LvG je napisao/la:Meni je miljenik Manchester United. Naziv trenera je stavljen upravo zbog ovakvih koji će na prvi loš rezultat spominjati njegovo ime. Nije ovo Moyes pa da mozes reci da ne zna, ili da ne moze. Trener ima kvalitete za najbolje rezultate. Za to je potrebno vrijeme, igraci, ali i igraci koji se bore i imaju motivaciju kao kada je tu bio Ferguson. To do trenera NIJE.
Na kraju, napisano je nebitno jer velika vecina vas samo zeli instant uspjeh, prvo mjesto i veliki broj trofeja. Nazalost, tako razmisljate i u sopstvenom zivotu. Moram zavrsiti fax, moram odmah dobii posao u struci i moram biti direktor. Ako ne to, moram se zaposliti u BhTelecomu, to je bosanski san.
Meni se čini da si ti sam sebi jedini miljenik. Konstantno koristiš izraze tipa kmečavci, instant navijači, čvrsta ruka i sl., te istim pokušavaš nametnuti svoje mišljenje i zatvoriti bilo kakvu diskusiju, a ako to ne upali onda slijedi koji ti/vam je k...c i sl.. Ponašaš se kao kakav balavac (ne bi me čudilo da upravo to i jesi), često pišeš svakojake budalaštine (a znaš i možeš bolje) i konstantno podstičeš raspravu o LvGu. Ne znam liječiš li neke frustracije s tim ili šta, ali bilo bi lijepo da malo popustiš. Ima ovdje i drugačijih stavova po pitanju LvGa i ne moraš se svađati sa svakim ko brani jedan od njih.
Ne bih se uopšte trudio odgovarati na ovakvo pisanje da nije napisano i ovo boldirano. Ovim se stiče dojam da si ti neki opasno potkovan psiholog dok sebi uzimaš za pravo pametovati o tuđim razmišljanjima i životnim ciljevima, te ih usput osuđivati. To što neko želi instant uspijeh, prvo mjesto, veliki broj trofeja, završiti fax, dobiti posao u struci i biti direktor ne mora nužno biti bosanski san, a ako ti ne želiš ništa od navedenog tvoj problem nije sa forumašem/ima, nego sa nedostatkom ambicije i ako je tako, molim te da bar nas poštediš ovakvog pisakaranja. LP
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---