FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sanse za prolazak su po mom misljenju - Sparta - Sarajevo 65% : 35%.
A sto se ukinuo ugovor sa Nike-om? Bas je dobar sponzor bio.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
TEMA
FK SARAJEVO
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zato što nam je napravio više dugova nego profiti, a ni oni nisu bili zagrijni za produženje saradnje .Dalix je napisao/la:Sanse za prolazak su po mom misljenju - Sparta - Sarajevo 65% : 35%.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
nema potpisa
hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kako ce drugacijeVanBasten je napisao/la:hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
nema potpisa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
da dobije prvo mase pa onda malo teretana i to je toAdmir_Sa je napisao/la:kako ce drugacijeVanBasten je napisao/la:hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa on nam je jedini desni bek u ekipi, doduše kažu da onaj mali Džakovac može igrati desnog beka...Valjda se do kraja prelaznog iskopa kakav solidan bek.High je napisao/la:Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Meni je bio šuhveli, i najviše sam se bojo propuha po nejgovoj strani naročito nakon utakmica s Slavijom, ali protiv Orebra, pogotov u revanšu, odigrao je sasvim dobro, da ne kažem odlično.
Možda ga vrijedi istrpit malo, ni prvi ni posljednji....
U teretani.Admir_Sa je napisao/la:kako ce drugacijeVanBasten je napisao/la:hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
Bez jakog trbušnog zida, nema ni jakog udarca. To je osnova.
znal neko ocel ko prenositi sparta-sarajevo od nasih televizija
- KB-TM87
- Kontakt:
bašun sagosunrada91 je napisao/la:Umro mi je dedo
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Moze se i konstantnim udaranjem lopte poboljšati jacina udarca. Bash me zanima kakva bi jacina udarca bila ovih bildera sto idu u teretanu 
nema potpisa
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Željovac sam dolazim u miruVanBasten je napisao/la:Pa on nam je jedini desni bek u ekipi, doduše kažu da onaj mali Džakovac može igrati desnog beka...Valjda se do kraja prelaznog iskopa kakav solidan bek.High je napisao/la:Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Meni je bio šuhveli, i najviše sam se bojo propuha po nejgovoj strani naročito nakon utakmica s Slavijom, ali protiv Orebra, pogotov u revanšu, odigrao je sasvim dobro, da ne kažem odlično.
Možda ga vrijedi istrpit malo, ni prvi ni posljednji....
je li ravno ovo? je li ravno?
dosum sagosunKB-TM87 je napisao/la:bašun sagosunrada91 je napisao/la:Umro mi je dedo
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
zaboravio si premiumZgembo Adislić je napisao/la:Željovac sam dolazim u miruVanBasten je napisao/la:Pa on nam je jedini desni bek u ekipi, doduše kažu da onaj mali Džakovac može igrati desnog beka...Valjda se do kraja prelaznog iskopa kakav solidan bek.High je napisao/la:Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Možda ga vrijedi istrpit malo, ni prvi ni posljednji....znam Aketa licno pa da prokomentarisem :S ide momak u teretanu radi na sebi, bice taman za neko vrijeme, mada je ovako nekako opasan malehan krhak brz, lako izvlaci faul (ko modric XD) ima talenta, da nema ne bi mogo iz F.K. Butmira pravo u Sarajevo nikako... ako bi da ga vidite XD sjedi skoro svaki dan s Torlakom na Ilidži u Sky Lineu il u Tropicani
fina ilidžanska raja... nismo mi papci s Ilidže ko sto se po gradu prica
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
@ VanBasten
Ako želimo neke rezultate trebaju tu još 3-4 igrača,zajedno sa Škorom.Naći nekog kvalitetnog beka umjesto Čomora,on mi je totalno nesiguran,kao što sam i rekao.On je u ofanzivi čista nula,što se posla u odbrani tiče ni tu ga ne bi previše pohvalio.U prvoj utakmici protiv Orebra je prolijetao samo tako,što se ove druge utakmice tiče odigrao je dosta bolje,slažem se s tobom.I taj vezni red,neko iskusan nam treba,bar po meni.
Ako želimo neke rezultate trebaju tu još 3-4 igrača,zajedno sa Škorom.Naći nekog kvalitetnog beka umjesto Čomora,on mi je totalno nesiguran,kao što sam i rekao.On je u ofanzivi čista nula,što se posla u odbrani tiče ni tu ga ne bi previše pohvalio.U prvoj utakmici protiv Orebra je prolijetao samo tako,što se ove druge utakmice tiče odigrao je dosta bolje,slažem se s tobom.I taj vezni red,neko iskusan nam treba,bar po meni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
ne mislim da je premium fino mjesto XD zbog kockastih glava i napucanih biČZA XD haha mada i Tropikana ide tim putem izgleda XD nekad huose klub sad otvorena kafana XD
je li ravno ovo? je li ravno?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, ErosViverosViv, Haksss, J1897, kogmagie46, Paromlinac, Samba71, trunks1946, Uknaac, Zeljoo1921, ŠTA_JE i 76 gostiju.