NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 01:52

brate ja sam osjetio sve zime svijeta, ali nikad nisam plakao od zime...bio sam u Svedskoj prije 7-8 godina kod familije mjesec dana i tamo je zima, ali nisam dozivljavo kao ovdje...pa brate ti znas kakav je vjetar ovjde i zamisli kad ti je -25 i kad onako puse :shock: ...brate reze te :)...i hajde ti igraj fudbala tu, a posebno oni iz San Diega :)...preprosle godine je bilo i -30 i prosle takodjer jednostavno ludnica bilo, ali kazu da ce ova biti jos gora i sa vise snijega nego obicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 okt 2011, 02:27

SaltCityAttack je napisao/la:brate ja sam osjetio sve zime svijeta, ali nikad nisam plakao od zime...bio sam u Svedskoj prije 7-8 godina kod familije mjesec dana i tamo je zima, ali nisam dozivljavo kao ovdje...pa brate ti znas kakav je vjetar ovjde i zamisli kad ti je -25 i kad onako puse :shock: ...brate reze te :)...i hajde ti igraj fudbala tu, a posebno oni iz San Diega :)...preprosle godine je bilo i -30 i prosle takodjer jednostavno ludnica bilo, ali kazu da ce ova biti jos gora i sa vise snijega nego obicno
Bjezi ebo to, nebi vise mogo zime nema sanse, ovdje najhladnije bude 35F :D. A snijega vise od 2 sata nisam vidio ima 7 godina.

Nego hajmo Green Bay
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 okt 2011, 02:40

SaltCityAttack je napisao/la:brate ja sam osjetio sve zime svijeta, ali nikad nisam plakao od zime...bio sam u Svedskoj prije 7-8 godina kod familije mjesec dana i tamo je zima, ali nisam dozivljavo kao ovdje...pa brate ti znas kakav je vjetar ovjde i zamisli kad ti je -25 i kad onako puse :shock: ...brate reze te :)...i hajde ti igraj fudbala tu, a posebno oni iz San Diega :)...preprosle godine je bilo i -30 i prosle takodjer jednostavno ludnica bilo, ali kazu da ce ova biti jos gora i sa vise snijega nego obicno
Jos ce garant biti veselo vozati po gradu, jer nemaju para nizasta, pa vjerujem da ce i pare za zimsko odrzavanje zafaliti.

Ma kao sto rekoh mud.a i cuna ima da im se usukaju. hahahahaha. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 02:54

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Bjezi ebo to, nebi vise mogo zime nema sanse, ovdje najhladnije bude 35F :D. A snijega vise od 2 sata nisam vidio ima 7 godina.

Nego hajmo Green Bay

brate bio sam tu kod vas jedno 10 puta :)..proslu i preproslu novu godinu sam bio..brate ja dosao jakna zimska zima bila znas kakva ovdje :)..mislim d aje z anovu godinu kazu u Chicagu bilo -30 kad sam ja zvao...dole dosao ono ebiga bilo je nekih 35-40F ebiga nosale su se i tu jakne i noc je svijezija, ali ovo ostlao mogo si po danu kratkih rukava ebiga.

Nego ebena Atlanta ja stvanro ne znam kako Bearsi odigrase onako dobru utkamicu protiv Atlante i to ih zaustavise pravo mrdnuli nisu im ni reciveri sto me pravo iznenadilo....U ove tri utakmice bez Cris Harrisa Bearsi su dozvoljavali 28p po tekmi sto je previse...on se sutra vraca i nadam se da ce nam pomoci dole nasem secondaryu.

Nadam se da mozemo jos koju utkamicu odigrati onako kao protiv Atlante, jer zaista sve nam je bilo dosta dobro OL solidan, odbrana fenomenalna, Cutler odlican ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 okt 2011, 03:16

SaltCityAttack je napisao/la:

brate bio sam tu kod vas jedno 10 puta :)..proslu i preproslu novu godinu sam bio..brate ja dosao jakna zimska zima bila znas kakva ovdje :)..mislim d aje z anovu godinu kazu u Chicagu bilo -30 kad sam ja zvao...dole dosao ono ebiga bilo je nekih 35-40F ebiga nosale su se i tu jakne i noc je svijezija, ali ovo ostlao mogo si po danu kratkih rukava ebiga.

Nego ebena Atlanta ja stvanro ne znam kako Bearsi odigrase onako dobru utkamicu protiv Atlante i to ih zaustavise pravo mrdnuli nisu im ni reciveri sto me pravo iznenadilo....U ove tri utakmice bez Cris Harrisa Bearsi su dozvoljavali 28p po tekmi sto je previse...on se sutra vraca i nadam se da ce nam pomoci dole nasem secondaryu.

Nadam se da mozemo jos koju utkamicu odigrati onako kao protiv Atlante, jer zaista sve nam je bilo dosta dobro OL solidan, odbrana fenomenalna, Cutler odlican ebiga
Zato sto raja ovdje nije navikla na zimu, cim ispod 50 odma se dugi rukavi i jakne oblace :) A to je narodu sto zivi u hladnijim krajevima smijesno, vi u kratkim rukavima hodate na toj temperaturi. A zato ljeto kad sprzi preko 100 jos je sparina, ne mos disati napolju, da nema ac-a covjek bi poludio. U hladu se znojis :lol: Eo danas nam je prvi put kisa padala cijeli dan od februara.

Nego ziku Atlante 14-0
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 03:50

brate ovdje je sparina, a znam da je i kod vas...u Chicagu je ovo ljeto bilo i 50C... islo je na 130F...mislim i Chicago je takav ljeteti ebiga ne mozes disat, a tako je i u Houstonu ebiga...moram malo doci dole nisam dugo u pm.mozda kad ovdje malo zahladni dodjem na 7 dana dole pa da stagod cugnemo ljuto :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 04:16

sta ovo Atlanta radi Rogersu?...nadam se da ce ovako se nastaviti :)....ebiga nekako kad ovo vidim ipak trebam da vijerujem u Bearse da mogu , jer ako imamo utkamicu kao sto smo imali mi sa Atlantom mi smo onda u dobroj situaciji...ocekujem takvu igru sutra, jer za nas je ta tekma biti ili nebiti, jer ako Packersi zijane nocas to ce biti opet za nas lijepa situacija
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 04:53

ej ebem ti Atlantu u pm...ne mogu vjerovati da gube...od onakve igre sad su e raspali totalno u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 okt 2011, 09:41

SaltCityAttack je napisao/la:dobise na kraju Chargersi :)...rodjak mozete sve do Chicaga, a vamo ste poginuli to vec i sam znas :)...valja vama vamo igrat na -20, a najavljuju najvecu zimu u Chicagu u zadnjih 40 godina pa ti sad gledaj :)
Ma zagriace se dotad valjda ovo mi se nista nesviđa nema sigurne igre imali smo lak raspored, i ustvari u onoj tekmi protiv patriota smo po meni njabolje odigrali kad uzmes u obzir protivnika da nije bilo one gluposti tolberta mozda bi i dobili. Vas moramo dobiti ako nista zbog mene :lol: i mojih najava :lol: .

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 okt 2011, 15:13

Nikad QB-a od Ryana.

Jest lose kad znas da tvoj tim nece u playoff, a volis ovaj sport, nema uzitka da ga pratis, to sam prvi osjetio ja, pa Hare_BVB, pa kolega Hawking, veceras dolaze na red navijaci Bearsa, a uskoro i navijaci Patriotsa jer Billsi grizu. Jedino Zeljovac ima neke nade, al' ako nastave ove povrede, mozemo diviziju predati Hasselbacku :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 okt 2011, 16:10

Edin TM87 je napisao/la:Nikad QB-a od Ryana.

Jest lose kad znas da tvoj tim nece u playoff, a volis ovaj sport, nema uzitka da ga pratis, to sam prvi osjetio ja, pa Hare_BVB, pa kolega Hawking, veceras dolaze na red navijaci Bearsa, a uskoro i navijaci Patriotsa jer Billsi grizu. Jedino Zeljovac ima neke nade, al' ako nastave ove povrede, mozemo diviziju predati Hasselbacku :lol:
Ali, opet pratim, i kad znam da nema sansi za PO ... Npr. ove sezone su Cubs (bejzbol), veoma rano ispali iz te utrke za PO, ali sam odgledao skoro pa sve utakmice. Tako cu i sa Bersima, a i sa Blackhawks-ima, ako budu i oni tanki, sto nebi trebalo da bude.

Ali u sve tome, ja volim Americki sport, jer tvoja ekipa nemoze ispasti. Moze se preseliti u neki drugi grad, ako je neko kupi (ali to se rijetko desava), ali nema one brige oko ispadanja u niza takmicenja. :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 okt 2011, 16:37

kad_kako je napisao/la:

Ali, opet pratim, i kad znam da nema sansi za PO ... Npr. ove sezone su Cubs (bejzbol), veoma rano ispali iz te utrke za PO, ali sam odgledao skoro pa sve utakmice. Tako cu i sa Bersima, a i sa Blackhawks-ima, ako budu i oni tanki, sto nebi trebalo da bude.

Ali u sve tome, ja volim Americki sport, jer tvoja ekipa nemoze ispasti. Moze se preseliti u neki drugi grad, ako je neko kupi (ali to se rijetko desava), ali nema one brige oko ispadanja u niza takmicenja. :mrgreen:
Mozes ti jarane, zbog vremenske zone, ja ne pratim MLB i NHL, al' prije sam cekao 2 sata ujutro da bi gled'o Coltse do 5, a sad na 0-5 ispalil' se to? :roll: Isto tako i Lakerse, al' na 0-3 od Dallasa lani, nema teorije da cu cekat do 3 sata...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 18:15

Pa Bearsima odgovarjau ovi rezultati pravo...Giantsi,Phila,Atlanta svi zijanili pa sad smo mi uz Detroit haman u dobroj prilici za Wildi card, ali veceras nam treba pobjeda to svakako...nemoj tako lahko nas odpisivati, jer mi smo samo 2-2 u najtezem rasporedu za razliku od drugih.... Atlanta,Saints,Packers tri jedne od najboljih ofanzivnih ekipa sa sistemom koji nasoj odbrani neodgovara, to jeste brzi reciveri i medju 2 najbolja QB i jedan medju boljim.

Pa ebote sta bolje nisam ni ocekivao i ako sam se nadao pobjedi protiv Packersa kuci ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 18:33

izgleda da su Bearsi dobili novog recivera, ili se ovaj sam nudi, jer je na svom twiteru nepisao da ga ocekuje podpis za Bearse :)....Inace Arizona je prosle sedmice odpustila recivera Max Komar... ne znam kakav je ovaj, ali mislim da nam ne treba uopste...mi umjesto da trazimo slobonog OL ili eventualno nekog da igra vanjskog LB, jer je Roach potpuno zakazo do sada, mi uzimamo recivera koji nece igrati uopste.....uzeti recivera koji je prosle sezone uhvatio 8 lopti za 120 yardi i od toga 3 Fumbula , od kojeg je jedan izgubio, a ostale su mu spasili suigraci.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 okt 2011, 20:05

Gdje mogu naci raspored za sljedecu sezonu? Da se polahko pripremam, imamo prvi pick na draftu, kao i 31., a Bogami i 62., mogu jos dodati da imamo i 93., a kako zaboraviti 124. :lol:

Bitno je da imamo Manninga! 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 okt 2011, 21:38

Edin TM87 je napisao/la:Gdje mogu naci raspored za sljedecu sezonu? Da se polahko pripremam, imamo prvi pick na draftu, kao i 31., a Bogami i 62., mogu jos dodati da imamo i 93., a kako zaboraviti 124. :lol:

Bitno je da imamo Manninga! 8-)
stani ba ima jos losih ekipa nikad ne znas...pa necete vi nista dobiti svojim prvim pickom.....jest da cete dobiti, ali taj vam igrac nece biti slijedecih 3-4 godine u funkciji, ali ce samo da uci:)..hocu d akazem da cete uvjeren sam uzeti kao prvi pick QB, jer nece vise dozvoliti da se nema QB kad se povrijedi Manning...znaci taj vam igrac nece ni igrati, tek drugi pick i treci ako dobro potrefite bice dobro, ako ne znas sta slijedi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 okt 2011, 23:37

Edin TM87 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

Mozes ti jarane, zbog vremenske zone, ja ne pratim MLB i NHL, al' prije sam cekao 2 sata ujutro da bi gled'o Coltse do 5, a sad na 0-5 ispalil' se to? :roll: Isto tako i Lakerse, al' na 0-3 od Dallasa lani, nema teorije da cu cekat do 3 sata...
Brate, ja sam ti isto u Bosni. Zenica, tacnije. ;) Bio sam u Americi zadnji put prosle godine ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 00:47

kako ovi evo pricaju na NFL Kurt Warner smatra da bi iz NFC North mogle dvije ekipe u Wild Card :)..ako Dallas i Phila nastave ovako igrati, a i Giantsi kiksati kao u ovoj sedmici...vec se zna da tamo slaob igraju Seattle,Arizona,I St Louis
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 02:31

nek nam je bog na pomoci, jer nasa odbrana cover-2 nije za Detroit i te ekipe poput Packersa,Saintsa...zbog toga nekako i prizeljkujem novog trenera, jer treba mjenjati sistem u odbrani skroz
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 02:48

prvi put nam odma na 3th down uzese, evo sad smo se napokon odbranili...Chris Harris napokon se vratio i tu radi vec svoj posao koji nam je nedostajao....idemo sad u napad ako bog da da napravimo sta...sad njihova odbrana je prljava i oni ne biraju sredstva kako se odbraniti, a treba isto tako se i suprostaviti....sad neka je Cutleru bog na pomoci :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.