Isti takav gol protiv Mladosti u Kaknju i to cini mi se zavrsni.šesti...Svaka čast momci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo juce,kombinacija Stanojević-Velkoski,tačno se vidi koliko je uigrana akcija,Krste je gurne Stanoju nazad na oko 30 m,a onda sprint u sesnesterac dok lopta putuje prema njemu...
Isti takav gol protiv Mladosti u Kaknju i to cini mi se zavrsni.šesti...Svaka čast momci

- AlfredNobel
- Kontakt:
To mi je drago čuti, ne pamtim bolju igru. Kako je sve to uklopljeno i uigrano, sad se tek vidi kolika je prednost što je ekipa ostala na okupu i što se nije puno mijenjalo. Merak za gledati, jedva čekam narednu tekmu, a šteta što ide ta pauza.
Al' je Bendžamin Tatar pospremi, još iz okreta.. Vrhunski.
Al' je Bendžamin Tatar pospremi, još iz okreta.. Vrhunski.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I bit ce ovo i bolje, tek smo na pocetku.
Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.
Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ABd iduce kolo pobjeda protiv Celika i onda pauza u kojoj moramo rijesiti potpise Rahmanovica i Adukora ako mislimo nesto ozbiljnije pokusati u Evropi. Ja u ovu ekipu ne bih dovodio nikog sad na zimu. Jednistavno ne treba ni pod tackom razno narusavati atmosferu u ekipi. Njihovo drugarstvo, zajednicka borba je nesto sto ih nosi i sto donosi rezultat. Naravno ima tu dosta kvaliteta, ali odnos izmedju njih ih dize level iznad. Zato bih radije umjesto dovodjenja novih igraca gurnuo pare Rahmanovicu i Adukoru koji su fantasticni fudbaleri i uigravao i fizicki spremao ovu ekipu za neki iskorsk u Evropi.
Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onakoledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
Onu noć smo imali mrtvog Pavlovića na golu, plus ultraraspoložene igrače Atalante. Sjeti se da su poslije ispali od Kopenhagena, još su i u ligi tražili pravu formu. U normalnim okolnostima bilo bi 3-4 razlike. Još je Husref tad pogriješio što je rekao da izlazi sa istom ekipom kao u Italiji. Nije Gasperini budala, taj čovjek ulazi u taktičke igrice sa Allegrijem, Di Franceskom, Ancelottijem... Husrefa je pojeo u svakom segmentu.Stroj1946 je napisao/la:Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onakoledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.Kunem se da se sad posibamo, ne bi nas uzeli vise od 3:0 pred istim brojem gledalaca. Onu noc smo imali neki opasan bug u programu
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Onu noć smo imali mrtvog Pavlovića na golu, plus ultraraspoložene igrače Atalante. Sjeti se da su poslije ispali od Kopenhagena, još su i u ligi tražili pravu formu. U normalnim okolnostima bilo bi 3-4 razlike. Još je Husref tad pogriješio što je rekao da izlazi sa istom ekipom kao u Italiji. Nije Gasperini budala, taj čovjek ulazi u taktičke igrice sa Allegrijem, Di Franceskom, Ancelottijem... Husrefa je pojeo u svakom segmentu.Stroj1946 je napisao/la:Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onakoledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.Kunem se da se sad posibamo, ne bi nas uzeli vise od 3:0 pred istim brojem gledalaca. Onu noc smo imali neki opasan bug u programu
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi trebamo Tataru ponuditi novi bolji ugovor dok ga nije neko klepio, momak je pravo otkrice ove sezone 15 nastupa, 8 golova i 6 asistencija 
24 godine su mu, ali mi se cini, da mi kao navijaci uopste nismo svjesni koliko nam znaci on u igri.
24 godine su mu, ali mi se cini, da mi kao navijaci uopste nismo svjesni koliko nam znaci on u igri.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Misim da je ovo kljucno za ovu sezonu te dijelim tvoje misljenje da ne treba dovoditi pa gotovo nista zbog atmosfere, eventualno jednog dva igraca ali samo u slucaju ako odskacu par klasa u odnosu na trenutni roster.revolt je napisao/la:ABd iduce kolo pobjeda protiv Celika i onda pauza u kojoj moramo rijesiti potpise Rahmanovica i Adukora ako mislimo nesto ozbiljnije pokusati u Evropi. Ja u ovu ekipu ne bih dovodio nikog sad na zimu. Jednistavno ne treba ni pod tackom razno narusavati atmosferu u ekipi. Njihovo drugarstvo, zajednicka borba je nesto sto ih nosi i sto donosi rezultat. Naravno ima tu dosta kvaliteta, ali odnos izmedju njih ih dize level iznad. Zato bih radije umjesto dovodjenja novih igraca gurnuo pare Rahmanovicu i Adukoru koji su fantasticni fudbaleri i uigravao i fizicki spremao ovu ekipu za neki iskorsk u Evropi.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja ne pamtim bolju igru Sarajeva. Ono jučer iz prvog poluvremena je cista perverzija
ZZ
Ma vjeruj brate da se mi tu ne bi pitali sve bi zavisilo od Atalante opet, pisalo je par ljudi ovdje koji prate talijansku ligu da bi vise voljeli Fiorentinu nego Atalantu kad je bilo izvlacenjeStroj1946 je napisao/la:Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onakoledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
Atalanta uz Napoli je najnezgodnija ekipa i kad ih krene ne mozes ih zaustavit, evo zadnje tekme Atalanta - inter ili napoli- liverpul pogledas i vidis da su satrali protivnike, Inter trebo primiti 5 golova u prvom poluvremenu protiv Atalante al njihova sreca nemaju Pavlovica na golu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Opet priča o Atalanti.. Skontajte da su oni miljama ispred nas, našeg fudbala, naše lige, uslova i svega ostalog. Uzimaju i prodaju igrače za 30 milki, imaju jednog Papu Gomeza, kojeg je tražilo bruku dobrih klubova. Oni kad bi se naložili, opet bi nam dali sedam-osam komada i to je to. Ne samo nama, nego svim klubovima u ovoj ligi. Doduše, onu večer je sam onaj fakin golmanski kriv za 3-4 gola.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Luda je to ekipa,nije bili realno da ce nam manje od 5 dati. Ljudi Intera dobiju 4-1 a trebali su 8 da im zabiju,malo realnosti nije na odmetStroj1946 je napisao/la:Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onakoledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Skylabb, pošto nisi navijač FK Sarajevo, post ti je obrisan sa ove teme i prebačen je na temu FK Sarajevo (opšte diskusije).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
7:0 su pobijedili intera prosle sezone
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije tačno.revolt je napisao/la:7:0 su pobijedili intera prosle sezone

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče zimskog prelaznog roka, najvažnije je sačuvati igrače koji su iznijeli ovu polusezonu i imali minute tj. ne prodavati ih, pokušati se riješiti što bezbolnije igrača kao što su Radovac, Lelić, Pavlović, Hodžić... njihove plate preusmjerit u povećanje istih Adukoru i Rahmanoviću i pokušati produžiti ugovore tim igračima. I samo to kad bi riješili prelazni rok bi bio i više nego uspješan. Ja bi produžio ugovor i kapitenu jer i njemu ističe na kraju sezone.
Eh sad, ja bi doveo jedno ili eventualno dva pojačanja. DESNI BEK bi trebao biti prioritet.
ŠAMPIONSKA EKIPA
Eh sad, ja bi doveo jedno ili eventualno dva pojačanja. DESNI BEK bi trebao biti prioritet.
ŠAMPIONSKA EKIPA
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne znam sta je cilj pojedincima oko ove utakmice sa Atalantom,desilo se to sto se desilo i kakva je svrha ,nekakve analize i uporedjivanja sa njima...
Ako hoćete ,pojedinci, pisite o necemu što je sada aktuelno,recimo o U-21 reprezentaciji BiH i to krenite od sastava Kovačević,Pidro,Šabanović,Mujakić...
Ako hoćete ,pojedinci, pisite o necemu što je sada aktuelno,recimo o U-21 reprezentaciji BiH i to krenite od sastava Kovačević,Pidro,Šabanović,Mujakić...
MortemHz je napisao/la:Nije tačno.revolt je napisao/la:7:0 su pobijedili intera prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.