AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jaoo Muntarii,al' nema veze,nek rade sta hoce.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
- IlProfessore
- Kontakt:
e svašta
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- crvenocrni
- Kontakt:
Tako je Bonera legendo, idemo jos 
- IlProfessore
- Kontakt:
kako hladno ispade, syebo sam se
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- francobaresi
- Kontakt:
Bonera ne posustaje. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- 10DelPiero
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Najveća spodoba koja je ikad hodala terenima Serie A. Ali što je najčudnije, i dalje je zacementiran u prvih 11.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
Niang opet pogodio za Montpellier, a kod nas Robinho igra.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Joj malog, ne prestaje davati golove.francobaresi je napisao/la:Niang opet pogodio za Montpellier, a kod nas Robinho igra.
Što se tiče utakmice, sam mogu reći smijurija. Igra spora, bezidejna, zasniva se na jalovom posjedu lopte. Skoro isto kao pod Allegrijevim vodstvom, s tim da je desno Honda umjesto Birse. Da ne bude sve tako crno, primjetno je da su se počeli buditi krajem poluvremena. Valjda će momentum prenijeti i u drugi dio, pa da proslavimo još jedan preokret.
- francobaresi
- Kontakt:
Moram se potruditi i naći podatak u tome koji igrač drži rekord po broju grešaka, odnosno koji je igrač svoju ekipi koštao najviše bodova. Jer ubjeđen sam da je Bonera NUMERO UNO!!
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jedino Kaka i donekle Rami I Pazzo za prolazne ocjene. Robinho uvjerljivo najgori, ne samo da ne trci vec ni lopte ne zna nit dat, niti ustopat. Igra bezidejna, dzaba posjed. Vise napadamo po desnoj strani gdje sto ne kontam jer De Sciglio I ovaj put potvrdio limitiranost u napadu. Muntari kriminalan, a Honda glumi Caspera. Za Boneru ne treba trositi rijeci, covjek ne zna, nije on kriv sto ga trpaju u prvih 11 kad je realno za klupe u fk djerzelez. Uostalom svaki napad Torina mirise na gol, sredina nam je uzas pa time I odbrana ispasta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sve ok ni ja ne gotivim Muntaria al po cemu je on bio kriminalan? Razocarao sam se kad sam njega vidio u prvih 11 al on je po meni bio jedan od boljih u prvom poluvremenu.
Il Club più titolato al mondo!
Počet ću Seedorfu ozbiljno zamjerati konstantno guranje Bonere u prvu postavu. Pazzini me recimo oduševio, on je prava devetka kakvu Milan nije imao od Pippovog odlaska u trenerske vode. Pato ga je trebao naslijediti, ali su ga silne povrede sputale.
Također, Kaka se pomalo vraća. Bilo je tu nekoliko lijepih poteza s njegove strane. Eh, šta bi bilo da je mlađi i da nije izgubio na brzini...
Također, Kaka se pomalo vraća. Bilo je tu nekoliko lijepih poteza s njegove strane. Eh, šta bi bilo da je mlađi i da nije izgubio na brzini...
Najveca Brazilska ubleha u posljednjih 20 godina, to je samo Real Madrid mogao onoliko platit al ko Real nije zajebao nije se ni rodio.francobaresi je napisao/la:Niang opet pogodio za Montpellier, a kod nas Robinho igra.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- francobaresi
- Kontakt:
Ovaj put se slažem sa tobom, Rami,Kaka i Pazzo mogu dobiti prolaznu ocjenu, ostali svi velika nula. Tek u zadnjih 6-7 minuta su opasnije prijetili golmanu Torina. Nadam se da će ovo preokrenuti, jer ne bi im to bio prvi put ove sezone.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja pitam po cemu nije. Njegova uloga je prije svega da dobije koji duel, zaustavi protivnika a u napadu sto napravi. Osim onog jednog pokusaja iz daljine ravno u golmana nista dobro od njega nisam vidio u oba smjera. Fuj, tacno cu oslijepiti od ovakvih moronskih utakmica.muxa je napisao/la:Sve ok ni ja ne gotivim Muntaria al po cemu je on bio kriminalan? Razocarao sam se kad sam njega vidio u prvih 11 al on je po meni bio jedan od boljih u prvom poluvremenu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Daj Saponaru i Essiena.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Posjed lopte 62%-38%
Udarci(u okvir) 13(4)- 4(2)
Korneri 9-2
Sve je to uzalud kad ovi naši to ne znaju maksimalno iskoristiti. To je jedan ogroman problem uz Boneru, naravno.
Udarci(u okvir) 13(4)- 4(2)
Korneri 9-2
Sve je to uzalud kad ovi naši to ne znaju maksimalno iskoristiti. To je jedan ogroman problem uz Boneru, naravno.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.