koliko je meni poznato neki junior, al mozda grijesimSeyo_TM je napisao/la:Da li neko zna ko je dvometras na pripremama??
Nije guso i nije culum...al nek odgovori neko ko zna, a ne "ja mislim"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Cuva Bog Zelju svog!
to je onaj zera koliko ja znam iz juniora
mini culum
mini culum
Nije ovaj je visoci i od Culuma a i trenira sa prvim timom!Strauss je napisao/la:Ja mislim da je to junior Damir.Ž. Ako si ga negdje vidio na slici de je postavi, ako ti nije mrsko...pile87 je napisao/la:Ja mislim da cemo sutra saznatiSeyo_TM je napisao/la:Da li neko zna ko je dvometras na pripremama??
Nije guso i nije culum...al nek odgovori neko ko zna, a ne "ja mislim"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja ne zna zašto klub ne organizuje jednu prijateljsku utakmicu na GRbavici protiv npr. Famosa.Došlo bi otprilike 5000 gledaoca, to je zarada oko 25 000 KM. To je fina cifra za koju bi mogli dovesti solidnog napadača.
FEDERER= KLOC

bijele stucne...a culum je mini on
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
a vjerujem da je neko ko je dosao i ozbiljno konkurisao,da bi mediji vec otkrili o kome se radi...ko zna,mozda danas saznamo sa ovih portala ukoliko je to igrac koji se tek pojavio i trenira vec sa prvim timom kao sto kazete
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
bijele štucne, tamno plavi šorc, plava majica sa bijelim rukavima
to je junior Damir, sigurno
"Milan Ćulum nije skirvao tugu zbog poraza Srbije na SP-u, a obavezna lektira u Fojnici mu je "Orlovi rano lete"

sutra svi u fojnicu na utakmicu
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
masala vidi se da nije u ratu odrastaoStrauss je napisao/la:bijele štucne, tamno plavi šorc, plava majica sa bijelim rukavima![]()
Evo nasmrdo' sam i ja te slike

da ne bude zabune ipak nije veći od Ćuluma

da ne bude zabune ipak nije veći od Ćuluma
yebe te malo perspektiva
...stoji 2m iza i sagnute je glave 
Kako se Amar nije toga sjetio?Iker C je napisao/la:Ja ne zna zašto klub ne organizuje jednu prijateljsku utakmicu na GRbavici protiv npr. Famosa.Došlo bi otprilike 5000 gledaoca, to je zarada oko 25 000 KM. To je fina cifra za koju bi mogli dovesti solidnog napadača.
Gdje bi ti to nasao napadaca za 25 000 KM?
Postoje samo dvije mogucnosti: ili dovedi igraca dzaba ili ga masno plati. Posto je ovo drugo nerealno, ostaje prvo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Da im vratimo za ono od prošle godine ?Iker C je napisao/la:Ja ne zna zašto klub ne organizuje jednu prijateljsku utakmicu na GRbavici protiv npr. Famosa.Došlo bi otprilike 5000 gledaoca, to je zarada oko 25 000 KM. To je fina cifra za koju bi mogli dovesti solidnog napadača.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
eno Balak slobodan igrac a mozemo da govest netreba obestecenje placati, bilo bi ga lijepo vidjetu u svetom dresu

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
nije on za nastm87gigo je napisao/la:eno Balak slobodan igrac a mozemo da govest netreba obestecenje placati, bilo bi ga lijepo vidjetu u svetom dresu![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
i to dobro me yebeSeyo_TM je napisao/la:yebe te malo perspektiva...stoji 2m iza i sagnute je glave
koji će nam k... špic kad imamo Mujkana, koji je btw kako čujem eksplodirao, u punom smislugollum je napisao/la:Kako se Amar nije toga sjetio?Iker C je napisao/la:Ja ne zna zašto klub ne organizuje jednu prijateljsku utakmicu na GRbavici protiv npr. Famosa.Došlo bi otprilike 5000 gledaoca, to je zarada oko 25 000 KM. To je fina cifra za koju bi mogli dovesti solidnog napadača.![]()
Gdje bi ti to nasao napadaca za 25 000 KM?
Postoje samo dvije mogucnosti: ili dovedi igraca dzaba ili ga masno plati. Posto je ovo drugo nerealno, ostaje prvo.
Mario Batinić je visok oko 195 cm. Ima dvadesetak godina, igra sve defanzivne pozicije. Prije godinu došao iz Zaprešića.
Nije ovo Batinic njega sam vidjao a nisam siguran ni da je ovo onaj juniorNormalan je napisao/la:Mario Batinić je visok oko 195 cm. Ima dvadesetak godina, igra sve defanzivne pozicije. Prije godinu došao iz Zaprešića.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: antibot, rimljanin90 i 15 gostiju.