FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jao debili Sosona nisu doveli,vec nakog Tatara i Crepulju klosari jedni m7ljatori. Od prvog dana sam za Crepulju govorio da je najaci igrac lige,majstor,znalac sad druga stvar je sto se povrijedi itd al lik zna igrat lopte tj ima ono sto nema vecina igraca u ovoj ligi tj kompletan vezni igrac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono treba pogledati još jednomDenchiNL je napisao/la:???Sabinho je napisao/la:
Stjepanovicu yebem li ti majku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa zato da nebi Kurdic gledao Husref ga gurne da igra kontas?Stroj1946 je napisao/la:Jarane pratiš li ti fudbal? Svako ima pravo na svoje mišljenje, al sa se tvojim ne slažem. Naravno da šalju mlade na posudbu. Po 5,6 igrača. Sjedenjem na klupi neće ništa naučiti. Mladi igrači trebaju praksu, ne da gledaju kako se igra. Od gledanja nema ništa.zagor1987 je napisao/la:Po toj logici svi tinovi bi svoje mlade slali negdje,neka ih gura pa ce nakon 10 kikseva mlad igrac nesto nauciti a Hebib nece nikadStroj1946 je napisao/la:Odlično. Tri bobe. Zadovoljan. Kurdić ako još jednom odigra na poziciji zadnjeg veznog, nek Husref sebi puca u podkoljenicu. Kako je loš, gluho bilo. Lik ili stopera ili nikako. Najbolje bi bilo ga poslati na posudbu na proljeće. Fali njemu utakmica u nogama.
Hebibović je danas na bobama bio. Haj da i njega pohvalim jednom![]()
Velkoski ličio na sebe napokon
Još Čelik odraditi, pa s mirom u pauzu. Analizirati, pa dovesti nove i potpisati nekako Rahmanovića i Adukora.
Kakva igra danas u prvom poluvremenu, sta je ono ljudi moji ?
Pidro je dokaz te logike.Stroj1946 je napisao/la:Jarane pratiš li ti fudbal? Svako ima pravo na svoje mišljenje, al sa se tvojim ne slažem. Naravno da šalju mlade na posudbu. Po 5,6 igrača. Sjedenjem na klupi neće ništa naučiti. Mladi igrači trebaju praksu, ne da gledaju kako se igra. Od gledanja nema ništa.zagor1987 je napisao/la:Po toj logici svi tinovi bi svoje mlade slali negdje,neka ih gura pa ce nakon 10 kikseva mlad igrac nesto nauciti a Hebib nece nikadStroj1946 je napisao/la:Odlično. Tri bobe. Zadovoljan. Kurdić ako još jednom odigra na poziciji zadnjeg veznog, nek Husref sebi puca u podkoljenicu. Kako je loš, gluho bilo. Lik ili stopera ili nikako. Najbolje bi bilo ga poslati na posudbu na proljeće. Fali njemu utakmica u nogama.
Hebibović je danas na bobama bio. Haj da i njega pohvalim jednom![]()
Velkoski ličio na sebe napokon
Još Čelik odraditi, pa s mirom u pauzu. Analizirati, pa dovesti nove i potpisati nekako Rahmanovića i Adukora.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta?MortemHz je napisao/la:Ono treba pogledati još jednomDenchiNL je napisao/la:???Sabinho je napisao/la:
Stjepanovicu yebem li ti majku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
kad god pomislite da vam je tesko u zivotu i da donosite retardirane odluke i vucete jos retardiranije poteze, samo se sijetite da su nase komsije "namijerno" ispale iz kupa u septembru da bi se okrenuli prvenstvu od kojeg su se oprostili u mjesecima oktobru i novembru.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A ko vjeruje u tu pricu je poseban slucajLaznjak je napisao/la:kad god pomislite da vam je tesko u zivotu i da donosite retardirane odluke i vucete jos retardiranije poteze, samo se sijetite da su nase komsije "namijerno" ispale iz kupa u septembru da bi se okrenuli prvenstvu od kojeg su se oprostili u mjesecima oktobru i novembru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Realno na ovom nivou na kojem on igra, nije ni za klupe. Odigro je utakmicu i po na zadnjem vezanom, i to jako loše. Lik je stoper klasični. Mustafić bi puno bolje lego na toj poziciji. Ne znam šta se dešava s malim onim, al je realno duplo bolji od Kurdića.zagor1987 je napisao/la: Pa zato da nebi Kurdic gledao Husref ga gurne da igra kontas?
Ne želim reći da Kurdić nema potencijala, al njemu treba rutine. Ovdje je neće steći kad budu svi zdravi, Adukor, Crepulja, Stanojević i Rahmanović. To je sredina. Plus Mustafić.
Zna seDenchiNL je napisao/la:A ko vjeruje u tu pricu je poseban slucajLaznjak je napisao/la:kad god pomislite da vam je tesko u zivotu i da donosite retardirane odluke i vucete jos retardiranije poteze, samo se sijetite da su nase komsije "namijerno" ispale iz kupa u septembru da bi se okrenuli prvenstvu od kojeg su se oprostili u mjesecima oktobru i novembru.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 25 nov 2018, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
michplatini
- Kontakt:
Mali Djokanovic je za Kurdica na poziciji DMF klasa,treba ga spremati kad je vec pozicija deficitarna a moze samo nauciti od Rahmanovica i Tatara.belosevic28 je napisao/la:Smrznuo se ko ckapi al je vrijedilo. Sredina sjajna, Crepulja i Stanoke 'preorali' teren. Krste par sjajnih poteza, asistencija, vracao se po loptu, razigravao... Samo me nerviralo sto smo gubili zracne duele nazad al sreca nije nas kostalo.
Djokanovic vec od naredne polusezone MORA biti ispred Kurdica koji nije za DMF nikako.
Zvijezdi zelim da izbore opstanak jer se nisu valjali, bas su dosli igrati. Imaju neku drskost u sebi i mnogima ce pomrsiti racune.
Onaj Jovovic da je mladji koju godinu, koliko sutra bi ga pokusao dovesti. Kako se bori, trci, udara...uz to i zabija.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sretoh Bjelicu, pojma nemam kako se suzdrzah da budem normalan, samo ga pitah sto svira onaj penal, kaze ja nisam ni vidio tu situaciju vec mi je pomocnik signalizirao... (ukratko)
1946~
- StariGrad071
- Kontakt:
Oj ja bi mu sasuo sve mrtvo i zivo. Ko je pomocnik ako ga kad sretnem?
Mustafica poslati na posudbu, ali je klasicni alibi igrac nesto kao radovac. Bezveze ovo forsiranje halilovica.
Mustafica poslati na posudbu, ali je klasicni alibi igrac nesto kao radovac. Bezveze ovo forsiranje halilovica.
-
belosevic28
- Kontakt:
Upravo tako. Bezze se Kurdic zavaljuje, raja ga uzima na zub itd. Neka Numana na stoperu a Andreja na DMF.michplatini je napisao/la:Mali Djokanovic je za Kurdica na poziciji DMF klasa,treba ga spremati kad je vec pozicija deficitarna a moze samo nauciti od Rahmanovica i Tatara.belosevic28 je napisao/la:Smrznuo se ko ckapi al je vrijedilo. Sredina sjajna, Crepulja i Stanoke 'preorali' teren. Krste par sjajnih poteza, asistencija, vracao se po loptu, razigravao... Samo me nerviralo sto smo gubili zracne duele nazad al sreca nije nas kostalo.
Djokanovic vec od naredne polusezone MORA biti ispred Kurdica koji nije za DMF nikako.
Zvijezdi zelim da izbore opstanak jer se nisu valjali, bas su dosli igrati. Imaju neku drskost u sebi i mnogima ce pomrsiti racune.
Onaj Jovovic da je mladji koju godinu, koliko sutra bi ga pokusao dovesti. Kako se bori, trci, udara...uz to i zabija.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
PRODUZITE UGOVOR SA RAHMANOM I ADUKOROM MOLIM VAS
Sretoh i ja Halilovica na kafi maloprije na PofalicimaThrillerHz je napisao/la:Sretoh Bjelicu, pojma nemam kako se suzdrzah da budem normalan, samo ga pitah sto svira onaj penal, kaze ja nisam ni vidio tu situaciju vec mi je pomocnik signalizirao... (ukratko)
Jos da spomenem Stanoja srpskog "polovnjaka"kako su ga neki zvali nakon lose utakmice,lik je dijelio lopte ko Xavi iz najboljih dana,kako uleti klizeci kad se povrijedi svaka mu cast,to je ono sto se trazi i onda neko dodje i zbog jedne tekme ga ispljuje Stanoje legendo samo nastavi
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sve nešto kontam da je ova ekipa zaigrala u revanšu protiv Atalante naravno tu bih stavio Adukora umjesto Crepulje jer tako bi morali siguurno. Da li bi imali šansi za prolazak šta vi mislite
?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja sam.ga mnogo kritikovao i igrao je bas lose al od utakmice na grbavici 2-2 pa do danas mnogo dobar . Bravo Stanojezagor1987 je napisao/la:Jos da spomenem Stanoja srpskog "polovnjaka"kako su ga neki zvali nakon lose utakmice,lik je dijelio lopte ko Xavi iz najboljih dana,kako uleti klizeci kad se povrijedi svaka mu cast,to je ono sto se trazi i onda neko dodje i zbog jedne tekme ga ispljuje Stanoje legendo samo nastavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne pominji tu utakmicu nikad i ni u kojem kontekstuSedrenikHz je napisao/la:Sve nešto kontam da je ova ekipa zaigrala u revanšu protiv Atalante naravno tu bih stavio Adukora umjesto Crepulje jer tako bi morali siguurno. Da li bi imali šansi za prolazak šta vi mislite?