Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma nebrinem se ja puno.
Sutra ce oni ponovo grlitise na instagramu, malo zezancije Na treningu slikanje i tako to.
Danasnji fudbaleri. Fuuuj
Sutra ce oni ponovo grlitise na instagramu, malo zezancije Na treningu slikanje i tako to.
Danasnji fudbaleri. Fuuuj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
I Yildiza nek je sramota. Izlazi na 4-2 mase navijacima galatasaraya kao da je 5 golova dao pa rasterecen. I to buduci kapiten.. Decko tu si zbog Juventusa i parw koje primas a ne zbog turaka
Sramot jeste ali veća je možda bila onomad kad nas sa većim zvijezdama ubila Celta 4:0
Revanš minimalna pobjeda i to je to. Mislim da ne možemo proći
Revanš minimalna pobjeda i to je to. Mislim da ne možemo proći
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ali kako se oni samo useru atmosfere haha, ovako isto i na Maradona, ko god da je sa suprotne strane
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
De ba kakve to veze ima i uobce ne utjeca Na rezultat njegovo majanje svojim zemljacima. Ne treba traziti krivice u bezveze stvariJuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:03I Yildiza nek je sramota. Izlazi na 4-2 mase navijacima galatasaraya kao da je 5 golova dao pa rasterecen. I to buduci kapiten.. Decko tu si zbog Juventusa i parw koje primas a ne zbog turaka
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
kao navijacu Juventusa mi je to zasmetalo pogotovo jer se radi o debaklu u ligi prvaka. Ja da sam na njegovom mjestu ne bih iz vise razloga.J1897 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:11De ba kakve to veze ima i uobce ne utjeca Na rezultat njegovo majanje svojim zemljacima. Ne treba traziti krivice u bezveze stvariJuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:03I Yildiza nek je sramota. Izlazi na 4-2 mase navijacima galatasaraya kao da je 5 golova dao pa rasterecen. I to buduci kapiten.. Decko tu si zbog Juventusa i parw koje primas a ne zbog turaka
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi jos nismo ispali... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Najbolje da ga vratite u BayernJuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:14kao navijacu Juventusa mi je to zasmetalo pogotovo jer se radi o debaklu u ligi prvaka. Ja da sam na njegovom mjestu ne bih iz vise razloga.J1897 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:11De ba kakve to veze ima i uobce ne utjeca Na rezultat njegovo majanje svojim zemljacima. Ne treba traziti krivice u bezveze stvariJuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:03I Yildiza nek je sramota. Izlazi na 4-2 mase navijacima galatasaraya kao da je 5 golova dao pa rasterecen. I to buduci kapiten.. Decko tu si zbog Juventusa i parw koje primas a ne zbog turaka
Pa zamislim da ti dodje Dzeko s Schalkeom u bosni i da mu nakon izmjene aplodiraju. 100-% sam siguran da bi isto uradio i to uobce nije poenta.JuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:14kao navijacu Juventusa mi je to zasmetalo pogotovo jer se radi o debaklu u ligi prvaka. Ja da sam na njegovom mjestu ne bih iz vise razloga.J1897 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:11De ba kakve to veze ima i uobce ne utjeca Na rezultat njegovo majanje svojim zemljacima. Ne treba traziti krivice u bezveze stvariJuventinoBihac je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:03I Yildiza nek je sramota. Izlazi na 4-2 mase navijacima galatasaraya kao da je 5 golova dao pa rasterecen. I to buduci kapiten.. Decko tu si zbog Juventusa i parw koje primas a ne zbog turaka
Meni vise smeta karakter Na par igraca. Ovdje nema niko cojones sto bi latinci rekli. Sve nekakvi smor o igraca i samo si tu da se izvuce dobar kontrakt.
Poslije sMote, Tudora, na red je došao i Celavac da dobije nogu, uz zaključak da nije do trenera (ili vam još to nije jasno?) te uputiti izvinjenje GOSPODINU ALEGRIJU!
Jarane smoris vise stim allwgrijeom. Ili provociras ili stvarno se palls na njega.
Nebi ga zelio gledati nazad taman kad bi ispadali stalno .
Nisam gledao pa necu o mecu, ali u svakom losijem rezultatu postoji zajednicki zadrzitelj, a to je izmišljanje tople vode u napadu i krilima, neinteligentni pojedinci (Cabal, Cambiaso) te Di Gregorio koji ne brani nista sto ide iole pored njega.
Kao i uvijek doslijedno, ovdje je Spaletti morao spremiti bolje ekipu s mentalnog aspekta, dozivio si 3 sedmice enormnih nepravdi i umjesto da bijes kanalises na pravi nacin ti potones. Da ne govorim potpuno pogrešno odstranjivanje iz ekipe par igrača i kovanja McK-a u zvijezde i guranje u napad. To je epska glupost.
Svako ko je mislio da ova Galata ne moze nekome napraviti stetu u napadu valjda nije ni pogledao njihov neki mec ili vidio ko im igra u pojedinim linijama, ali opet je ovo moralo puno bolje.
Ogroman rezultat za ispraviti, vjerujem da ekipa u napadackom modu moze Galati zabiti 3-4 gola, ali ekipa koja prima 11 golova u zadnje 4 tekme ne može proci, a pogotovo kad imas apsolutne glupane kao Cabal, Cambiaso, limitirani i nespremni Gatti i kepec na golu.
Znamo da kvalitet postoji, ali u ograničenom broju igrača i svaki ispad, povreda, crveni, suspenzija, enormno utiču na izvedbe ekipe; Kenan rovit, crveni, ekipa mentalno pala, Bremer out, odmah katastrofa.
Kao i uvijek doslijedno, ovdje je Spaletti morao spremiti bolje ekipu s mentalnog aspekta, dozivio si 3 sedmice enormnih nepravdi i umjesto da bijes kanalises na pravi nacin ti potones. Da ne govorim potpuno pogrešno odstranjivanje iz ekipe par igrača i kovanja McK-a u zvijezde i guranje u napad. To je epska glupost.
Svako ko je mislio da ova Galata ne moze nekome napraviti stetu u napadu valjda nije ni pogledao njihov neki mec ili vidio ko im igra u pojedinim linijama, ali opet je ovo moralo puno bolje.
Ogroman rezultat za ispraviti, vjerujem da ekipa u napadackom modu moze Galati zabiti 3-4 gola, ali ekipa koja prima 11 golova u zadnje 4 tekme ne može proci, a pogotovo kad imas apsolutne glupane kao Cabal, Cambiaso, limitirani i nespremni Gatti i kepec na golu.
Znamo da kvalitet postoji, ali u ograničenom broju igrača i svaki ispad, povreda, crveni, suspenzija, enormno utiču na izvedbe ekipe; Kenan rovit, crveni, ekipa mentalno pala, Bremer out, odmah katastrofa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nisi gledao pa da ti objektivno u crtama napisem par rečenica.Pogba je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:17Nisam gledao pa necu o mecu, ali u svakom losijem rezultatu postoji zajednicki zadrzitelj, a to je izmišljanje tople vode u napadu i krilima, neinteligentni pojedinci (Cabal, Cambiaso) te Di Gregorio koji ne brani nista sto ide iole pored njega.
Prije svega previse se pricalo o suboti, a Spaleti je prije subote znao sta nas ceka, morao je birati prioritete, glupo i naivno je bilo napasti inter i galatu sa istom postavom, o tome je pricao i trener galate i znalo se da cemo biti tezi kako utakmica odmice! Prvi je pao Bremer, zadnja loža ! Nakon toga padali smo svi redom, izmjene totalno pogrešne, Gati nema sta raditi u Juventusu, Cabal koji je defanzivna rupcaga.. psihicki nije spremio Kenana, kojeg su dozirano udarali cijelu utakmicu.. ne znam koji je povod da zamjeni pozicije Mck i Kenana.. nismo se sastali sa loptom kad je Kenan otisao na 9. ! Openda i Mireti su na 3-2 morali biti na terenu, Galata nas je fizicki samljela a kako i nece kad 90minuts Victor O igra kao na steroidima !
Jos moram dodati dvije stvari,
Uzasnoooo smo branili prekid kod trećeg gola, uvukli se u tri metra i samo je bilo pitanje ko ce dirati loptu i zabiti nam gol i naravno uzasna postavka na 2-3, gdje sa igračem manje umorni ganjamo preko citavog terena a nismo ni blizu...
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 feb 2026, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jedva si docekao...
Samo mi nemoj postavljati kakve slike, molim te...inace ides u 5ekta krdo...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
3 vezana poraza sa 3+ primljenij golova, plus ono sa laziom sto je realno poraz, izjednacili u 96oj.
Kenan je procitan, ne koristimo dupliranje. Tu nam treba mnogo vise da odrade igrace oko njega, pogotovo napadac, a on to ne radi.
Chico sa druge strane isto sve.
Bekovi taman se poceli ubacivati (kalulu poceo igrati ofanzivnije, prije par utakmica se primjetilo bas kad je poceo ulaziti vise naprijed) cambiaso svakako visi naprijed.
Epilog: jedno 6 vezanih zutih kartona na bekovskim pozicijama plus 10+ primljenih golova za 20 dana.
Ispadamo ko iz voza nakon sto loptu izgubimo.
Treba nam DMC , fm rjecnikom, tipa vidal.
I treba nam da igramo sa 3 vezna i treba nam svasta nesto a trenutno imamo samo gomilu prazne slame u klubu.
Kenan je procitan, ne koristimo dupliranje. Tu nam treba mnogo vise da odrade igrace oko njega, pogotovo napadac, a on to ne radi.
Chico sa druge strane isto sve.
Bekovi taman se poceli ubacivati (kalulu poceo igrati ofanzivnije, prije par utakmica se primjetilo bas kad je poceo ulaziti vise naprijed) cambiaso svakako visi naprijed.
Epilog: jedno 6 vezanih zutih kartona na bekovskim pozicijama plus 10+ primljenih golova za 20 dana.
Ispadamo ko iz voza nakon sto loptu izgubimo.
Treba nam DMC , fm rjecnikom, tipa vidal.
I treba nam da igramo sa 3 vezna i treba nam svasta nesto a trenutno imamo samo gomilu prazne slame u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.