Nebi brate. Ove godine bi ih tenk vozioalacious je napisao/la:alenpitar je napisao/la:Ovaj je tramvaj u toj sezoni, anamo one odvezao u drugu ligu
Da ne dade otkaz "Oda bez boda" vozio bi i ove godine
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- belosevic23
- Kontakt:
Otkud ovaj Vedad Gljiva opet trenira sa nasim, nikad nije dobio prilike, cini mi se isao na posudbe neke, ne bi reko da je neki potencijal
jašta radi da nije dobio 40 milja od repke neki dan baš bi mu bilo ko premijaArhitekt je napisao/la:Evo Krste dobi jackpot na premieru, ovo mu dodje ko premija
usput - ćao ja sam novi ovde
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Đe ti je NL? :ODenchi je napisao/la:jašta radi da nije dobio 40 milja od repke neki dan baš bi mu bilo ko premijaArhitekt je napisao/la:Evo Krste dobi jackpot na premieru, ovo mu dodje ko premija![]()
![]()
![]()
![]()
usput - ćao ja sam novi ovde![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
oduzeli mi, kaže previše si ti protiv Misketa sraoskoroalen je napisao/la:Đe ti je NL? :ODenchi je napisao/la:jašta radi da nije dobio 40 milja od repke neki dan baš bi mu bilo ko premijaArhitekt je napisao/la:Evo Krste dobi jackpot na premieru, ovo mu dodje ko premija![]()
![]()
![]()
![]()
usput - ćao ja sam novi ovde![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Nisam neko ko je dugo tu, imam 20 godina i rekao sam ljudima u Upravi da do ljeta najmanje ne želim nigdje ići, bez obzira na eventualne ponude. Sada me samo Sarajevo zanima." 
@vanja poserem ti se u tvoje godine,a onda se jos i popisam da to zacementiram.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da i ja potvrdimmma_hz je napisao/la:@vanja poserem ti se u tvoje godine,a onda se jos i popisam da to zacementiram.-
Mujakić: Plakao sam nakon Atalante, dok ne osvojimo titulu ne idem nigdje
Mladi stoper Sarajeva za SportSport.ba
Jednom je jedan profesor ustanovio šta je najbitnije na putu da neko uspije u onome čime se bavi. Naravno osim što mora posjedovati kvalitet

"Da bi opstao s vukovima moraš biti u najmanju ruku zreo u skladu sa svojim biološkim godinama. Onaj ko je zreliji, taj će biti uspješniji od prosjeka."
Mladi stoper Sarajeva za SportSport.ba
Jednom je jedan profesor ustanovio šta je najbitnije na putu da neko uspije u onome čime se bavi. Naravno osim što mora posjedovati kvalitet

"Da bi opstao s vukovima moraš biti u najmanju ruku zreo u skladu sa svojim biološkim godinama. Onaj ko je zreliji, taj će biti uspješniji od prosjeka."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas su se naši igrači slikavali za nešto 
Napisa Velkoski na insta storiju "još jedan trening i bye bye", čudi me što sportske nisu odma objavile kako nas kapiten napusta
Napisa Velkoski na insta storiju "još jedan trening i bye bye", čudi me što sportske nisu odma objavile kako nas kapiten napusta
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
belosevic28
- Kontakt:
realan momčina, napisa i za GOŠKbelosevic28 je napisao/la:Nihadeeeee
najvjerovatnije za kalendar za 2019.BordoSarajevo je napisao/la:Danas su se naši igrači slikavali za nešto
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja bha. Stariji igraci nekad nece prihvatiti odgovornost ali mudonja ke ivaj Nihad i to kakav. Super stvar je kad momak njegovih godina uvidi gresku i prizna je.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako HŠK Zrinjski u pravilu ne želi reagirati zbog neobjektivnih i netočnih napisa medija ili izjava kojima se želi diskreditirati naš Klub, a sve iz razloga kako ne bismo davali pažnju onima koji istu ne zaslužuju, današnja emisija Novi Dan u programu N1 televizije, koju je uređivala voditeljica Minela Jašar, a u kojoj je gostovao Vahidin Alilhodžić, predstavljen kao sportski novinar, ipak nas je natjerala na reagiranje. Naime, iznad navedeni Alilhodžić, koji se u emisiji Novi Dan sam deklarirao kao navijač FK Sarajevo, što je njegovo legitimno pravo, baš kao i da radi kao službeni spiker FK Sarajevo, utakmice 19. kola najavio je sljedećim riječima: “Sarajevo dočekuje Čelik i mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih problema, a Zrinjski ako i bude imao problema, netko će im svirati penal, tako da se ne trebaju previše sekirati”, što je voditeljica popratila s podsmijehom i odobravanjem, nakon čega je Alilhodžić zaključio: “Zato ovo kažem namjerno bez imalo sakrivanja. Imam oči, bez obzira što nosim naočale i jako mi je glupo kada mi netko kaže da prosudimo sami. Čovjek je miljama udaljen od igrača, a ovaj mu svira penal zato što je vjetar malo jače puhao. To je naša stvarnost”, što je voditeljica prokomentirala riječima: “Kao da u Hercegovini nisu naviknuli na vjetar”. Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija kada je HŠK Zrinjski u pitanju, tolika razina neprofesionalizma i pristranosti u iznad navedenoj emisiji, kako od gosta, tako i od voditeljice, ipak nas je šokirala, zbog čega smo odlučili pokrenuti sudsku tužbu protiv navedenog novinara, ali i N1 televizije, s obzirom na to da su svjesnim navođenjem lažnih informacija gledatelji dovedeni u zabludu, dok je ugledu našeg Kluba, inače šesterostrukog prvaka BiH, nanijeta velika šteta. Iako ne smatramo pretjerano važnim, ipak želimo podsjetiti da je u osamnaest kola aktualne sezone za HŠK Zrinjski dosuđen slovom i brojem jedan (1) kazneni udarac. Usporedbe radi, za FK Sarajevo su dosuđena, također slovom i brojem, četiri (4) kaznena udarca...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Za sta? Bulazne ujkani opetMortemHz je napisao/la:Zrinjski tuži nas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja greška, nije nas, pogrešno sam pročitao, iznad sam kopirao svebelosevic28 je napisao/la:Za sta? Bulazne ujkani opetMortemHz je napisao/la:Zrinjski tuži nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako ga dobiju na sudu klub nek preuzme sve troskove. Onako mangupski...
ali pazi debila napisali dole koliko je ko dobio penala, kao da se djele po kantonima, a ne po počinjenom prekršajubelosevic28 je napisao/la:Ako ga dobiju na sudu klub nek preuzme sve troskove. Onako mangupski...
iznimno mi je žao što im se privatna televizija u programu zabavnog karaktera šprdala s klubom #tugyplaky
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 nov 2018, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.