evo mjesec je bio po crvenim cilimima, plazama, kojekakvim manifestacijama i dernceima... nije sigurno trenirao... cak je i produzeni odmor dobio zbog nastupa za repku... a vrlo dobro znamo kako se kod nas u repki ozbiljno radi kad ih cirkusant piplica i pevaljka baljic zaganjaju...zizu1991 je napisao/la:Me'ščini da od Džeksona nema ništa, joj koliko bih volio da me opovrgne.
Nekako gledajući realno, toliko igrača je nastupalo iz Citya na Europskom prvenstvu, i mjesto da se oni žale na ozljede, i traže odmore, ispada Džeko nespreman, ne pripremljen, eh taj naš mentalitet i radne navike...
Džeko se osigur'o boli ga k*rac, sada mu je samo dovoljno da svugdje ističe da je Bosanac po medijima i da voli Bosnu, i nama dovoljno![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ozljediti se možes na jednom treningu, pa nije Džeko u nekom banana lubu da može lagati o ozljedi. Cuj nije pripremljen, pa ne bi ga poslali na odmor da nije pripremljen, nego valjda da još više trenira. To što ne igra ne znaci da je gotov i da ne racuna na njega, jer sigurno dosta ovih koji su igrali , nece nikad ni a klupi biti, pa ni na tribinama. Mancini ima neki cudan metod, u drugim klubovima rep. su se davno pridružili treninzima, a kod Mancinija tek sad.Kod nas narod cim malo ne ide napravo od Džeke neradnika, Džeke koji je sve u svom životu radom stekao. Bas me zanima ako City dovede RVP, pa Kun , Tevez ili Balo završe na klupu hoce li to biti jer su neradnici ili zato sto mancini bere igrace ko jabuke i to na jednim te istim pozicijmazizu1991 je napisao/la:Me'ščini da od Džeksona nema ništa, joj koliko bih volio da me opovrgne.
Nekako gledajući realno, toliko igrača je nastupalo iz Citya na Europskom prvenstvu, i mjesto da se oni žale na ozljede, i traže odmore, ispada Džeko nespreman, ne pripremljen, eh taj naš mentalitet i radne navike...
Džeko se osigur'o boli ga k*rac, sada mu je samo dovoljno da svugdje ističe da je Bosanac po medijima i da voli Bosnu, i nama dovoljno![]()
Trebao je Džeko na početku i dolasku u klub pokazati kakav - takav karakter, a ne glumiti Mr. Nice guy, i sada ga jaše ko hoće,
Mancini više voli da mu igra i Aguero i Balotelli i Tevez nego Džeko, tu nema nikakve mudrosti, imaju još 3 igrača ( napadača ) koja se vrte oko kluba, vode se na klubu, i hoće RVP - a, pa samo ne normalan bi govorio da je sve uredu, i povrh svega toga City - zamisli, igra s jednim napadačem
Mancini više voli da mu igra i Aguero i Balotelli i Tevez nego Džeko, tu nema nikakve mudrosti, imaju još 3 igrača ( napadača ) koja se vrte oko kluba, vode se na klubu, i hoće RVP - a, pa samo ne normalan bi govorio da je sve uredu, i povrh svega toga City - zamisli, igra s jednim napadačem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naravno da to nije uredu, ali tu nije do džeke, jer ako dode RVP neko od ovih Mancinijevih miljenika Tevet, Kun, Balo ce na klupu ili možda RVPzizu1991 je napisao/la:Trebao je Džeko na početku i dolasku u klub pokazati kakav - takav karakter, a ne glumiti Mr. Nice guy, i sada ga jaše ko hoće,
Da, s Džekom, o tome pišem svo vrijeme
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Upravo tako.Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Respect, svaka cast. Jedan od najboljih komentara sto sam ikad procito. Slazem se 1000%.Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Puno se pise o tome da City zeli van Persia, Higuaina itd ali pitanje je koliko tu ima istine. Ako ostane ista cetvorka u napadu (Dzeko, Tevez, Aguero i Balo), to jest ako ne dovedu nekog novog, onda nema potrebe za paniku. Dzeko ce imati dobru minutazu i imace priliku da bude jos bolji nego prosle sezone. prosle godine je poceo kao prvi napadac pa je poslije ispao iz forme, zbog rotacije ili neceg drugog, nije bitno. Sada neka grize jos vise i neka pokaze Manciniju i svima drugima koliko on ustvari moze. Znamo dobro da prosle sezone nije postigao svoj vrhunac, da moze jos bolje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se da mi ne treba mnogo da se sekiramo oko njegove forme i da li ce igrati ili ne....Valjda decko ima svoju glavu.Medjutim,za ovaj drugi dio,bez ikakvog muljanja,ja bi v.j.esao takve kao ti... Ti si ovim svojim postom pokazao najcistiji oblik bh.mentaliteta(kad je dobro svi smo tu,kad nije,hajmo dici ruku od svega i pljuvati po svemu) koji nas koci i uvijek ce nas kociti,jer reci da nismo imali koristi od Dzeke u kvalifikacijama je bezobrazno,najblaze receno!Ko ti je dao gol u Francuskoj,ko je preokrenuo protiv rumuna u Zenici,ko je izborio penal u Bjelorusiji i pokrenuo sve,ko je namjestio gol Zvjezdanu u Zenici protiv iste ekipe sa trojicom na ledjima!!!?????Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Mozda je najbolje da ostane gdje i jeste...igrace on koliko toliko...i sumljam da ce City dovesti nekog velikog napadaca sve dok je tu Dzeku plus tu su i Balo, Kun i Tevez.
AC Milan navodno nema para a ni onaj kvalitet kao prije jer nema vise Zlatana ni Thiaga Silve plus sto ih je napustila i stara garda Seedorf, Gattuso, Nesta, Inzaghi.
Antonio Conte trener Juventusa navodno nece Dzeku i nije njegov fan...sta je ostalo za Dzeku? Nek onda bude gdje i jeste.
AC Milan navodno nema para a ni onaj kvalitet kao prije jer nema vise Zlatana ni Thiaga Silve plus sto ih je napustila i stara garda Seedorf, Gattuso, Nesta, Inzaghi.
Antonio Conte trener Juventusa navodno nece Dzeku i nije njegov fan...sta je ostalo za Dzeku? Nek onda bude gdje i jeste.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pa nemoj se sekirati, ko te tjera?Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Eto mnogi drugi su bili vise od koristi nego Dzeko?

Ovdje se fol svi vise brinu za njegovu karijeru nego sto se on sam brine

(i to se pretezno brinu ovi od kojih vise od pola nikad ne navrate na ovu temu kad Edin zabija golove, cudno)
Odigrao jednu dobru tekmu, onu u Francuskoj. Dosta solidan bio protiv Ruminije kuci i obje protiv Luksemburga.SamoZeljo je napisao/la:Pa nemoj se sekirati, ko te tjera?Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Eto mnogi drugi su bili vise od koristi nego Dzeko?![]()
Ovdje se fol svi vise brinu za njegovu karijeru nego sto se on sam brinei sto je najgore, vjeruju u to.
(i to se pretezno brinu ovi od kojih vise od pola nikad ne navrate na ovu temu kad Edin zabija golove, cudno)
A ostale jako lose, da ne pominjem Rumuniju i Albaniju vani te Francusku kuci, nesto bolje protiv Bjelorusije i Portugala ali ipak slabo.
To su cinjenice, ko ne želi da vidi, šta ću mu ja? Isto tako kvale kad smo bili drugi iza Španije, kada je bio najbolji strijelac kvalifikacija zajedno sa Rooneyom bio je naš najbolji igrač.
Treba realno sagledati situaciju, kad je dobar pohvaliti a kad je loš treba i to reći. Mi ovdje imamo ljude koji ne daju ni milimetar kritike na naše igrače, a isto tako imamo ljude koji neznaju ni pohvaliti kada to treba, ne valja ni jedno ni drugo.
Džeko je pred prošle kvale bio jedan od najboljih igrača u Evropi a prošle kvale nije bio ni blizu svoga nivoa.
Doviđenja i prijatno.
To je kad ti gledas onako kako tebi odgovara.Batko je napisao/la:Odigrao jednu dobru tekmu, onu u Francuskoj. Dosta solidan bio protiv Ruminije kuci i obje protiv Luksemburga.SamoZeljo je napisao/la:Pa nemoj se sekirati, ko te tjera?Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Eto mnogi drugi su bili vise od koristi nego Dzeko?![]()
Ovdje se fol svi vise brinu za njegovu karijeru nego sto se on sam brinei sto je najgore, vjeruju u to.
A ostale jako lose, da ne pominjem Rumuniju i Albaniju vani te Francusku kuci, nesto bolje protiv Bjelorusije i Portugala ali ipak slabo.
To su cinjenice, ko ne želi da vidi, šta ću mu ja? Isto tako kvale kad smo bili drugi iza Španije, kada je bio najbolji strijelac kvalifikacija zajedno sa Rooneyom bio je naš najbolji igrač.
Treba realno sagledati situaciju, kad je dobar pohvaliti a kad je loš treba i to reći. Mi ovdje imamo ljude koji ne daju ni milimetar kritike na naše igrače, a isto tako imamo ljude koji neznaju ni pohvaliti kada to treba, ne valja ni jedno ni drugo.
Džeko je pred prošle kvale bio jedan od najboljih igrača u Evropi a prošle kvale nije bio ni blizu svoga nivoa.
Doviđenja i prijatno.
Konkretno, ko je to bio korisniji od Dzeke? Koliko igraca?
To sto smo u jednim kvalifikacijama dobijali i po 7:0 a u drugim pretezno jedva dolazili do pobjede nije do Dzeke.
Eto, Portugal nas je u jednim kvalifikacijama izbacio ali ne lahko, u drugim nas je demolirao. Hocemo li krivicu prebaciti na Dzeku?
Necemo pretjerivati i neciju krivicu svaljivati na Dzeku. To sto smo u jednim kvalifikacijama igrali ODLICNO i davali golove, trpali lopatom a u drugim kvalifikacijama igrali slabo NIJE Edinova krivica i ti to vrlo dobro znas.
Najlakse je povrsinski razmisljati.
Termin "koristan igrac" za napadaca i nije neka titula. Koristi se kad malo zabija, a vise trci i asistira ili sta vec...Mislim da ni jedan dobar napadac ne voli pasti u kategoriju "korisnih", ako se razumijemo... 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ko je rekao da Dzeko kriv?
Izvodiš neke zaključke kako tebi paše?
Batko je napisao/la:Ko je rekao da Dzeko kriv?
Eto, sam si sebi odgovorio. Prvo si izjavio glupost pa ond akad ti se fino objasni, postavljas glupo pitanje.Batko je napisao/la:Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Pozdrav.
Glavni problem nam je sljepilo očito, a realnost 0%. Kad zaigra i počne zabijati prvi ću čestitati, mada kakva je situacija sad uspijeh bi bio i zaigrati samo.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Objašnjeno je tebi u onom dugačkom postu gdje je lijepo opisano sve, al kao sto rekoh gore imaju ljudi koji ama bas uvijek brane Džeku, ti si jedan od njih!
Čovjek pored takvih kao ti nemoze uputiti niti jednu kritiku pa čak onda i kada je opravdana!
Čovjek pored takvih kao ti nemoze uputiti niti jednu kritiku pa čak onda i kada je opravdana!
Ma na ovom PDF-u kad kritikujes Dzeku ko da njih same kritikujes tako da se ne isplati uopste i diskutovati. Nismo i nikad necemo biti objektivni i tacka (.)Batko je napisao/la:Objašnjeno je tebi u onom dugačkom postu gdje je lijepo opisano sve, al kao sto rekoh gore imaju ljudi koji ama bas uvijek brane Džeku, ti si jedan od njih!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Ma nije ni kritika već objektivna slika?
Svako normalan zna koliko je Dzeko bi bolji u repki u kvalama kad je bio najbolji strijelac te prošlim gdje je igra dosta slabije!
Al ne, nemoj slučajno sta loše o Džeki?
Svako normalan zna koliko je Dzeko bi bolji u repki u kvalama kad je bio najbolji strijelac te prošlim gdje je igra dosta slabije!
Al ne, nemoj slučajno sta loše o Džeki?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut, lol89, Zglavkar i 33 gosta.