ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
i on i Imamović, pa ćemo vidjet...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
100%ledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
Najveca "zvjerka" juniorske ekipe je Andrej Djokanovic i to ce se vrlo brzo pokazatiDenchiNL je napisao/la:ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka![]()
imaju li ti momci ugovore , koje pozicije igraju ? Imamovic golman i ima ugovor ? Dvojica za narednu sezonu , dovoljno , ali mozda ima jos ?michplatini je napisao/la:Najveca "zvjerka" juniorske ekipe je Andrej Djokanovic i to ce se vrlo brzo pokazatiDenchiNL je napisao/la:ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka![]()
Hajde majstore koliko Akademaca imamo za prvi tim sljedece sezone , sem ovogodisnjih 7 (velicanstvenihbelosevic28 je napisao/la:Platini i ti si tvrdio da ce Nihad prodati u januaru i da su slinanova pisanja tacna. I jah upratio sam da se javis samo kad Andreja treba pohvaliti. OK i mni je momak zvijer ali ja pisemi o drugim temama, stvarima, igracima...
Kralju moj sve zavisi ko nam odlazi/dolazi od iskusnijih igraca. Ali evo ja ti mogu reci na postojeci roster ko konkurira (po meni naravno) i ne mislim da sam ja mjerodavan samo iznosim misljenje:Samozdravlje je napisao/la:Hajde majstore koliko Akademaca imamo za prvi tim sljedece sezone , sem ovogodisnjih 7 (velicanstvenihbelosevic28 je napisao/la:Platini i ti si tvrdio da ce Nihad prodati u januaru i da su slinanova pisanja tacna. I jah upratio sam da se javis samo kad Andreja treba pohvaliti. OK i mni je momak zvijer ali ja pisemi o drugim temama, stvarima, igracima...)?
do 21-eSamozdravlje je napisao/la:imaju li ti momci ugovore , koje pozicije igraju ? Imamovic golman i ima ugovor ? Dvojica za narednu sezonu , dovoljno , ali mozda ima jos ?michplatini je napisao/la:Najveca "zvjerka" juniorske ekipe je Andrej Djokanovic i to ce se vrlo brzo pokazatiDenchiNL je napisao/la: ide u Antaliju s ekipom![]()
Beli, samo se neću složit za ovu dvojicu,belosevic28 je napisao/la:
Kenan Dervisagic - slican Resicu
Ahmed Hasanovic - za ne daj Boze moze biti treci napadac.
Ima tu jos drugih igraca,imas malog lijevog spoljnjeg Islamovic Dinu koji je sigurno prospekt za 1 tim a nazalost nemamo tu toliko potencijala koji moze konkurisati za 1 tim u narednom periodu pa potenciram Djokanovica jer mislim da je vec spreman a igra na deficitarnoj poziciji u timu.belosevic28 je napisao/la:Platini i ti si tvrdio da ce Nihad prodati u januaru i da su slinanova pisanja tacna. I jah upratio sam da se javis samo kad Andreja treba pohvaliti. OK i mni je momak zvijer ali ja pisemi o drugim temama, stvarima, igracima...
Ne govorim za njega i ne zanima me,a da li ide u januaru molim te reci mi da sam slagao u februaru,ok?Rekao sam dio teksta,ne tim i ne obestecenje...belosevic28 je napisao/la:@denchi, Dervisagica svakako forsiraju u nekim tekmama na napadaca. Mislio sam slican Resicu po poziciji, nisam se dobro izrazio haha
Jbg Ahmed po mni ima njuh za gol, nezz
@platini, imamo ja i ti slicno da ne kazem isto misljenje u vezi mladih igraca. Samo mi je zasmetalo sto si pisao a evo i sad pises da je slinan upravu a nije. Ok svi znamo da ide na ljeto, ustv da ce ga bititesko zadrzati. Ali ne ide sad i nikakvo obestecenje nije dogovoreno.
ima Ahmed njuh za gol ali uglavnom ide glavom a neobično malo jer nije visok baš, Dervišagić za glavu većibelosevic28 je napisao/la:@denchi, Dervisagica svakako forsiraju u nekim tekmama na napadaca. Mislio sam slican Resicu po poziciji, nisam se dobro izrazio haha
Imamovic - Dizdarevic izvinjavam se , zamjenio ih . Ma ljepota ziva i ovaj vas optimizam raduje.Hvala vam,ali niko ne rece sta igra Salcin .DenchiNL je napisao/la:ima Ahmed njuh za gol ali uglavnom ide glavom a neobično malo jer nije visok baš, Dervišagić za glavu većibelosevic28 je napisao/la:@denchi, Dervisagica svakako forsiraju u nekim tekmama na napadaca. Mislio sam slican Resicu po poziciji, nisam se dobro izrazio haha
njih 2 se rotiraju naprijed, zato i štekaju juniori malo , nemamo pravog golgetera, Đani zabio najviše od svih(6) a igramo dobro samo sad nema završnice...
Ja ba. Ni kod mene sad ne bi igrao. Doduše ne bi ni onda, posebno ne na krilu, gdje je odigrao par utakmica.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dajte bolan ljudi, pa onaj Sarić iz Sarajeva je bio prosječan u ovoj ligi, nije trčao ni blizu kao u reprezentaciji. Čovjek vidio šansu u reprezentaciji i popravio se. Svaka mu čast, al' daleko mu kuća od Koševa bila.
rekao sam ja danas u onom mom postu da iza svega stoji Dino SelimovicStariGrad071 je napisao/la:Iza ovih naslova stoji dino selimovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.