FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponedeljak je došao.
a sutra utorak.

- desnibocni
- Kontakt:
Znamo da imamo ekipu kojom vecina nas nije bas pretjerano sretna, i da su tu neki igraci kojima i po znanju i po renomeu nije mjesto kod nas. Kakvi su, takvi su, oni su nasi, i najmanje sto mozemo uraditi je da im damo podrsku. Sada je malo rano davati ocjenu za koje mjesto se mozemo boriti, pogotovo jer smo odigrali utakmice sa mix ekipom, isprobavali neke varijante, igrace na probi, i na kraju krajeva, nismo sve utakmice mogli gledati. Ako smo sposobni da nakon tih utakmica kazemo kako cemo stajati u prvenstvu, onda nam svaka cast... Juce sam napisao, ne mogu nabrojati 5 igraca za koje mogu sa sigurnoscu reci koji ce igraci biti u ekipi prvo kolo. Uostalom, neka Amar o tome odluci, ne mogu se zamarati... Sta nam znace sve varijante, i nagadjanja bicemo 4, 5, itd, ako nam se poklopi dobar period sa nekom dobrom serijom, a recimo konkurenti nekim losim nizom. Ako smo mi imali 6 poraza i nizu, niko nije siguran da mu se nece desiti isto. Klasican primjer prosle sezone kada zrinjski zamalo nije stigao pitare. Uz sve ove dolaske, odlaske, sra.. zbog licence, izd, isl, mislim da smo uz Erica, Alispahica, zdravog i mrsavijeg Zeca, ovog Boju koji ce u Zelji zablistati, i igrace koji se sada vec znaju godinu dana vise jaci nego prosle sezone. Necu i nemam pravo reci da cemo konkurenciji pobjeci 15 bodova, ali isto tako necu reci tek tako da cemo biti tek peto ili sesto mjesto... Svi bi mi voljeli vidjeti u ekipi i Graovca, i ovog i onog, ali sada nema nacina da on i slicni budu dio nas, (NEMAMO PARA, sto ne reci kako jeste) ali isto tako, niko nam ne garantuje da nam se sve pozitivno nece desiti i vratiti za godinu, dvije. Mozda je ova sezona pocetak necega slicnog... Jasno je da nije jednostavno da imas niz poraza, da mijenjas uprave, da dovodis sleper igraca, da sjeb.. glupu uplatnicu, da ti blokiraju racune, i da sa tim svi mi zivimo, a na ovom forumu svi mi zivimo Zeljeznicar, i svi zivimo sa njegovim problemima. Lako je svima nama pricati, jer svi bi radili nekako drugacije, i vidjeli rjesenje problema drugacije. Je.. ga, kako god pogledas, i taj se racun odblokira, plati se trava, bili su ljudi koji su organizovali da se napravi istok, pokrenuli nesto u Klubu, i za to im hvala, sada su tu drugi, i oni moraju imati nasu podrsku. Imam utisak da ovih godina mi nikad nismo bili vise na udaru svih njih, zajedno sa savezom, a mi sami vise razjedinjeni. Nisam privrednik, nemam para da na taj nacin pomognem Klub, ali produzio sam clansku kartu, kupicu taj novi dres, i dolaziti na utakmice... Uopste nemam sumnju da ce ljudi sa ovog foruma, ili bar vecina uraditi isto. Svega sam se nagledao i naslusao zajedno sa svima Vama, sada nekako zelim da pocnem davati prostor pozitivnijim stvarima. Doci ce i stoperi, i krila, i bekovi, nase je da idemo na utakmice... Halalite na duzem izlaganju, malo me poslo, hehehehe...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- invincible1921
- Kontakt:
Jedan mudrac jednom rece nek izgubimo.sve prioremne ako to znaci da cemo bit dobri u ligi 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Pozdrav, ima li neko zainteresovan da kupi desetogodišnju ulaznicu, vrijedi još 8 sezona, cijena 600,00 KM.
LP
LP
Zanimaju me stvari tipa trebao nam je Graovac tad bi bili konkurenti? Ok, borben igrac, raja ga zagotivala i sve 5.
Nego kad je tako dobar da smo sad propali jer ga nismo doveli, pa me zanima sto nismo uzeli titulu s njim kad smo imali jos jaci sastav nego sad? Sta bi to on sad ucinio nesto wow i da je dosao?
Ne kontam plakanja neka, i sirenje percepcije da je on dosao, zamisli mi bi bili konkurenti. Jasta radi..
Mi s njim i bez njega uvijek cemo biti konkurenti u ovoj ligi!
Nego kad je tako dobar da smo sad propali jer ga nismo doveli, pa me zanima sto nismo uzeli titulu s njim kad smo imali jos jaci sastav nego sad? Sta bi to on sad ucinio nesto wow i da je dosao?
Ne kontam plakanja neka, i sirenje percepcije da je on dosao, zamisli mi bi bili konkurenti. Jasta radi..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma treba nam neki stoper koji ima wooooooooooooow ime, koga niko nije gledao a i ako može da u posljednje 2 godine ima do 10 odigranih utakmica (ne čitavih već da je ulazio sa klupe i ako može da je procurilo da su lavoraši i lažni mostarci zaineresovani za njega) da bi zadovoljili forumski puk.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
FK Borac BL ili kao što ja volim reći kucamo na vrata zaboravljenih AS-ova Super Lige Srbije

Svaki transfer bivši igrač Partizana , bivši igrač Zvezde , bivši igrač bla bla ! Jos kad vidiš kad su igrali , mene ispred njih sramota. Treba biti pošten ova utakmica ce puno pokazati i treba ih odma razmontirati iskreno

Svaki transfer bivši igrač Partizana , bivši igrač Zvezde , bivši igrač bla bla ! Jos kad vidiš kad su igrali , mene ispred njih sramota. Treba biti pošten ova utakmica ce puno pokazati i treba ih odma razmontirati iskreno
Stavi na PIK,otiće ko halva.Darkriderr je napisao/la:Pozdrav, ima li neko zainteresovan da kupi desetogodišnju ulaznicu, vrijedi još 8 sezona, cijena 600,00 KM.
LP
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Stavio, zasad nema ponudaUBIPITAR je napisao/la:Stavi na PIK,otiće ko halva.Darkriderr je napisao/la:Pozdrav, ima li neko zainteresovan da kupi desetogodišnju ulaznicu, vrijedi još 8 sezona, cijena 600,00 KM.
LP

Ne bih se slozio da je toliko lose. Ako se porede prijateljske utakmice iz prosle sezone onda je ovo bolje. Ali sve su to prijateljske utakmice i ne moze se nista bitno reci dok se ne vidi status poslije nekoliko kola u prvenstvu. Cinjenica je da nismo niti jednu utakmicu igrali u najboljem sastavu, nego se testira kako izgledamo u razlicitim scenarijima. Npr protiv Varazdina igras poluvrijeme sa igracima koji su fizicki vise pokretni, ali nisu igraci poteza ili da sami rijese utakmicu u nasu korist, dok u drugom poluvremenu se igralo sa takvim igracima, ali ti je falilo onih koji trce i rade za ekipu. Bitno je naglasiti da se nikad nece igrati sa takvim sastavima, nego ces uvjek balansirati ekipu i prilagoditi protivniku. Isto tako nam je Savez, tj konkurentni timovi, dosta stete nanijeli sto je dosla odbijenica Saveza za igranje Evrope. To je direktno ciljano od konkurenata da nas odstete iz pocetka prije nego sto sezona pocne, da nemamo iste uslove da dovedemo igrace, generalna atmosfera itd. Bitno je naglasiti da ovaj udarac dolazi od konkurenata koji imaju svoje ljude u Savezu.

Uskoro ce prvih 11 imat istu boju kosu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Po meni ovo pokazuje, da je zavladalo jedno fino jedinstvo među igračima.To bi bila naša najveća pobjeda uz, ujedinjenje navijača ,jer BITAN JE SAMO ŽELJO!

- kerimatomic1921
- Kontakt:

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Imamo tako dobre štopere da su nam davali golove qrtzomBezideja je napisao/la:Zanimaju me stvari tipa trebao nam je Graovac tad bi bili konkurenti? Ok, borben igrac, raja ga zagotivala i sve 5.

Hahahahahahahakerimatomic1921 je napisao/la:Sad’ kad kazem “Šatirana glava”, necete znati na koga mislim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
svi znamo da nam je odbrana loša. a da nam je potisao Serbecic sad bi svi govorili da je dupla naša. a to što je u zadnje dvije godine odigrao 8 utakmica (od toga više je igrao za U21 reprezentaciju) to nema veze.ima ko se brine i ko odgovara za prvi tim. a mi trebamo da se "brinemo" kako obnoviti člansku kartu, kupiti godišnju, posjetiti fan shop i sl.TMmanija2012 je napisao/la:Imamo tako dobre štopere da su nam davali golove qrtzomBezideja je napisao/la:Zanimaju me stvari tipa trebao nam je Graovac tad bi bili konkurenti? Ok, borben igrac, raja ga zagotivala i sve 5.
Mi s njim i bez njega uvijek cemo biti konkurenti u ovoj ligi!Još nam otisao najbolji štoper .. sad nastavi ubjedjivati raju da nam je odbrana tonBe
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Aj ako se Bogi šatira. Bice ko onaj iz Prodigya, Keith Flint. Strah i trepet.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Vidi druze ja moram da brinem jer igramo sa istom ekipom koju je nabijao koje stigao , ok nadao sam se da Amar moze malo da podigne one luzere,ali fakat ja ne vidim da mi mozemo biti konkurenti za titulu . Meni nije uspjeh da budemo drugi,treci ili cetvrti , mi smo Željo najveci klub u drzavi upamtite to. Dosta vise luzerskog mentaliteta ,kao ok je biti treci igramo Evropu.Sto se tice clanske ,godisnje ,fan shopoa ne brini ima raje koja voli istinski ovaj klub i koja ne dolazi na tekme radi interesalijevapolutka je napisao/la:svi znamo da nam je odbrana loša. a da nam je potisao Serbecic sad bi svi govorili da je dupla naša. a to što je u zadnje dvije godine odigrao 8 utakmica (od toga više je igrao za U21 reprezentaciju) to nema veze.ima ko se brine i ko odgovara za prvi tim. a mi trebamo da se "brinemo" kako obnoviti člansku kartu, kupiti godišnju, posjetiti fan shop i sl.TMmanija2012 je napisao/la:Imamo tako dobre štopere da su nam davali golove qrtzomBezideja je napisao/la:Zanimaju me stvari tipa trebao nam je Graovac tad bi bili konkurenti? Ok, borben igrac, raja ga zagotivala i sve 5.
Mi s njim i bez njega uvijek cemo biti konkurenti u ovoj ligi!Još nam otisao najbolji štoper .. sad nastavi ubjedjivati raju da nam je odbrana tonBe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.