FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 26 nov 2018, 16:35

Jest, jest Jović hvala vam i svaka čast.
ISTINA ZA VEDRANA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 17:04

Lecler je napisao/la:Jest, jest Jović hvala vam i svaka čast.
jedan od rijetkih na kojim smo pare uzeli :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 nov 2018, 17:35

Al treba pohvalit kapitena, stvarno se preporodio u zadnje vrijeme, dominira na terenu.. Kritikovao sam ga i ja i strasno me nervirao al treba priznati kad te igrac demantuje svojom igrom.

Bravo Krle

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 26 nov 2018, 17:57

Cuj kupit crvene lopte. Daj udjeli sadake seljinim irgetima imaju iskustva sa farbanjem lopti :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 nov 2018, 18:38

Cemu spominjanje njih u bilo kakvom kontekstu? Trebamo samo sebe gledati, ostale pustiti na miru.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 nov 2018, 18:52

Uh kako bi bilo dobro da se tabela zatvori nakon 22-og kola sa ovim stanjem. Dva gostovanja u Bijeljinu i Ugljevik koje bih aBd mogao otici pogledati :kafa:
Obzirom da ce nakon Celika biti price o pojacanjima, kakvo je vase misljenje o tome? Ja ne bih dovodio neka mega pojacanja jer ovo nam je sasvin dovoljno da izguramo do kraja?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2018, 19:04

Ne smijemo se zavaravati, ova ekipa nije dovoljna za pohod na duplu krunu. Desni bek je pod moranjem iako se vjerovatno niko neće dovoditi jer imamo igrača sa dužim ugovorima na toj poziciji pa ćemo se morati krpiti nekako. Ja bi doveo i još jednog veznog igrača a zanima me i kako će Merso igrati drugi dio.. čovjek drugi dio polusezone igra k'o amater, statistički gledano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 nov 2018, 19:12

Realno nbi ni ja puno mijenjao. Mislim da odlaze Pavlovic i Radovac, i mozda Lelic. Hodzic tesko da ce se odreci dobrog ugovora tako lako. Ja bi doveo dva igraca i to jednog veznjaka i jedno krilo.
Hajde da vas vidim, da imate sansu dovesti dva igraca u januaru, koji bi to bili (naravno nekog koga je realno dovesti)?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 nov 2018, 19:16

belosevic28 je napisao/la:Realno nbi ni ja puno mijenjao. Mislim da odlaze Pavlovic i Radovac, i mozda Lelic. Hodzic tesko da ce se odreci dobrog ugovora tako lako. Ja bi doveo dva igraca i to jednog veznjaka i jedno krilo.
Hajde da vas vidim, da imate sansu dovesti dva igraca u januaru, koji bi to bili (naravno nekog koga je realno dovesti)?
Bez razmisljanja.
MILANOVIC KRUPA
CABRAJA SIROKI
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 nov 2018, 19:22

Jbg ti bi oba krilna :D
Ja bi Milanovica i Dujakovica.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 nov 2018, 19:23

Pitar6785 je napisao/la:Treba sacekat da vidimo hocemol bit na +2 +5+ +6 ili +7+8

I na osnovu toga odlucit dali se pojacat sa3 ili samo sa 1 igracem plus jedan iz akademije. I takode tad ce se jos lakse moci donijet odluka dali napast obje titule ili igrat na kup opusteno pa ako se dode do finala uzet i to ako ne pisaj ga.

Jel ima ko onformaci dokad imaju ugovor bekic hodzic samir lelic pavlovic i sofrenac

Za ove pudlice (sofrenac je druga prica i njega ne ubrajam u pudlicu) cak i netrebamo nikog dovodit kao zamjenu samir i brat mu mercedes lelic su odigrali toliko utakmica ove i prosle sezone Da nisu zajedno mogli zla tko vica prestic.

Hodzic i njegov brat lakat tetovaza otkad ih husref posla na zapadnu tribinu vise imamo koristi od tih 32 km mjesecno nego kad su igrali, srednji prst zvani golman crvene zvizde isto vrijedi kao i za tetovaze, za Sofrenca covjek ima problema sa djetetom klub bi mu trebo izac u susret kako god on zelio.

Sto se mene tice to sam rekao i posle karanja od atlante nek osvoje duplu krunu ja im halalim.

Karanje od Atlante je i razlog najmanje %50 sto smo prvi sad, posto su i igraci vidjeli da su nas ponizili orevarili i rastjerali (cak i 9 kola prvi niko nece da dode da ih gleda) i onda su oni osjetili da su oni totalno podbacilu da se cak nisu ni trudili a 25000 ljudi te gleda. Tako da on pokusavaju to da nam plate oa eto ja cu svoju rentu oprostit daj te mi duplu krunu da ja to dignem zasluzio sam kao i svi pitati, posto sam ja kapiten na ovom forumu (cak bi dopiso 18 jos oored 6785) zasluzujem to da ja prvi dignem pa onda pocasni predsjednik samozdravlje a niposto igraci koji su nas posrali bas protiv atlante, nedat ni jednom da to dira osim akademcima, moze tutula sihre dobit.

Necu vam oprostit bez duple krune, juniorima halal
Daj be ne filozofiraj Zvjezda prima 6 il 7 prima i Dinamo itd kakvi mi sa Atalantom trebali smo u prvoj tekmi dobit 9 golova

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 26 nov 2018, 19:24

Ja bih recimo sve dao za igrača tipa Asmira Suljića :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 nov 2018, 19:27

MortemHz je napisao/la:Ne smijemo se zavaravati, ova ekipa nije dovoljna za pohod na duplu krunu. Desni bek je pod moranjem iako se vjerovatno niko neće dovoditi jer imamo igrača sa dužim ugovorima na toj poziciji pa ćemo se morati krpiti nekako. Ja bi doveo i još jednog veznog igrača a zanima me i kako će Merso igrati drugi dio.. čovjek drugi dio polusezone igra k'o amater, statistički gledano.
Desni bek i jos jedan veznjak pod moranje, jer ce se opet desiti situacija ko sad pa na zrinjski udaras sa Kurdicem( momku podrska al ne moze on nikad igrati onu poziciju )

Mozda bi se trebali malo pojacait i u upravljackim strukturama, evo npr sad kad Amaw morz pomete hadzi Misketa, obavezno ga zaganjati, covjek se dokazo kao magistar uspjesne sergije, nek i nama isprosi za dobar teren i mi mu halalimo :urnebes:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 nov 2018, 19:30

belosevic28 je napisao/la:Jbg ti bi oba krilna :D
A i Dujakovic je poluspic ,to je i Cabraja cesto igrao u Sirokom tako da smo tu slicno odabrali.
Ugl nbt treba nam taj poluspic ako Rahman ode.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 nov 2018, 19:33

mma_hz je napisao/la:
A i Dujakovic je poluspic ,to je i Cabraja cesto igrao u Sirokom tako da smo tu slicno odabrali.
Ugl nbt treba nam taj poluspic ako Rahman ode.
Dujakovic moze CMF i AMF.
Neko pomenu Suljica eeh kad bi moglo... jbm li ga i Ibrahimija bi ja zaganjao izgleda da ne igra redovno u Slo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 20:14

Nikola Aksentijević - slobodan igrač od 1.1.
Dejan Čabraja - slobodan igrač

eventualno nekog od ovih nepotrebnih ponudit za Dujakovića
Pavlovića možda ili Duleta

što vam je Milanović zapeo za oko??? nisam upratio nešto posebno kod njega?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 20:20

Aksentijević može, ali ne znam šta vidite u Čabraji, ali svako ima svoje. Desni bek, vezni i možda ukoliko ispadne neki fin lijevi bek.

Najbitnije je zimus da se riješi diletanata tipa Lelić, Pavlović, Radovac, Hodžić. Bekića ostaviti do ljeta ukoliko se ne nađe neki dobar lijevi bek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 20:26

AlfredNobel je napisao/la:Aksentijević može, ali ne znam šta vidite u Čabraji, ali svako ima svoje. Desni bek, vezni i možda ukoliko ispadne neki fin lijevi bek.

Najbitnije je zimus da se riješi diletanata tipa Lelić, Pavlović, Radovac, Hodžić. Bekića ostaviti do ljeta ukoliko se ne nađe neki dobar lijevi bek.
Radovcu ističe za novu, ove ostale bi ja pokušao zamjenit pa taman 2 za 1, Dule ima **** ugovor do 2020-te, Radovac je imao isto jak...

po meni je Čabraji plus što može sve pozicije naprijed pokriti, ima tehniku dobru i brzinu, dobar za kontre, i naš pasoš....minus ozljede i lištica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2018, 20:26

DenchiNL je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Aksentijević može, ali ne znam šta vidite u Čabraji, ali svako ima svoje. Desni bek, vezni i možda ukoliko ispadne neki fin lijevi bek.

Radovcu ističe za novu, ove ostale bi ja pokušao zamjenit pa taman 2 za 1, Dule ima **** ugovor do 2020-te, Radovac je imao isto jak...

po meni je Čabraji plus što može sve pozicije naprijed pokriti, ima tehniku dobru i brzinu, dobar za kontre, i naš pasoš....minus ozljede i lištica
Al' čuj 2020 :facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 nov 2018, 20:29

Ma Čabraja je totalno nepotreban,sklon povredama,bezobrazan i mina u svlačionici a to zajedništvo među igračima je trenutno naše najjače oružje.Čabraji kuća daleko od Koševa bila eno mu krmetnjaka za njih ima sve predispozicije

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, insimadop i 9 gostiju.