanja i sigurno imaju kvalitet sto ce i pokazati sto u pripremnim utakmicama, a tako i u prvenstvu.

Vjerovatno ce doci jos 1-2 igraca i to ce biti kraj sto se tice igracko spiska. Pripreme su pocele, igraci imaju redovne plate i dobre uslove.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.