Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ima li neko link za tekmu, hvala raja unaprijed... Mirza veceras razvali...
9 poena makar. Imam te co'jece na tiketu. 
_dreamer_ je napisao/la:Vedatoru, kralju, hajde javi kruha ti hoce li biti veceras onog HD streama. Dolaze mi gosti pa valja spavati sa zenom u dnevnoj sto znaci da tekmu mogu gledati jedino u wc-u na ipadu, a vecina streamova se ne moze pokrenuti preko tog g0vneta. no znam da sam onaj tvoj hd stream mogao pokrenuti, nije bilo problema... Ili ako neko drugi ima kakvo rjesenje neka ne stedi tipke na tastaturi...
Jedino da probaš instalirat sopcast pa ako bude nekih sopcast linkova da gledaš preko toga. Ja sam na androidu instalirao neki photon browser pomoću kojeg možeš gledat sve ove normalne strimove ali se na app storeu plaća.
Zadnja izmjena: heski, dana/u 30 apr 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Imam photon ali je daleko od optimalnog. Ima li gdje da se kupi tekma da se pogleda. League pass mi je preskup, imal sta jednokratno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Koliko znam ne. Znam da nije optimalno ali nać ćemo ti onaj neki bolji firstrow, namjesti i ne diraj ništa dok ne završi_dreamer_ je napisao/la:Imam photon ali je daleko od optimalnog. Ima li gdje da se kupi tekma da se pogleda. League pass mi je preskup, imal sta jednokratno
Ti si onaj dreamer sa netsdailija jelde?
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... al-2.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; HD i na ovom ce linku biti tekma
@crni89 Aj brate postavi onaj strim kao i prosli put,jedini mi on nije stopao,znam da si muhaem za mene postavio jedan 
Taj sam.heski je napisao/la:Koliko znam ne. Znam da nije optimalno ali nać ćemo ti onaj neki bolji firstrow, namjesti i ne diraj ništa dok ne završi_dreamer_ je napisao/la:Imam photon ali je daleko od optimalnog. Ima li gdje da se kupi tekma da se pogleda. League pass mi je preskup, imal sta jednokratno. Ja sam tako gledao dok mi jedno vrijeme računar nije radio. Pokušaj i sa sopcastom, možda bude onaj neki španski link sa dobrom slikom. A zna se nekad desit i da bude HD ali ruski.
Ti si onaj dreamer sa netsdailija jelde?
Trazio sam sopcast za ipad ali ne mogadoh naci. Bem ti zivot kad ne mogu rahat gledat tekmu, al nebitno je to, bitno Je da tele dobro odiGra i da netsi dobiju
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma šta ćeš ti, idi spavaj dijete dragoChinaglia je napisao/la:saborci, spremate l' se za noćašnji okršaj? ako Bog da, Tele će biti prevaga u korist Netsa!
Joj kad bi Mirzet večeras ubacio preko 20 poena, nije podugo ... valjalo bi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- ultrassa1921
- Kontakt:
Koja ljepota šutanja.nerkolfc je napisao/la:https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/C0CEFD ... mQ2iqJwToK
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Red bi bio da večeras pokaže ko je babuka ustvari.. Vrijeme je.. Očekujem nekih 20-25 poena.. Ako neće večeras, kad će.
E može samo link, kad počne, ovde neko ostavit ako nije problem
E može samo link, kad počne, ovde neko ostavit ako nije problem
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
fuck off (nas dvojica smo dobri drugovi, da me ne banujete slučajno)L'Avvocato je napisao/la:Ma šta ćeš ti, idi spavaj dijete dragoChinaglia je napisao/la:saborci, spremate l' se za noćašnji okršaj? ako Bog da, Tele će biti prevaga u korist Netsa!![]()
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste? Večeras očekujemo krvavi obračun, u glavnoj ulogi nas Mirza.
Naprijed Mirza aleee
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
PO SEDAM DANA U BANOVIĆIMA ! hahahahChinaglia je napisao/la:fuck off (nas dvojica smo dobri drugovi, da me ne banujete slučajno)L'Avvocato je napisao/la:Ma šta ćeš ti, idi spavaj dijete dragoChinaglia je napisao/la:saborci, spremate l' se za noćašnji okršaj? ako Bog da, Tele će biti prevaga u korist Netsa!![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.li/watch/2573 ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
16 poena,11 skokova 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- L'Avvocato
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

banujte gaChinaglia je napisao/la: fuck off (nas dvojica smo dobri drugovi, da me ne banujete slučajno)
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.