FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 26 nov 2018, 11:19

Evo juce,kombinacija Stanojević-Velkoski,tačno se vidi koliko je uigrana akcija,Krste je gurne Stanoju nazad na oko 30 m,a onda sprint u sesnesterac dok lopta putuje prema njemu...
Isti takav gol protiv Mladosti u Kaknju i to cini mi se zavrsni.šesti...Svaka čast momci :tokralju: :tokralju: :tokralju:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 11:23

To mi je drago čuti, ne pamtim bolju igru. Kako je sve to uklopljeno i uigrano, sad se tek vidi kolika je prednost što je ekipa ostala na okupu i što se nije puno mijenjalo. Merak za gledati, jedva čekam narednu tekmu, a šteta što ide ta pauza.

Al' je Bendžamin Tatar pospremi, još iz okreta.. Vrhunski.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 26 nov 2018, 11:28

I bit ce ovo i bolje, tek smo na pocetku.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 nov 2018, 11:38

Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali

Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 nov 2018, 12:28

ABd iduce kolo pobjeda protiv Celika i onda pauza u kojoj moramo rijesiti potpise Rahmanovica i Adukora ako mislimo nesto ozbiljnije pokusati u Evropi. Ja u ovu ekipu ne bih dovodio nikog sad na zimu. Jednistavno ne treba ni pod tackom razno narusavati atmosferu u ekipi. Njihovo drugarstvo, zajednicka borba je nesto sto ih nosi i sto donosi rezultat. Naravno ima tu dosta kvaliteta, ali odnos izmedju njih ih dize level iznad. Zato bih radije umjesto dovodjenja novih igraca gurnuo pare Rahmanovicu i Adukoru koji su fantasticni fudbaleri i uigravao i fizicki spremao ovu ekipu za neki iskorsk u Evropi.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 nov 2018, 12:41

ledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali

Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.
Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onako :crazy: Kunem se da se sad posibamo, ne bi nas uzeli vise od 3:0 pred istim brojem gledalaca. Onu noc smo imali neki opasan bug u programu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2018, 12:52

Stroj1946 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali

Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onako :crazy: Kunem se da se sad posibamo, ne bi nas uzeli vise od 3:0 pred istim brojem gledalaca. Onu noc smo imali neki opasan bug u programu
Onu noć smo imali mrtvog Pavlovića na golu, plus ultraraspoložene igrače Atalante. Sjeti se da su poslije ispali od Kopenhagena, još su i u ligi tražili pravu formu. U normalnim okolnostima bilo bi 3-4 razlike. Još je Husref tad pogriješio što je rekao da izlazi sa istom ekipom kao u Italiji. Nije Gasperini budala, taj čovjek ulazi u taktičke igrice sa Allegrijem, Di Franceskom, Ancelottijem... Husrefa je pojeo u svakom segmentu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 nov 2018, 12:57

skoroalen je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:

Onu noć smo imali mrtvog Pavlovića na golu, plus ultraraspoložene igrače Atalante. Sjeti se da su poslije ispali od Kopenhagena, još su i u ligi tražili pravu formu. U normalnim okolnostima bilo bi 3-4 razlike. Još je Husref tad pogriješio što je rekao da izlazi sa istom ekipom kao u Italiji. Nije Gasperini budala, taj čovjek ulazi u taktičke igrice sa Allegrijem, Di Franceskom, Ancelottijem... Husrefa je pojeo u svakom segmentu.
:facepalm: Ja ba onog hadalja sam zaboravio. Oca yebo svog kojeg je dojio. A valjda je Hus naucio nesto, kad izadjemo u evropu, da ne moze glavom kroz zid.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 nov 2018, 13:05

Mi trebamo Tataru ponuditi novi bolji ugovor dok ga nije neko klepio, momak je pravo otkrice ove sezone 15 nastupa, 8 golova i 6 asistencija :tokralju:
24 godine su mu, ali mi se cini, da mi kao navijaci uopste nismo svjesni koliko nam znaci on u igri.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 nov 2018, 13:07

revolt je napisao/la:ABd iduce kolo pobjeda protiv Celika i onda pauza u kojoj moramo rijesiti potpise Rahmanovica i Adukora ako mislimo nesto ozbiljnije pokusati u Evropi. Ja u ovu ekipu ne bih dovodio nikog sad na zimu. Jednistavno ne treba ni pod tackom razno narusavati atmosferu u ekipi. Njihovo drugarstvo, zajednicka borba je nesto sto ih nosi i sto donosi rezultat. Naravno ima tu dosta kvaliteta, ali odnos izmedju njih ih dize level iznad. Zato bih radije umjesto dovodjenja novih igraca gurnuo pare Rahmanovicu i Adukoru koji su fantasticni fudbaleri i uigravao i fizicki spremao ovu ekipu za neki iskorsk u Evropi.
Misim da je ovo kljucno za ovu sezonu te dijelim tvoje misljenje da ne treba dovoditi pa gotovo nista zbog atmosfere, eventualno jednog dva igraca ali samo u slucaju ako odskacu par klasa u odnosu na trenutni roster.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 nov 2018, 13:08

Ja ne pamtim bolju igru Sarajeva. Ono jučer iz prvog poluvremena je cista perverzija
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 nov 2018, 13:18

Stroj1946 je napisao/la:

Ma vjeruj brate da se mi tu ne bi pitali sve bi zavisilo od Atalante opet, pisalo je par ljudi ovdje koji prate talijansku ligu da bi vise voljeli Fiorentinu nego Atalantu kad je bilo izvlacenje
Atalanta uz Napoli je najnezgodnija ekipa i kad ih krene ne mozes ih zaustavit, evo zadnje tekme Atalanta - inter ili napoli- liverpul pogledas i vidis da su satrali protivnike, Inter trebo primiti 5 golova u prvom poluvremenu protiv Atalante al njihova sreca nemaju Pavlovica na golu :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 13:28

Opet priča o Atalanti.. Skontajte da su oni miljama ispred nas, našeg fudbala, naše lige, uslova i svega ostalog. Uzimaju i prodaju igrače za 30 milki, imaju jednog Papu Gomeza, kojeg je tražilo bruku dobrih klubova. Oni kad bi se naložili, opet bi nam dali sedam-osam komada i to je to. Ne samo nama, nego svim klubovima u ovoj ligi. Doduše, onu večer je sam onaj fakin golmanski kriv za 3-4 gola.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 nov 2018, 13:31

Stroj1946 je napisao/la:

Luda je to ekipa,nije bili realno da ce nam manje od 5 dati. Ljudi Intera dobiju 4-1 a trebali su 8 da im zabiju,malo realnosti nije na odmet

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2018, 13:31

@Skylabb, pošto nisi navijač FK Sarajevo, post ti je obrisan sa ove teme i prebačen je na temu FK Sarajevo (opšte diskusije).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 nov 2018, 13:32

7:0 su pobijedili intera prosle sezone

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2018, 13:33

revolt je napisao/la:7:0 su pobijedili intera prosle sezone
Nije tačno.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 nov 2018, 13:47

Što se tiče zimskog prelaznog roka, najvažnije je sačuvati igrače koji su iznijeli ovu polusezonu i imali minute tj. ne prodavati ih, pokušati se riješiti što bezbolnije igrača kao što su Radovac, Lelić, Pavlović, Hodžić... njihove plate preusmjerit u povećanje istih Adukoru i Rahmanoviću i pokušati produžiti ugovore tim igračima. I samo to kad bi riješili prelazni rok bi bio i više nego uspješan. Ja bi produžio ugovor i kapitenu jer i njemu ističe na kraju sezone.

Eh sad, ja bi doveo jedno ili eventualno dva pojačanja. DESNI BEK bi trebao biti prioritet.
ŠAMPIONSKA EKIPA
GOLMANI: Kovačević, Džafić, akademac
STOPERI: Mujakić, Dupovac, Šofranac, (Adukor po potrebi), Kurdić
DESNI BEK: TOP BEK, Šabanović, (Hebib po potrebi)
LIJEVI BEK: Pidro, Bekić
ZADNJI VEZNI: Crepulja, Adukor, Stanojević, Mustafić, (Rahmanović po potrebi)
PREDNJI VEZNI: Rahmanović, (Velkoski, Crepulja, Tatar po potrebi)
DESNO KRILO: Tatar, Hebibović, Šišić
LIJEVO KRILO: Velkoski, Halilović
NAPAD: Ahmetović, Handžič, (Velkoski po potrebi)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 nov 2018, 13:56

Ne znam sta je cilj pojedincima oko ove utakmice sa Atalantom,desilo se to sto se desilo i kakva je svrha ,nekakve analize i uporedjivanja sa njima...
Ako hoćete ,pojedinci, pisite o necemu što je sada aktuelno,recimo o U-21 reprezentaciji BiH i to krenite od sastava Kovačević,Pidro,Šabanović,Mujakić...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 nov 2018, 14:12

MortemHz je napisao/la:
revolt je napisao/la:7:0 su pobijedili intera prosle sezone
Nije tačno.

slika
:thumbup: do mene...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.