Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bravo babuka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Satrao ga, brutalan set.
1 poen Italijan uzeo na servis Federera.
1 poen Italijan uzeo na servis Federera.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 jul 2019, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vas dvojica smirite.shevchet je napisao/la:Prvi kojeg treba skloniti si ti, klasični mentol ovdje, koji vrijedja sve iz čista mira, piše ljudima da su debili i sl.delinjo je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Koliko se botova nakotilo na temi koji su dosli samo da hejtaju svicarca...
Valjda Unno malo reaguje ocisti ove padobrance koji ne znaju pravila kako treba... Kaze brat neki dan ja sam drzao reket pa zato znam hahah
Kakav moraš biti maloumnik, da ljude iz čista mira nazivaš ružnim imenima. Volio bih te vidjeti uživo heroju, da li se tako obraćaš ljudima. A ovaj brat kojeg ti prozivaš, ima stotine sati odigranog tenisa, čak i neke amaterske turnire iza sebe, pogledanih teniskih mečeva što uživo sa tribina, što na tv, koliko ti nećeš kad bi živio 7 života jado jadni...Bolje ti je da začepiš malo tu labrnju i ne trolaš ko šta piše i priča, nego da naučiš nešto o tenisu ovdje.
Vrijedja bot ljude ovdje i on bi da moderator reaguje. Pa ako treba koga izbaciti, to si ti bolesni um. Neću više uopšte reagovati na takve bolesnike, nadji drugu mušteriju za trolovanje i skini mi se sa qrca.
Toliko od mene...
@shevchet to što imaš stotine mečeva što odglednih uživo, preko tv-a, odigranih i slično ne daje zapravo da ti ili bilo ko drugi koristi se kao argument da bi ispao u pravu. Normalna diskusija može proći ali ovo ne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
18 minuta set
Krenuo prvu sedmicu sa rucnom u drugu usao odmah u 6-oj brzini
Krenuo prvu sedmicu sa rucnom u drugu usao odmah u 6-oj brzini
- BeyKopites
- Kontakt:
A i ovaj talijan pogrijesio sve sto se moglo, sumnjam da moze ovako lose odigrat ostatak meca. Ali opet sve je do Federera koliko ce mu sanse dati, samo ga on moze vratiti u mec sto se kaze.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma ovo je Kari 100 %. Il je Fikret. Samo njih dvojica mogu ovako vrijedjat a pri tome jos i smarat.
27.10.2020
Zašto mislis da su Curry i Fikret razlicite persone?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
@uno
Drug moj, ti mene prozva, a ne prozva čovjeka koji piše ljudima da su debili, iz čista mira, nije to samo meni rekao... Znači sve kreće od toga da lik bezze uvrijedi i mene i još jednog forumaša, vrati se malo nazad, pa eto pročitaj poruke.
Ma nema potrebe uopšte da se natežem sa nekim, da ispadnem u pravu, nisam klinac od 15 god, nego svako normalan će reagovati na te budalaštine koje dotični piše...
Ja i jesam za normalnu raspravu, završio sam svaku diskusiju sa takvim likovima, a ti drug moj reaguj malo kad se ljude naziva debilima i pogrdnim imenima iz čista mira. Svako dobro...
Drug moj, ti mene prozva, a ne prozva čovjeka koji piše ljudima da su debili, iz čista mira, nije to samo meni rekao... Znači sve kreće od toga da lik bezze uvrijedi i mene i još jednog forumaša, vrati se malo nazad, pa eto pročitaj poruke.
Ma nema potrebe uopšte da se natežem sa nekim, da ispadnem u pravu, nisam klinac od 15 god, nego svako normalan će reagovati na te budalaštine koje dotični piše...
Ja i jesam za normalnu raspravu, završio sam svaku diskusiju sa takvim likovima, a ti drug moj reaguj malo kad se ljude naziva debilima i pogrdnim imenima iz čista mira. Svako dobro...
Ne pisem ljudima nego samo tebi... Debilcino!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel ti mene druže nešto prozivaš, ili nekog drugog?leorey je napisao/la:Ma ovo je Kari 100 %. Il je Fikret. Samo njih dvojica mogu ovako vrijedjat a pri tome jos i smarat.
Ja niti sam Fikret ni Fikretici... Pogledaj ko vrijedja ljude ovdje prvi, pa onda reci za nekog nešto!
Lik iz čista mira vrijedja nas par i šta treba na to, poljubiti ga i čestitati mu. Ili možda si ti jedan od takvih likova, pa podržavaš?!
Opet... Ne par vas nego samo tebe!!! Ostalima respekt a tebi ovo iznad jos jednom..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jasta je nego on.... Dobar babuka danas aaleorey je napisao/la:Ne znam, po stilu pisanja mi na njega licis.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne mislim. Samo je veći problem od Goffina, ne znači da je opasan.darker10 je napisao/la:Stvarno mislis da bi 36godisnji Verdasco bio problem nakon 2 meca u pet setova xdS-Y-L-A-R je napisao/la:Opa, zakuhava se još više. Opasna borba za skupljača gemova u finalu, fino fino.![]()
Nando ispod radara igra solidan turnir. Onaj preokret protiv Edmunda ga je potpuno digao. Nadam se da će Goffin ovo uzeti, manji je problem.
Danas sam držao stonoteniski reket u ruci i mogu ti reći da sad dijelim mišljenje. Nadam se da će organizatori uvažiti ove jasne dokaze i dodijeliti titulu uvjerljivijem. Nema smisla da se igra finale.shevchet je napisao/la:Čisto radi usporedbe malo, broj winnera i neforsiranih:
Nadal vs Sousa
Nadal: 30 winnera i 10 neforsiranih
Sousa: 16 winnera i 15 neforsiranih
Djoković vs Humbert
Djoković: 25 winnera i 14 neforsiranih
Humbert: 20 winnera i 34 neforsiranih
Jasno kao dan, Nadal je igrao dosta bolji meč protiv kvalitetnijeg igrača, a protivnik mu je "poklonio" dosta manje poena i opet je slavio uvjerljivije nego Nole...
Opra i Roger ovoga, uspjeti uzeti 4 gema ovoj trojici...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ti i on i svi ostali su prozvani, za sve vrijede ista pravila i ko god bude vrijeđao će biti sankcionisan a ja ne moram svaki korak javno da govorim.shevchet je napisao/la:@uno
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Normalno, za svakog vrijedi, to se slažem. Mene slobodno sankcioniši ako uvrijedim ikad ikog prvi.Unofficialpage je napisao/la:I ti i on i svi ostali su prozvani, za sve vrijede ista pravila i ko god bude vrijeđao će biti sankcionisan a ja ne moram svaki korak javno da govorim.shevchet je napisao/la:@uno
Evo vidiš druže,nastavlja 2 puta lik piše opet debilčina? I vidiš da lik ne popušta, provocira i dalje...
Pa de eto, hoćeš li reagovati...
Kakav je jadnik ovaj Berettini. Moja mrtva nana da sad ustane iz groba bi odigrala kvalitetniji meč. Gledaj mu postotka ubačene prve serve!?
da li je po nekima ovo dovoljno uvjerljivo ,ili moze to jos bolje ,vise od 25 osvojenih poena za Berrettinija

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kada trojac prestane igrati tenis treba ugasiti sport. Ovi svi ostali jadnici ne vrijede pola marke.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Babuka u prva 4 kola ispustio najmanje gemova od clanova velike trojke.Samo vi podcjenjujte...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.