LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Klare

Re: LA Lakers

Post Postao/la Klare » 02 jan 2012, 01:48

Evo ja sam još budan, a ništa ti ne obećavam, možda već za minutu-dvije to ne budem. :mrgreen:

Teško je ovo prognozirati, fizička sprema je ta koja će i odlučiti, na istom smo što se umora tiče, biće zanimljivo, a ja kao optimista te onaj koji čvrsto vjeruje u ovaj tim, vjerujem da ćemo doći do sigurnije pobjede, nego li je to ona sinoć bila.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 jan 2012, 01:56

Evo, i ja sam budan, gledam Minnesota-Dallas. Premoren sam, ali makar poluvrijeme da odgledam. Ocekujem pobjedu, i mislim da ce Kobe biti taj koji ce nam je donijeti.
Izdržati, to je temelj vrline!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 jan 2012, 02:10

amerosm je napisao/la:Hoce li iko od Vas gledati utakmicu ? Sta Vi ocekujete veceras ? Ja sam pravo umoran no odlucio sam pogledati bar prvo poluvrijeme. Nadam se da necu biti sam.

Sto se tice Salary Cup-a o tome cu sutra jer sada nemam snage za to.
Ja gledam sigurno, samo cu lec' i iz kreveta gledat, tako da necu nista pisat o tekmi, nego sutra ujutro, ocekujem da ne mozemo ponovit onako losu sutersku partiju od jucer, i nadam se pobjedi, al' bit ce tesko ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 jan 2012, 02:28

kakav pocetak Bynuma za 6 min. 6 poena i 6 skokova, da je pogodio slobodna imao bi vec 10 p.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 jan 2012, 02:44

Brrr...koliko gresaka, koliko gluposti, srljanja s loptom.... Nadat se da ce druga cetvrtina bit malo ozbiljnija, ali mi realno nije jasan trener koji u ovakvoj konfuziji ne zove time out, cisto da prekine ovaj niz budalastina i kaze ajmo sad ponovo, sto reko Sabit Hadzic - hajmo malo, hajmo malo u p..ku materinu :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2012, 02:51

U pic.ku materinu pa mi sa foruma ne bi imali 7 izgubljenih lopti za 12 minuta. Nije problem kada izgubis utakmicu vec je problem kada se to desi tvojim glupostima, a ne zaslugom protivnika. Takodjer Bryant totalno los, sut iz igre 0/5.
Sut za tri poena opet ne funkcionise 0/6 i opet je samo zaostatak 4 poena. Nadam se da ce doci sebi i poceti igrati kosarku.

Edit: Kako god se ovo zavrsilo Gasol mora biti trejdovan, jer ovako vise ne ide. Hebote covjek cijeli napad drzi loptu u ruci da bi na kraju Denveru omogucio kontru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 jan 2012, 03:02

amerosm je napisao/la:U pic.ku materinu pa mi sa foruma ne bi imali 7 izgubljenih lopti za 12 minuta. Nije problem kada izgubis utakmicu vec je problem kada se to desi tvojim glupostima, a ne zaslugom protivnika. Takodjer Bryant totalno los, sut iz igre 0/5.
Sut za tri poena opet ne funkcionise 0/6 i opet je samo zaostatak 4 poena. Nadam se da ce doci sebi i poceti igrati kosarku.

Edit: Kako god se ovo zavrsilo Gasol mora biti trejdovan, jer ovako vise ne ide. Hebote covjek cijeli napad drzi loptu u ruci da bi na kraju Denveru omogucio kontru.
a nas sut ide?? pa nama je za 3 0-7 il 0-8...ccc...stvarno mislite da ste bolji...smijesno
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 jan 2012, 03:13

Kobeee, dosta vise! :evil:
P.S. Odljepljuju se polahko...
Izdržati, to je temelj vrline!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 jan 2012, 03:16

Ne znam sta mu se desava, ali Kobe trenutno ne moze ni parama kupit kos. Nadam se da ce ovo bit jedna od onih utakmica u kojim se cijelo poluvrijeme ne vidi, a onda izadje na teren i razvali trecu ili cetvrtu cetvrtinu. Da vidimo jel jos uvijek moze takvo nesto da napravi. Za ocekivati je da se probudi, ipak to je Kobe.

Jos uvijek je desetak razlike, a ne sjecam se stvarno da sam odavno gledo ovakvo jedno UZASNO poluvrijeme. Strasno. Ajde valjda ce se konsolidovat na poluvremenu i isprasit Denvera, na nacin na koji to treba da se uradi, uz duzno postovanje.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2012, 03:17

Cestitke Denveru na pobjedi. U nasem porazu krivce treba traziti u Gasolu i Murphy-iju kojima igraci Denver dva puta uzimaju dobijenu loptu i poentiraju, i u Bryantu koji je poceo da divlja. Uvijek sam ga dosad branio ali nek sada ide u neku stvar. Stvarno bih volio znati sta Brown misli u svojoj glavi. Ubise nas ispod kosa na kraju druge cetvrtine, a njemu Bynum na klupi. Nije problem izgubiti utakmicu vec je problem nacin na koji se to desi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 jan 2012, 03:18

nekako previse lezerno igramo, puno izgubljenih lopti, Kobe kriminalan dosad, jedino Bynum u formi ovi ostali da Bog sacuva, cekamo drugo poluvrijeme i mnogo bolje Lakerse

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 jan 2012, 03:21

na jednom forumu sam danas napisao da ce kobi da siluje veceras,pogotovo sto ulazi u historiju nakon sljedeceg poena..a i ne moze 2 tekme za redom da bude 2-3. strijelac...ekipa je losija od prosle sezone dosta ma koliko vi pricali da nije...
imate 2 i po igraca(bynum,kobe,gasol).ostatak skroz slab...ova sezona ce vam biti kao i kad je shaq otisao iz lakersa...daj kobiju pa sta bude...i bynum da pomogne..pogotovo sto kobe nema jos puno sezona da igra ;)
ovo jos mozete dobiti ali ovakvom igrom tesko ;) a nama sut 0-9 za tri(sa suterima kao sto su rudy,afflalo,gallo,pa i harrington i lawson donekle)..ne zelim da zamislim sta ce bit kad nas krene trica ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jan 2012, 03:37

Kobe me nervira , ali ono bas :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 jan 2012, 03:40

Kobe Bryant je napisao/la:Kobe me nervira , ali ono bas :roll:
upropastio je tekmu protiv Denvera sinoc,veceras opet Bynum sinoc predobar on mu ne da loptu,veceras isto lik mora se forsirat,nekad mu bitnije da on nes odigra vec da tim dobije.Samo da su davali loptu Bynuma oobe bi isao preko 35

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 jan 2012, 03:42

Melo15 je napisao/la:na jednom forumu sam danas napisao da ce kobi da siluje veceras,pogotovo sto ulazi u historiju nakon sljedeceg poena..a i ne moze 2 tekme za redom da bude 2-3. strijelac...ekipa je losija od prosle sezone dosta ma koliko vi pricali da nije...
imate 2 i po igraca(bynum,kobe,gasol).ostatak skroz slab...ova sezona ce vam biti kao i kad je shaq otisao iz lakersa...daj kobiju pa sta bude...i bynum da pomogne..pogotovo sto kobe nema jos puno sezona da igra ;)
ovo jos mozete dobiti ali ovakvom igrom tesko ;) a nama sut 0-9 za tri(sa suterima kao sto su rudy,afflalo,gallo,pa i harrington i lawson donekle)..ne zelim da zamislim sta ce bit kad nas krene trica ;)
Drug, ovakvi osakaceni Lakersi opet su bolji od Denvera, nemoj sad da ulazimo u prepiranja i price ovdje. Ekipa jeste oslabljena, ali tu postoji legitimna trojka u Gasolu, Kobeu i Bynumu. Kobe ne treba predstavljajne, Bynum je trenutno drugi centar lige, a Gasol je All Star igrac koji ima 16-20 poena u prosjeku uz redovnih desetak skokova. To sto trenutno nije u bog zna kakvoj formi sasvim je normalno s obzirom na to da je pocetak sezone ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jan 2012, 03:48

Ma cujela nasa vanjska linija uzasna : Fisher - Kobe - Barnes :roll: , nemogu pogofizi otvoreni sut., stim da je Kobe moentum killer , forsira ko kreten :roll:
Baynum, ubjedljivo najbolji igrac lakersa , Gasol onako ali bolji od Kobe-a , ako nema osjecaja sto forsira ? :roll:

Kobe idi u Njemacku zaljeci zglob , ovako samo ubijas i ostale igrace u pojam , niko mu nista nesmije prigovoriti :roll:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 jan 2012, 03:52

Kobe Bryant je napisao/la:Ma cujela nasa vanjska linija uzasna : Fisher - Kobe - Barnes :roll: , nemogu pogofizi otvoreni sut., stim da je Kobe moentum killer , forsira ko kreten :roll:
Baynum, ubjedljivo najbolji igrac lakersa , Gasol onako ali bolji od Kobe-a , ako nema osjecaja sto forsira ? :roll:

Kobe idi u Njemacku zaljeci zglob , ovako samo ubijas i ostale igrace u pojam , niko mu nista nesmije prigovoriti :roll:
To je malo preostro, polako, pocetak je sezone, Kobe ima los dan, bice ih jos. Ono sto je bitnije je da on osjeti taj sut, po cijenu i da forsira, jer bez njega ova ekipa sigurno nece nista napraviti, gledajuci neku siru sliku. Ima tu dosta utakmica jos, nije tragedija ako se covjek trazi na pocetku sezone, forsira i tome slicno, doci ce Kobe na svoje. A opet evo zaostatak je 4-5 poena, nista strasno...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 jan 2012, 03:56

sundancekid je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:na jednom forumu sam danas napisao da ce kobi da siluje veceras,pogotovo sto ulazi u historiju nakon sljedeceg poena..a i ne moze 2 tekme za redom da bude 2-3. strijelac...ekipa je losija od prosle sezone dosta ma koliko vi pricali da nije...
Drug, ovakvi osakaceni Lakersi opet su bolji od Denvera, nemoj sad da ulazimo u prepiranja i price ovdje. Ekipa jeste oslabljena, ali tu postoji legitimna trojka u Gasolu, Kobeu i Bynumu. Kobe ne treba predstavljajne, Bynum je trenutno drugi centar lige, a Gasol je All Star igrac koji ima 16-20 poena u prosjeku uz redovnih desetak skokova. To sto trenutno nije u bog zna kakvoj formi sasvim je normalno s obzirom na to da je pocetak sezone ;)
ima jos da se igra tek je pocela liga...ja tvrdim da smo jaci od lakersa ;)
e jedino ako kakav dobar trade ne napravite ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jan 2012, 04:12

KOBE KRETETENU IZAĐI !

GASOL pa udvoji nekad odbranu :roll:

Trenutno u koakvoj su formi 2 najbolja igraca lakersa Gasol i Bryant , BAYNUM vrijedi vise nego obojca :roll:

U zivotu me Kobe nije vise iznervira , znaci od kako je dosao , ovo mu je nagora tekma u karijeri , pogotovo jer NEMORA forsirati :roll:

Brown isti kreten i pic*ica , izvedi Kome-a i Fisher-a koji nista nemoze u odbrani , Banyum se spravom zali :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jan 2012, 04:32

BROWN je izgubio ovu utakmicu , vratio Kome-a na 8 min do kraja 4/4 , a nije imao potrebe , kao i kad je vratio Fishera koji dotaf nista mogao ni odbrani ni napadu :roll:

Baynum treba da zahtjeva da treda-aju Bryanata, Gasola i Fishera :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []