AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Loše, loše po ko znao koji put. Stvarno mi ne ide u glavu igramo loše, i ako pobijedimo to bude jedva na guzove, pa zasto ne prmijene nesto, nego svaku utakmicu ista formacija debilna 4-5-1, isti igraci, pa sedorfe promijeni malo vidis da ne ide. Problem jeste i cinjenica da nam 3 igraca koje trebaju biti mozak ekipe kaka, monto i honda igraju uzasno. Kaka je zreo za klupe, a i honda nije bog zna nesto, ono sto on igra nikome ne koristi.
Sapoanra u budiće mora vise igrati, momak je klasicni prednji vezni, da igra iza 2 spica. ako nista kad primi loptu makar to lični na nesto.
A onu izmjenu def.vezni ua def.veznog u momentu kada nam treba gol može samo Tasoti smisliti.
Rješenje jeste promjena formacije na 4-4-2, dva spica balo i pazzo i iza njih saponara, kaku i hodu bi ja na klupu preselio.
Sapoanra u budiće mora vise igrati, momak je klasicni prednji vezni, da igra iza 2 spica. ako nista kad primi loptu makar to lični na nesto.
A onu izmjenu def.vezni ua def.veznog u momentu kada nam treba gol može samo Tasoti smisliti.
Rješenje jeste promjena formacije na 4-4-2, dva spica balo i pazzo i iza njih saponara, kaku i hodu bi ja na klupu preselio.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bonera sine,katastrofo Bozija,okoncaj karijeru molim te ovog trena. Honda i Montolivo grozni.
Koji presing su pravili u drugom poluvremenu,ono se trazi.Bit ce to bolje.
Forza Milan!!
Koji presing su pravili u drugom poluvremenu,ono se trazi.Bit ce to bolje.
Forza Milan!!
Kaka je vec preumoran, sljedecu utakmicu bi ga ja ostavio na klupi i uveo u 60 min. Mislim da bi puno vise pokazao.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 01 feb 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!
Ne sikiram se previse oko bodova, ionako je za nas sezona izgubljena. Slozili smo se da ce ova polusezona biti Seedorfovo eksperimentiranje i ono sto je najvaznije, vide se odredjeni pomaci. Naravno da ce trebati vremena da se kockice posloze, ali vazno da ide nabolje.
Nadam se da se Bonera napokon zacementirao na klupu. Koliko bodova da prospemo, pa da skontaju?
I ovo je nas najveci problem koji vucemo vec dvije sezone, sav prethodno ulozeni trud pokvari amaterska greska vrsnog stopera koja totalno ubije ekipu u pojam. A ne mozemo vazda imati srece, pa okretati iz dvojke u keca.
Rami dobar, ako nastavi ovako napredovati, nece biti potrebe za dva stopera. Naravno, jedan jak i stabilan partner pored njega je neophodan na ljeto.
I ono sto jos moram napomenuti, a nisam mislio da ce biti potrebno, je da nam je potreban jedan veznjak. Kaka nije onaj stari, dok za Hondu niko ne moze garantovati kakav ce ispasti. Treba mu vremena za adaptaciju.
Ne mislim na Birsu, Taarabte, Saponare i ostale, vec jedan jak kreativac.
Nadam se da se Bonera napokon zacementirao na klupu. Koliko bodova da prospemo, pa da skontaju?
I ovo je nas najveci problem koji vucemo vec dvije sezone, sav prethodno ulozeni trud pokvari amaterska greska vrsnog stopera koja totalno ubije ekipu u pojam. A ne mozemo vazda imati srece, pa okretati iz dvojke u keca.
Rami dobar, ako nastavi ovako napredovati, nece biti potrebe za dva stopera. Naravno, jedan jak i stabilan partner pored njega je neophodan na ljeto.
I ono sto jos moram napomenuti, a nisam mislio da ce biti potrebno, je da nam je potreban jedan veznjak. Kaka nije onaj stari, dok za Hondu niko ne moze garantovati kakav ce ispasti. Treba mu vremena za adaptaciju.
Ne mislim na Birsu, Taarabte, Saponare i ostale, vec jedan jak kreativac.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jah, Torino odnese bod a ti sviraj krcu, sta bi bilo kad bi bilo.muxa je napisao/la:Da je ko osim Bonere bio na terenu nebi Toro dao gol do sabaha.Sissoko je napisao/la:Da je ko osim Farneruda bio na terenu ne bi Milan vidio boda, ljudi super odigrali, pametno._forzamilan_ je napisao/la:Fuj! Nezaslužen bod za gosta. Brane se ko Žepa čitav meč. Nisu 3 puta centar prešli kako treba. Ali tu je doktor Bonera![]()
I postedi nas svojih umnih ispada
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Nije kriv Bonera, nego onaj ko ga forsira.
Čuj da nije igrao Bonera ne bi došli do gola, pa nije ga Ventura stavio da igra odbranu u Milanu.
Immobile mu kičmu slomio majstorski.
Čuj da nije igrao Bonera ne bi došli do gola, pa nije ga Ventura stavio da igra odbranu u Milanu.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 01 feb 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Fantasista
- Kontakt:
Jedino pozitivno iz ove utakmice je žuti karton zbog kojeg Bonera odmara narednu tekmu.
Kad si toliko pametan valjda znas citat, pa procitaj zasto sam ja to napisaoStranac je napisao/la:Nije kriv Bonera, nego onaj ko ga forsira.
Čuj da nije igrao Bonera ne bi došli do gola, pa nije ga Ventura stavio da igra odbranu u Milanu.![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sisoko, drkas li na ista drugo osim na retardarizam
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Iznosim svoje misljenje, to sto tebi smeta sto se ne slaze sa tvojim, tvoj problem.Titova-Juga je napisao/la:Sisoko, drkas li na ista drugo osim na retardarizam
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pročit'o i odgovorio ti.
Umanjujete majstoriju Immobilea u onoj situaciji, realno jalova inicijativa Milana nije tu bilo nekih 100% prilika. Toro je promašio jednu.
Umanjujete majstoriju Immobilea u onoj situaciji, realno jalova inicijativa Milana nije tu bilo nekih 100% prilika. Toro je promašio jednu.
- francobaresi
- Kontakt:
Sve je to ok. Ali realno Torino nije mogao više. Eno sad slomio kičmu Boneri, pa to mogu i ja.Stranac je napisao/la:Nije kriv Bonera, nego onaj ko ga forsira.
Čuj da nije igrao Bonera ne bi došli do gola, pa nije ga Ventura stavio da igra odbranu u Milanu.![]()
Probao je i na Ramija 2-3 puta pa nije mogao.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu ali vidim opet nema te završnice. Napadali ali nema finaliziranje lopte u gol ..
Ovako smo gubili bodove u 95% utakmica, svo vrijeme napadamo a popušimo bodove ..
Vidim Bonera OPET kiksao. Nemoj ga Profesore matere ti više ..
Traljavo, iznenadjen sam jer sam očekivao pobjedu i samo pobjedu. BIT ĆE BOLJE ! MORA !!!
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !!!
Ovako smo gubili bodove u 95% utakmica, svo vrijeme napadamo a popušimo bodove ..
Vidim Bonera OPET kiksao. Nemoj ga Profesore matere ti više ..
Traljavo, iznenadjen sam jer sam očekivao pobjedu i samo pobjedu. BIT ĆE BOLJE ! MORA !!!
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Fantasista
- Kontakt:
Inače je slomiti Boneru težak posao
Zašto taj Imobile nije kasnije Desa i Adila lomio, nije mogao jer su ga u džepu držali.
Zašto taj Imobile nije kasnije Desa i Adila lomio, nije mogao jer su ga u džepu držali.
Hajde ljudi ne krivite Boneru vise (ako ste ikad igrali fudbal znate kako zavrsi 1 na 1 u ovim situacijama , plus Imobile ove sezone 11 golova i to sve iz igre veoma brz i agilan fudbaler) vise bi krivio napad u ovoj utakmici nego Boneru...
I opet ovaj Milan spram onog Alegrijevog je razlika ko nebo i zemlja , igra ,presing ,dodavanja sve dobro samo sto je zavrsnica izostala jbg .sve u svemu nije lose 3 utakmice bez poraza
I opet ovaj Milan spram onog Alegrijevog je razlika ko nebo i zemlja , igra ,presing ,dodavanja sve dobro samo sto je zavrsnica izostala jbg .sve u svemu nije lose 3 utakmice bez poraza
Procitaj prvo sta je tvoj juventino napisao prije mene pa ce ti onda valjda bit jasnije zbog cega sam ja napisao to za Boneru.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma blage ti veze nemaš jarane.Sissoko je napisao/la:Da je ko osim Farneruda bio na terenu ne bi Milan vidio boda, ljudi super odigrali, pametno._forzamilan_ je napisao/la:Fuj! Nezaslužen bod za gosta. Brane se ko Žepa čitav meč. Nisu 3 puta centar prešli kako treba. Ali tu je doktor Bonera![]()
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Immobile je sve školski uradio krenuo desno pa promjenio smjer u lijevo, mnogi bi ostali na zemlji. Mada slažem se da je Bonera panjina na kvadrat.francobaresi je napisao/la: Sve je to ok. Ali realno Torino nije mogao više. Eno sad slomio kičmu Boneri, pa to mogu i ja.![]()
Probao je i na Ramija 2-3 puta pa nije mogao.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Al' onaj Urby sve bolji i bolji,mislim da je danas on najmanje lopti upropastio 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Niang ne prestaje rešetati mreže u Francuskoj ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.