Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 21 okt 2015, 22:19

Asteriks je napisao/la:
Gurni Hudiniju pa cekaj da magiju napravi.
Najbolji opis nase igre.

Samo cekaj nesto da se dogodi. Ocito bez ikakve koncepcije, bez sistema i vidljivog plana. Ni Gaal nije amater, vidi da ovi njegovi pokusaji nekih tonu dodavanja ne vode nicemu daljem od lagodnog branjenja protivnicke ekipe. A mi cekamo da jedan igrac pokaze genijalnost. sva taktika naseg genijalca.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 21 okt 2015, 22:33

Utakmicu koja mu se itekako pita za izlazak iz grupne faze on počinje s Lindgardom, koji nije ukupno 20 minuta ove sezone i eksperimentiše (opet) nakon one ekstra pogođene kobinacije protiv Evertona, e baš je frajer lik.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 okt 2015, 22:34

Sramotan rezultat. Ja da sam van Gaal poslo bi sam sebe u penziju odmah nakon ove tekme

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 21 okt 2015, 22:35

Uzgred, Memphis igra sa takvom kurcoboljom od kada je ušao, uspio mi se za 5 minuta na neku stvar popeti. Stvarno neka ga je ohladio malo

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 21 okt 2015, 22:36

Ocajna igra, bod ko kuca.
A smooth sea never made a skilled sailor.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 okt 2015, 22:37

E jbo ga dan i utakmica u zadnjem napadu Herera vraca stoperu loptu ne mogu da vjerujem. Nek mi neko objasni kakav mi plan i sistem igramo jer ja ga ne vidim koliko god se trudim da ga vidim. Ne pisem na forumu jer cu bezveze fasovat ban jer od kako je Van Gaal tu vise se nerviram nego dok je bio onaj klokan jer od onog nisam nista ocekuvao a od ovog sam imao neke nade.
Glory Glory Man United !!! :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 okt 2015, 22:38

Nista novo, Everton je mozda malo zavarao ali vecerasnjom partijom moron nas je vratio u realnost. Grcevita borba za prolazak dalje. Najgora stvar sto CSKA veceras uopste nije bio na svom nivoo. Defanzivno toliko rupa ali kako ih iskoristiti kada Fella u drugom svaku loptu mora vratiti nazad? Pa onda ono nabijanje ka njemu. Promjena strane onda Martialu kao da ga ovako vec dovoljno ne J**+. Muka da ovakvog protivnika mi ne mozemo dobiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 okt 2015, 22:40

Sta reci sramotno zadnji minut trcimo kontru gdje mozemo napravit dobru priliku i naravno valencija koci vrati loptu hereri ovaj stoperu,ti J*** napadacku igru vasu,kukavice ne smiju da rizikuju da ovog malog nije ko zna gdje bi bili

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 21 okt 2015, 22:44

Tacno mi zao Martiala koji se podredjuje svim ostalim i opet za klasu bolje igra od svih,Rooney nekad bio sad se o njemu pricalo!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 21 okt 2015, 22:48

Kakav očaj od igre u prvom poluvremenu :facepalm: . Kockao se LvG sa Valenciom i Lingardom, jašta. Prvi se trudio u prvom a u drugom ga nešto nisam primjetio. Valencia bolji u drugom poluvremenu. Ima do postavke igre ali i igrači snose dio krivice, bar 20%. Pa dodaj loptu kako treba, napravi nešto čovječe!

Plan B - sa čarobnim Martialom umjesto nahajcanog Younga i sa standardnim Blindom i Fellom na lijevoj strani se isplatio.

Ali nije nikako dobro da nam sve zavisi od Martiala, to nije odlika jakih ekipa. Sve u svemu bod ko' kuća a igra je razlog za brigu jer nas sada čeka City.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 okt 2015, 23:12

Joj kako cu samo proslavit lujov odlazak.. Nadam se uskoro.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 okt 2015, 01:02

Kmečanje na najjače.

Nije da nismo očekivali od poslovično najvećih plačipi.čaka foruma.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 okt 2015, 01:05

Mislim da je Bastiana izveo jer ga cuva za derbi a u isto vrijeme sa bastianom se protivnik puno brani i igra bunker..vako je malo prostora se otvorilo.

Rooney po meni polako treba da ide. Nije vise zeljan fudbala vidi se, treba mu novi izazov.

Anthony Martial igrac za svaku pohvalu i Memphis treba da se ugleda na njega i ako je mladji.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 okt 2015, 01:14

Opet kmečavci misle da je problem samo u treneru. Otjerati prošlog, otjerati trenutnog, a i budućeg jer nema instant uspjeha. Ako nije problem da se prebacite na temu Reala, pa naredne sedmice na temu Bayerna i tako u krug, u zavisnosti od forme.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 okt 2015, 08:38

Tu su zato Sherlock Holmes i Doktor Watson da nam ukazu na neke stvari, u ovom slucaju kak da se navija (iako im to nije fah).
A smooth sea never made a skilled sailor.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 okt 2015, 10:02

Asteriks je napisao/la:Tu su zato Sherlock Holmes i Doktor Watson da nam ukazu na neke stvari, u ovom slucaju kak da se navija (iako im to nije fah).
Pa upravu je momak.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 okt 2015, 12:40

LvG je napisao/la:Opet kmečavci misle da je problem samo u treneru. Otjerati prošlog, otjerati trenutnog, a i budućeg jer nema instant uspjeha. Ako nije problem da se prebacite na temu Reala, pa naredne sedmice na temu Bayerna i tako u krug, u zavisnosti od forme.
Ko i ti sto mijenjas, u zavisnosti od angazmana tvog miljenika kojem jednostavno ne mozes da izadjes iz guzice

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 24 okt 2015, 13:01

Meni je miljenik Manchester United. Naziv trenera je stavljen upravo zbog ovakvih koji će na prvi loš rezultat spominjati njegovo ime. Nije ovo Moyes pa da mozes reci da ne zna, ili da ne moze. Trener ima kvalitete za najbolje rezultate. Za to je potrebno vrijeme, igraci, ali i igraci koji se bore i imaju motivaciju kao kada je tu bio Ferguson. To do trenera NIJE.

Na kraju, napisano je nebitno jer velika vecina vas samo zeli instant uspjeh, prvo mjesto i veliki broj trofeja. Nazalost, tako razmisljate i u sopstvenom zivotu. Moram zavrsiti fax, moram odmah dobii posao u struci i moram biti direktor. Ako ne to, moram se zaposliti u BhTelecomu, to je bosanski san.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 24 okt 2015, 18:38

LvG je napisao/la:Meni je miljenik Manchester United. Naziv trenera je stavljen upravo zbog ovakvih koji će na prvi loš rezultat spominjati njegovo ime. Nije ovo Moyes pa da mozes reci da ne zna, ili da ne moze. Trener ima kvalitete za najbolje rezultate. Za to je potrebno vrijeme, igraci, ali i igraci koji se bore i imaju motivaciju kao kada je tu bio Ferguson. To do trenera NIJE.

Na kraju, napisano je nebitno jer velika vecina vas samo zeli instant uspjeh, prvo mjesto i veliki broj trofeja. Nazalost, tako razmisljate i u sopstvenom zivotu. Moram zavrsiti fax, moram odmah dobii posao u struci i moram biti direktor. Ako ne to, moram se zaposliti u BhTelecomu, to je bosanski san.
Meni se čini da si ti sam sebi jedini miljenik. Konstantno koristiš izraze tipa kmečavci, instant navijači, čvrsta ruka i sl., te istim pokušavaš nametnuti svoje mišljenje i zatvoriti bilo kakvu diskusiju, a ako to ne upali onda slijedi koji ti/vam je k...c i sl.. Ponašaš se kao kakav balavac (ne bi me čudilo da upravo to i jesi), često pišeš svakojake budalaštine (a znaš i možeš bolje) i konstantno podstičeš raspravu o LvGu. Ne znam liječiš li neke frustracije s tim ili šta, ali bilo bi lijepo da malo popustiš. Ima ovdje i drugačijih stavova po pitanju LvGa i ne moraš se svađati sa svakim ko brani jedan od njih.
Ne bih se uopšte trudio odgovarati na ovakvo pisanje da nije napisano i ovo boldirano. Ovim se stiče dojam da si ti neki opasno potkovan psiholog dok sebi uzimaš za pravo pametovati o tuđim razmišljanjima i životnim ciljevima, te ih usput osuđivati. To što neko želi instant uspijeh, prvo mjesto, veliki broj trofeja, završiti fax, dobiti posao u struci i biti direktor ne mora nužno biti bosanski san, a ako ti ne želiš ništa od navedenog tvoj problem nije sa forumašem/ima, nego sa nedostatkom ambicije i ako je tako, molim te da bar nas poštediš ovakvog pisakaranja. LP
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 okt 2015, 22:04

Oj dragi ljudi, koji vam je, sutra derbi, a ovdje se delegati za vratove hvataju. Mjesto da malo bacimo koju na temu sastava, kako i šta do pobjede protiv mrskih nam komšija, ovdje zateknem interni pokolj. Šta vam je, fakat previše sebe i ovo sve ozbiljno shvatate. Nažalost, većina korisnika bh. foruma ima problem sa prihvatanjem toga da tamo neko drugi može imati drugačije mišljenje. I ovdje je isti izgleda slučaj, nema kraja dok neko nekoga ne poklopi i ne sastavi sa zemljom, uz vrijeđanje lične inteligencije i neki od probranih smajlića na kraju, a sve to uz neizostavnu prethodnu „razmjenu vatre“ kroz zachatavanje teme sa 30-40 poruka ... Polako, ovo je samo zabava, nama ni iz džepa ni u džep (osim onih 15 KM što svaki mjesec dam liku za CS da bi gledao ljubimce u HD + investicija u mezu/cugu). Polako, nemojte da nam se tema pretvori u otpad tipa teme o bivšem selektoru i sličnih. Ipak ovdje ima dosta pismene raje čije postove je milina čitati, a koja će, bojim se, na kraju odustati od pisanja.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []