Ce da bude dobroOsim13 je napisao/la:Ne znam dal sam više uzbuđen il strepim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To predsjednice! 
Ovaj novi Vujaklija nece igrati protiv nas u subotu. Nisu mu sredili papire. Kod nas Sipovic sigurno propusta i ne znam sta je sa Erminom. Rece Amar da je cekao neki nalaz pa da ce vidjeti.
-
samoposmatram
- Kontakt:
U penziji!Osim13 je napisao/la:Jedva čekam Bogija vidjet
https://sportsport.ba/fudbal/poraz-borc ... aru/326206
Ali ne pise sastav. @braco mozes li ti iskopati negdje ako ima ko im je igrao ovu utakmicu?
Ali ne pise sastav. @braco mozes li ti iskopati negdje ako ima ko im je igrao ovu utakmicu?
-
samoposmatram
- Kontakt:
@Goat da se nadovezem.

i kralj naravno

i kralj naravno

- desnibocni
- Kontakt:
Prebacujem kanale, vidim na ptpc Kerla igra protiv Zvezde. Desno, na boku, pa krilu, pa malo naprijed, u kaznenom... Napredovalo se.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ma tesko ih sve pofatat.Previse umjetnosti i kreativnosti na jednom mjestu.Sa druge strane imamo sanelu jenkissamoposmatram je napisao/la:@Goat da se nadovezem.
i kralj naravno
23
Ekipa koja i dalje drži tog penzionera se nema pravo nicemu dobrom nadati.Osim13 je napisao/la:Jedva čekam Bogija vidjet
Mislim da je prije koju sezonu dao 10 golova, sad ne znam da li za Suduvu ili za Žalgiris, golgeter staridesnibocni je napisao/la:Prebacujem kanale, vidim na ptpc Kerla igra protiv Zvezde. Desno, na boku, pa krilu, pa malo naprijed, u kaznenom... Napredovalo se.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam cemu se vise smjati. Ili sto nam Bogi ostaje glavni stoper ili to sto uopste više ni ne trazimo stopera

Bogi je za Kemu MaldiniShex79 je napisao/la:Ne znam cemu se vise smjati. Ili sto nam Bogi ostaje glavni stoper ili to sto uopste više ni ne trazimo stopera![]()
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sipović kad se vrati i ima nekog selameta, s Kemom baš i nema.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trazi se bolan stoper,to znaju i menadzeri i igrači,pa lupaju cifre ko Bakrač onda.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- desnibocni
- Kontakt:
Mislim da ce se nasa prica oko stopera zavrsiti onog dana kada, i ako ikada
Bogicevic zavrsi karijeru. Tada ce valjda neko potraziti bar za pocetak jednog kvalitetnog stopera, kasnije mozda da se i pokusa uigrati sa nekim drugim, i da tako bar na dvije, tri sezone napravimo pravi stoperski par. I naravno, pokusamo ih zadrzati koliko bude moguce. Ovako, po meni je jedini odgovor za Bogicevica i to sto je u svakoj kombinaciji ocito cinjenica da se njemu najvise vjeruje, plus situacija da smo godinama u deficitu sa stoperima. Ima taj Adzem, bar sam tako procitao, ako nista, pojacao bi konkurenciju. Steta je bila i sto recimo Isic dok je igrao za GOSK nije doveden, jer je po meni sigurno dobar igrac. Procitah da je u Celiku sada. Uostalom, evo blizu je subota, pa cemo vidjeti.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Dokaz samo kakve je stručnjak igrače dovodio, za sve su, osim za fudbala.
Rumunski nogomet već godinama puni medijske stupce, a najviše zbog namještenih utakmica, raznih skandala ili afera. A sada se u jednu takvu uključio i hrvatski nogometaš Filip Jazvić (28). Naime, bivši igrač Hrvatskog dragovoljca, Istre i Intera dobio je raskid ugovora u tamošnjem prvoligašu Hermannstadtu, pa uzeo stvar u svoje ruke. I nokautirao sportskog direktora kluba Razvana Zamfira!?
- Još ne mogu vjerovati što se dogodilo, dugo poznajem Filipa, imali smo dobar odnos, u dobrim smo odnosima još iz Cluja. Šokiran sam, ovaj njegov potez nikako ne mogu objasniti - rekao je za rumunjske medije sportski direktor HermannstadtaRazvan Zamfir koji je poslije nokauta završio kod doktora, pa dodao:
- Mi u svlačionici imamo 30 igrača, a na listi ih možemo imati tek 23 i neki moraju otpasti. Nismo pričali o novcu, Jazvić ima važeći ugovor, tako da će on svoj novac sigurno dobiti. Sada je ozlijeđen, pa sam mu rekao kako ćemo se potruditi, pa mu naći novi klub.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakvu smo mi bagru dovodili u klub 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, MisterBlue, Nuuq, RedBullGrbavica i 35 gostiju.