Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Navodno su vec kontakti uspostavljeni za Carnesecchia na ljeto.
I da, Spaletti je dosta dobrog napravio, ali me je razočarao sa hendlanjem Edona i Opende. Ovo nije ni izbliza zaokružena ekipa, dapače, ovako pokazati da ne računaš na njih u sred sezone me razočaralo. I hajde sad motivisi iste pred Galatu kad ti treba napad.
Govedu Davidu je davao svaku sansu kad nije nijednu zasluzio, jos se poigravao sa panenkama, a i sad je srednja zalost. Da ne idemo do Koopmeinersa ili Cambiasa koji je kriv za gol svaku drugu utakmicu. Tu nema problema da on igra svaku.
Mi nemamo tu privilegiju da se tek tako odričemo tek dovedenih i relativno skupih igrača, uz to momci u najboljim godinama, neshvatljivo mi je da se odustane od njih.
I da, Spaletti je dosta dobrog napravio, ali me je razočarao sa hendlanjem Edona i Opende. Ovo nije ni izbliza zaokružena ekipa, dapače, ovako pokazati da ne računaš na njih u sred sezone me razočaralo. I hajde sad motivisi iste pred Galatu kad ti treba napad.
Govedu Davidu je davao svaku sansu kad nije nijednu zasluzio, jos se poigravao sa panenkama, a i sad je srednja zalost. Da ne idemo do Koopmeinersa ili Cambiasa koji je kriv za gol svaku drugu utakmicu. Tu nema problema da on igra svaku.
Mi nemamo tu privilegiju da se tek tako odričemo tek dovedenih i relativno skupih igrača, uz to momci u najboljim godinama, neshvatljivo mi je da se odustane od njih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba druze openda jeste zanimljivo kolko ga cojk ne mirise, al jednostavno postoje takve igrac-trener situacije gdje se ne mirisu, bice da je to.
Ali edon, nazalost, veze nema. Lik je takticka ameba. Nazalost.
Ali edon, nazalost, veze nema. Lik je takticka ameba. Nazalost.
Pa valjda se znalo kakav je, gledalo ga se, ofanzivan igrač kalav ti ne može pomoci nazad, ali ti može mnogo uraditi naprijed.
Pa onda su igrali protiv Lilla gdje nam je cinio sta je htio. I sad kao oni iznenađeni i pitaju se kako to da on nije dobar nazad, lol.
Ali ne iznenađuje od kluba kom Cancelo i Dani Alves nisu valjali.
Pa onda su igrali protiv Lilla gdje nam je cinio sta je htio. I sad kao oni iznenađeni i pitaju se kako to da on nije dobar nazad, lol.
Ali ne iznenađuje od kluba kom Cancelo i Dani Alves nisu valjali.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema Paza protiiv nas za vikend, doduše i mi smo u kurcu totalnom na desnom beku, samo da se sad ne vrati na tri pozadi jer nema Bremera.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja smatram da treba na prvo mjesto za pojacanja stavljat karakter igraca, ovo sto mi trenutno imamo su obicne sline, nemaju muda, nemaju prkos sportski.
Kad uzmes nekad Mandzo, Vidal, Tevez , bilo i talijanstine neke kvalitetne i prije Juvea se znalo da su "mudonje". Simone Zazu ne smijem zaboravit
.
Sad nekakvi neuhranjeni, sega sala likovi kad ih sve saberes od nove garde niko trofeja nema cestito i onda sta da ocekujes u pm.
Postujem mlade, nabrijane ali brate treba i malo iskustva starijeg u ekipi. Mozda sam u krivu al ja to tako vidim, nekad je Juve bio babo sad nije ni B nazalost
Kad uzmes nekad Mandzo, Vidal, Tevez , bilo i talijanstine neke kvalitetne i prije Juvea se znalo da su "mudonje". Simone Zazu ne smijem zaboravit
Sad nekakvi neuhranjeni, sega sala likovi kad ih sve saberes od nove garde niko trofeja nema cestito i onda sta da ocekujes u pm.
Postujem mlade, nabrijane ali brate treba i malo iskustva starijeg u ekipi. Mozda sam u krivu al ja to tako vidim, nekad je Juve bio babo sad nije ni B nazalost
Upravo citam da je nazad vec protiv galate? Da nije nikakva povreda ali ce vjv iz predostroznosti odmoriti protiv como i da je to to?
Nije mu nista, iz predostrožnosti ce propustiti Como.
#MaxOUT
#MaxOUT
Protiv Coma treba odmoriti sve što je bitno i umorno (Bremera, Yildiza, McK-a i Locatellija), i onda da vidimo šta odmorni mogu protiv Galate.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 1 gost.