FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 12 jul 2019, 23:53

AtlaZ je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Sta bi s tim Danilovicem? Vazio je nekad za velikog talenta. Nisam znao da je jos kod njih.
Dobar igrac, ali ga medije dizale u nebasa kao i mnogo takvih srednji talenata.
Momku 19 godina. Prosle sezone zabio 4 gola sa pozicije def. veznog. Standardni clan prve postave U-21 repke. Sabanadzovic ga mijenjao.
Mislim da je i dalje veliki talenat. Drugo je sto momak iz Foce mora tezim putem. I zemljak Krunic je isao istim putem.

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 13 jul 2019, 00:59

Klub mora platiti 300k maraka Umbru :) Bravo Selimovicu yebes nas i ne vadis.. Ti i tvoji haveri. :clap: :clap:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 13 jul 2019, 01:30

A svi puni informacija ko da u klubu rade :lol: :lol:
moSa ljoŽe

konstantinos
Kontakt:

Post Postao/la konstantinos » 13 jul 2019, 03:15

Novi dresovi su TOP!
I dizajn i kombinacija !

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2019, 08:12

Valja docekati derbi danas...

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 13 jul 2019, 08:21

Uranili, naspavali se??? Meni su ovi dresovi super, Bogami. Nisu najbolji koje smo imali, ali nisu ni najgori. U svakom slucaju, po meni dizajn medju 3 koje smo nosili nakon rata. Uzivajte u vikendu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 jul 2019, 08:24

AtlaZ je napisao/la:Klub mora platiti 300k maraka Umbru :) Bravo Selimovicu yebes nas i ne vadis.. Ti i tvoji haveri. :clap: :clap:
Nije istina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2019, 08:29

irfo je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la:Klub mora platiti 300k maraka Umbru :) Bravo Selimovicu yebes nas i ne vadis.. Ti i tvoji haveri. :clap: :clap:
Nije istina
Znamo brale. Ovaj lik ovdje je u cilju da kvari temu i atmosferu. Pojma on nema ni o cemu u klubu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2019, 08:31

Prva postava danas ima li zelja?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2019, 08:59

Golman Bek pa opet Bek pa odbrana pa nsvalna odbrana pa krilo i jedno i drugo e onda srednji bocni pa srednji prednji i 2 napadaca.Eric Pavic Stanic Osman Bogi Hajdar Zec Bojo Krpic Mujaga i iznenadjenje sezone Zaimaga.Ovaj sastav ima da dere sve.Onda zadnjih pola sata svaku tekmu ubacit Veselog i Ermina da ubijaju umornu protivnicku odbranu.Recept za uspjeh.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 jul 2019, 09:00

samoposmatram je napisao/la:Prva postava danas ima li zelja?
Eric
Stanic-Kemo-Bogi-Pavic
Bojo-Alispahic
Ramovic-E. Zec-Veselinovic
Krpic

Alispahic ce biti najvece pojacanje, a Zaim otkrovljenje sezone u napadu

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

minions
Kontakt:

Post Postao/la minions » 13 jul 2019, 09:54

Konzerva je napisao/la:Dresovi nikad ljepsi :salut:
slika

da igra prati lijepe dresove, to jeste da imamo lijepu igru kao lijepe dresove gdje bi nam bio kraj :D

slika

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2019, 09:59

I ja najvise nade polazem u napad, ali one rupe na sredini sto je Braco u videima dostavio ce vjerujem i dalje biti, jer i dalje nemamo destruktivca na sredini. Zaim je na pripremama jak izgledao. Ima nesto da dokaze.

Nadam se novom igracu u odbrani koji ce voditi igru iz odbrane. Volio bi vidjeti Sipovic Sadikovic odbranu danas.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 jul 2019, 10:05

samoposmatram je napisao/la:I ja najvise nade polazem u napad, ali one rupe na sredini sto je Braco u videima dostavio ce vjerujem i dalje biti, jer i dalje nemamo destruktivca na sredini. Zaim je na pripremama jak izgledao. Ima nesto da dokaze.

Nadam se novom igracu u odbrani koji ce voditi igru iz odbrane. Volio bi vidjeti Sipovic Sadikovic odbranu danas.
Igrati svaku utakmicu kao sto smo protiv Tuzle u zadnjoj prosle sezone i za nas nema zime

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2019, 10:15

irfo je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:I ja najvise nade polazem u napad, ali one rupe na sredini sto je Braco u videima dostavio ce vjerujem i dalje biti, jer i dalje nemamo destruktivca na sredini. Zaim je na pripremama jak izgledao. Ima nesto da dokaze.

Igrati svaku utakmicu kao sto smo protiv Tuzle u zadnjoj prosle sezone i za nas nema zime
Ma tuzlaci su tekmu igrali preko neke stvari. Danas cemo vidjeti gdje smo za sezonu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 jul 2019, 11:08

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/37691/

Trenutno vise sponzora nego prosle godine u isto vrijeme, idemo dalje

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2019, 11:24

Ja sad nesto kontam da mi imamo strasnu klupu tj Zec Veseli Mujezinovic Dado Alispahic samo jos jedan jak u odbrani i imamo sansi da iznenadimo.Samo jedan jak mocan za odbrane i uzimamo nesto Sam odjednom ubjedjen da cemo nesto veliko ucinit.Moze se ovo sklopit u jak tim.Gazimo sve smanadu, nemoze nam niko nista.Ocekujem prve 4 tekme 12 boba.

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 13 jul 2019, 12:58

Zaim će ove sezone biti konkurencija Krpiću u napadu i nadam se da ćemo konačno imati džokera za zadnjih 20ak minuta.... Na kraju krajeva zadnja godina ugovora, valjda je i njemu u cilju da je iskoristi maksimalno i proba napraviti nešto od svoje karijere.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 13 jul 2019, 13:14

Ma Zaima je trebalo otpustit sve je kredite potrošio. To najviše zamjeram Amaru. A i što nije Kenu poslo na posudbu naprimjer u Mladost a ostavio Zilića i eventualno doveo Hsanspahića koji je naše dijete a slobodan je a može za trečeg stopera komotno.

iguita

Post Postao/la iguita » 13 jul 2019, 13:56

Napravila se negativna atmoafera oko Zaimovica i decku nije lako.On jest svojeglav i pomalo exscentrik.Sto kaze Amar ima on to nesto sto je odlika potencionalnog kvaliteta.Mislim da bi mogao biti mnogo od koristi u buduce.Imamo kontinuitet baza igraca se nije mijenjala.Doveli dva vezna kvalitetna.Ermin takodje ce puno pomoci.Bogi kao i Zaim.predmet sprdnje zlobnih klosara.Eto svi ti su imali karijere u pm.Na fizickom odbojku i izmedju dvije vatre igrali.Strucnjaci.Treba nam mladji half brzi i slazem se ali daleko od toga da Bogi neupotrebljiv.Dobit cemo danas ove. Ja sam optimista za narednu sezonu.Vjerujem Amaru i ekipi.Vjerujem da ce mo puniti Grbavicu.Bit ce Zeljo sampion.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Allosio, bvsic, Redfire16 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []