Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Re: Bundesliga
I dalje sudije guraju ciganliju
Nisam iznenadjen sekunde jedne, znao sam da ce zabit
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Jel opet počelo guranje???
Kakva ekipa. Da hoce opet uzet farmersku ispred drzavnog projekta i luzera Kanea. 
Ima da se igra do sutra dok prevaranti ne zabiju. Ovakav lopovluk i ciganluk je nazapamcen u historiji Bundeslige.eaglebvb09 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:45+8 Sve ce sudija uraditi da Lever izjednaci , koji ciganluk u pm.

Nema šanse da je offside jel' moguće da i poslije gledanja vara prave grešku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Rukom skoro ošamario golmana i ono kaže nije ofsajd
Slabo trolate, dajte to malo kvalitetnije, da bar liči na nešto...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Položaj ruke se ne gleda, al se gleda glava i to bi moglo bit ofsajd. Za preciznu procjenu trebalo bi pogledat snimku u ravnini, ova je iskosa i po njoj je teško reći.
Čini se da su neki malo hipersenzibilni na kusen.
Čini se da su neki malo hipersenzibilni na kusen.
Gleda se rame i ovo je ocit ofsajd da ne moze biti ocitiji. Imaju monopol u ligi godinama i neko se pojavi kratko da im to poremeti odmah pocnu kmecati.
Je, ovdje je rame najbliže golu. Inače se kod ofsajda gornji dio ruke poravnava sa pazuhom.
Od kad se to gleda položaj ruke ? Jesi li slijep vidiš da je u liniji sa igračem Bayera.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 feb 2025, 16:55Rukom skoro ošamario golmana i ono kaže nije ofsajd![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Protiv Kelna svaka 50/50 situacija u korist prevaranta. Kao slag na tortu 8 minuta nadoknade bez ikakvog razloga.
Ovakvo na silu guranje jednog kluba jos nije vidjeno u Bundesligi. Zaisra nevjerovatno kakve paranoje je bavarski gigant nabio svima u Njemackoj
Ovakvo na silu guranje jednog kluba jos nije vidjeno u Bundesligi. Zaisra nevjerovatno kakve paranoje je bavarski gigant nabio svima u Njemackoj
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Harry Kane od 21 gola , pola zabio iz penala!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Cuj ovog nije ofsajd
**** te slijepa iz aviona se vidi da je rame koje se gleda ispred, bar iz ovog ugla koji si postavio.
@kraljttbvb
Iskreno situacije su bile fifti-fifti, sudac sa više kuraža mogao je bar pogledat Var, pogotovo kod drugog gdje je Olise možda bio u ofsajdu. Ipak, Bremen može ponajviše kriviti Junga koji je bio nesmotren u obje situacije, gešenk golovi. Ne sumnjam da bi, da je ovako bilo kod Kusena, već bila baražna vatra i lijepili se videi sa situacijama.
Iskreno situacije su bile fifti-fifti, sudac sa više kuraža mogao je bar pogledat Var, pogotovo kod drugog gdje je Olise možda bio u ofsajdu. Ipak, Bremen može ponajviše kriviti Junga koji je bio nesmotren u obje situacije, gešenk golovi. Ne sumnjam da bi, da je ovako bilo kod Kusena, već bila baražna vatra i lijepili se videi sa situacijama.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zato i govorim.
Da se ovako nesto slicno sudilo za Lever, sad bi ovdje bilo kmecanje.
Cim se za Bajern sviraju polu-penali, niko nista, svi nesto sute...
Da je bayo igrao protiv Reala te situacije se ne bi čak ni provjeravale Varom, bilo bi igraj dalje, ako bi se neko bunio popio bi karton. Al to je tako, sudije uvijek malo natežu za moćnijeg.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Možemo mi ovdje naglabati do sutra, ali pravila su takva da onaj prvi penal jeste bio bez ikakve dileme. Kane smirio loptu na prsa, ajmo reći imao je pod kontrolom, a onda je ona igrača Werdera pogodila u ruku. Nije bilo da se lopta odbila nesvjesno od Kanea, pa onda od igrača Werdera. U tom slučaju penal nikada ne bi trebao biti. Pravila su glupa, da se mene pita kakva god da je ruka na nekih pola metra-metar ne bi se svirala. Jer igrači nemaju vremena niti reagovati, a moraju se kretati po inerciji.
Ovaj drugi penal nisam ni vidio, toliko je utakmica bila dosadna da sam ugasio nekad u 80 i nekoj minuti.
Ovaj drugi penal nisam ni vidio, toliko je utakmica bila dosadna da sam ugasio nekad u 80 i nekoj minuti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Vile nosaju Leverguzen danas, a penale uce bi svirao i Alonso, a mozda i Andrich. Prvi: lopta prsima spustena na nogu i do iste pogodila u ispruzenu ruku. Drugi: udarac po nogama u kaznenom prostoru u svakoj situaciji se kaznjava penalom. U proslom kolu pravilno sviran protiv Bayerna iako je protivnicki igrac trcao od gola a ne prema golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.