RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 19:53

Mislim da Mirza opet igra od početka. Dino je svakako većinom ulazio s klupe, mada je njegova svježina, agresivnost, borba uvijek ubacivala čitav kolektiv u brzinu više. Pretpostavljam da će ekipa ostati ista sa Okićem na krilu.

Vraća nam se Škaljić, imamo poprilično dobar sastav. Što se tiče Oštrog, vjerujem da onaj Crnogorac može dostojno da ga zamjeni. U jednoj prijateljskoj je branio poluvrijeme, utisci koje su đavoli tada pisali su bili da je tu negdje sa Oštrim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 19:54

Da, golemo stvarno otjerase raju sa foruma. Znaci samo Ostri i Dino ce faliti za Subote?

Eto novi golman nek se dokaze za narednu sezonu. ;)

Najbolja tekma bi bila da se obadvije ekipe otvore, nadam se da ce Zeljo otvoreno igrati ako imaju muda. ;)

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 19:58

Oštri, Dino, i Rama koji je već davno nažalost za ovu polusezonu otpisan su igrači koji, koliko je poznato neće nastupiti za nas iduću utakmicu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 apr 2014, 20:02

Rodjeni,jedno pitanje bez da provociram.

Da se poklope ove stvari sto se pricaju zadnjih dana i da dobijete licencu i izadjete u Evropu zanima me gdje bi igrali domace utakmice,da li bi to bio povratak pod BB ili bi uzeli drugi grad da budete doamcini ?

Hvala. :bih:
1946

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 20:03

zizu1991 je napisao/la:Oštri, Dino, i Rama koji je već davno nažalost za ovu polusezonu otpisan su igrači koji, koliko je poznato neće nastupiti za nas iduću utakmicu.
Sta je sa Ramovicem? Koliko je ozbiljna povreda?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 20:05

Koliko sam upamtio, ima neku povredu leđa, i Jusufbegović je izjavio tada da je izgubljen za ovu sezonu. Znaš i sam da ga nema nikako od početka drugog dijela takmičenja.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 20:05

Head je napisao/la:Rodjeni,jedno pitanje bez da provociram.

Da se poklope ove stvari sto se pricaju zadnjih dana i da dobijete licencu i izadjete u Evropu zanima me gdje bi igrali domace utakmice,da li bi to bio povratak pod BB ili bi uzeli drugi grad da budete doamcini ?

Vjerovatno u Sarajevu da bi igrali. Bilo bi blize RAji da dodje na tekmu, nego da igramo u Zenici. Prosle sezonee bi igrali u Ze.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 21 apr 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 apr 2014, 20:06

Igrali bi na Sirokom Brijegu. :) Siroki nam je veci prijatelj od komsija, a nakon svih ovih prljavih komentara izgleda i od vas gore. :)
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 21 apr 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 apr 2014, 20:08

apple je napisao/la:

Na Grbavici :mrgreen:
BIlino Polje

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 apr 2014, 20:35

Opet zatrovaše pdf. Pa ne znam zbog čega se toliko raspravljate, pa ne odlučujemo mi s foruma ko će kako odigrat i ko će kome pustit :lol: Da se mene pita, svakog dobit do kraja. Dosta je bilo sviranja nepostojećih penala, faula i crvenih kartona u Vrapčićima. :stop: Ne kažem da možemo, ali probat dobit i ove 3 tekme što su ostale pa šta bude. A i ove sarajlije ne znaju doć normalno dvojica ili trojica pa diskutovat, nego ih se 15 stvori i još krenu podjebavat nešto :crazy:

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 21 apr 2014, 22:26

Evo i mene, da malo i naša raja piše ovdje :D Sestre mi nije ovo humano kako ljudi mogu moriti, ne kontam šta imate od toga da nas ovdje molite da vas pustimo? Da se nas sa foruma pita mi bi bili prvaci :D Pošaljite na "ispuni mi želju" pa nek oni probaju skontat nešto, možda i budu ta 3 boda :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 apr 2014, 22:38

Samo da pitam moderatora moze li se pisati i mozemo li mi navijaci F.K Velez komentarisati na nasem pdf ,jer ovo nije humano sta pojedinci rade na temi naseg kluba.PRAVDA ZA PASTRMKU .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 apr 2014, 22:39

Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 apr 2014, 23:10

kimbo je napisao/la:Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
jest jest ovaj mvb je pravi primjer kulturne i civilizacijski napredne komunikacije :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 23:12

kontra je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
jest jest ovaj mvb je pravi primjer kulturne i civilizacijski napredne komunikacije :mrgreen:
Razgovor izmedju dvije osobe uvijek se vodi na nivou one koja je manje inteligentna. ;)

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 apr 2014, 23:15

el-fighter je napisao/la:
kontra je napisao/la:
Razgovor izmedju dvije osobe uvijek se vodi na nivou one koja je manje inteligentna. ;)
pa zamolit cu onda ove iz plavog tabora koji se raspravljaju sa njim da se spuste na njegov nivo :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 23:23

Iznad se jasno vidi ko je prvi poceo komunikaciju na tom nivou sa frazama tipa "prodane duse", "isti ste kao komsije"...Momak mu je samo odgovorio na nacin na koji on razumije.

No nebitno. Tema se bez razloga prlja i nadam se da ce moderatori uskoro ovo ocistiti.

Sto se ostatka sezone tice vjerujem da ce momci odigrati posteno do kraja, pa ko bude bolji neka pobjedi. Zeljo je kvalitetna ekipa i nece biti iznenadjenje ako nas pobijede, ali cemo odmah biti optuzeni da smo im prodali.

FORZA VELEZ

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 apr 2014, 23:24

Vidi šatro navijača :lol:
najače mi je kad kažu mrze jedni druge, vi ste nama ovo, mi smo vama ono :crazy:
De malo smanjite doživljaj nije rat, izađite vani, razmislite malo kakve bljuvotine pišete.

A ovo u vezi nekakvog puštanja Želji, pa i ako se bude puštalo niko neće navijače pitat, tako da vam rasprava nema nikakvog smisla.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 apr 2014, 23:27

Ma treba igrati za RAju ova tri kola,pa nek bude šta će biti :opaopa:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 21 apr 2014, 23:30

Neznam sta se raspravljate kad ce Siroki biti prvak ...
Anti Nakarada

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []