Lazu ba kerovi. Namjerno to rade da zakuhavaju. Iz kluba nikad niko nije a rekao za dresove. Nikad se nisu oglasili.Tristan10 je napisao/la:Dres top, nema sta. Vidi se velika razlika izmedju ovog dresa i onog sto je ranije bio prikazan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
S UMBROM na jos pet godina potpisati.. Najljepsi dresovi dvije godine za redom u ligi..
Irfo javi se i pošalji nas na kliniku
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
samo neka nije slim kroj 
Što zdrma preču,odavno onakav šut nisam vidio,napokon da van 16 imamo nekog ko je zna opaliti,Dado,Meša,Bojokerimatomic1921 je napisao/la:Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
Mesa je majstor, ali mu fali malo kuveta. A zadnja linija... ****. Valjda ce zadnji vezni zatvarati to.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
Vas 10 s viber grupe po 10 komada kupite. Za promjenu pomozite klubu **** vise Ublehasa.AtlaZ je napisao/la:S UMBROM na jos pet godina potpisati.. Najljepsi dresovi dvije godine za redom u ligi..
De ba ne idu na utakmice niko od ovih indijanaca a ne da kupuju dresove. Indijanci na kvadrat..plavousrcu je napisao/la:Ocekujem da ce se prodati jedno 20.000 dresova i to u prvi mah. Pogotovo da ce u redovima biti ovi sto deru clanske i navijaju da izgubimo i da nam se povrijede igraci. Dres odlican a ko su ovi sto se spominju na objavi? Neka nasa raja?
Sta se nasrase indijanci prethodnih dana, tek sad vidis kakvi bolidi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa Krpom i Ramom?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Cestitamo kapitenu na prinovi u porodici. Pretpostavljam da je posteda bila zbog toga.plavousrcu je napisao/la:Zna li neko sta je sa Krpom i Ramom?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Je li sve ok sa Ericem? Vidim nije branio danas.
Cestitke Krpicu ako je tacno da mu se porodila zena. Nek je zivo i zdravo 100 godina zajedno sa njima aBd.
Cestitke Krpicu ako je tacno da mu se porodila zena. Nek je zivo i zdravo 100 godina zajedno sa njima aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
To je to onda. Nismo mi ni losi, malo srece i podrska s tribina i tu smo u vrhu.kerimatomic1921 je napisao/la:Cestitamo kapitenu na prinovi u porodici. Pretpostavljam da je posteda bila zbog toga.plavousrcu je napisao/la:Zna li neko sta je sa Krpom i Ramom?
Trudna mu je bila žena to znam, vjerovatno je to. Čestitke 
A ček jel to postoji šansa da moj brat Veca staje na gol protiv Borca
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Budeli prodano 5.000 dresova mi smo na konju. Brojke kazu da nas clanova nema ni 7.000. Clanarina 20 km za godinu dana uz popust na dres. Nevidim logike da ce se dresovi prodavati u vecem broju neclanovima kluba.plavousrcu je napisao/la:Ocekujem da ce se prodati jedno 20.000 dresova i to u prvi mah. Pogotovo da ce u redovima biti ovi sto deru clanske i navijaju da izgubimo i da nam se povrijede igraci. Dres odlican a ko su ovi sto se spominju na objavi? Neka nasa raja?
Znas li neke brojke od prijosnjih prodaja dresova?
Čuj najljepši,zar nije viber grupa rekla da je nastupilo kameno doba hahahahahahahaplavousrcu je napisao/la:Vas 10 s viber grupe po 10 komada kupite. Za promjenu pomozite klubu **** vise Ublehasa.AtlaZ je napisao/la:S UMBROM na jos pet godina potpisati.. Najljepsi dresovi dvije godine za redom u ligi..
MIGRANTI iz METROPOLE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato i govorim. Kakva je panika nastala nakon laznih vijesti s kojim se udarala Uprava rekao bi covjek prodajemo 50.000 dresova.samoposmatram je napisao/la:Budeli prodano 5.000 dresova mi smo na konju. Brojke kazu da nas clanova nema ni 7.000. Clanarina 20 km za godinu dana uz popust na dres. Nevidim logike da ce se dresovi prodavati u vecem broju neclanovima kluba.plavousrcu je napisao/la:Ocekujem da ce se prodati jedno 20.000 dresova i to u prvi mah. Pogotovo da ce u redovima biti ovi sto deru clanske i navijaju da izgubimo i da nam se povrijede igraci. Dres odlican a ko su ovi sto se spominju na objavi? Neka nasa raja?
Znas li neke brojke od prijosnjih prodaja dresova?
Velike šanseOsim13 je napisao/la:Trudna mu je bila žena to znam, vjerovatno je to. Čestitke
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znaci ipak je onaj proslogodisnji od psv-a. Treba odma zavrsiti za narednu sezonu isto od psv-a iz ove sezone
taj mi je jos bolji. Valjda se mozemo sad posvetiti utakmici s Borcem. Ocekujem dobro ispunjen stadion i pobjedu koja bi dosta znacila za nastavak sezone. Valjda brzo zaboravimo sve traume iz prosle. Sigurno ni igracima nije bilo jednostavno igrati, kad kola krenu niz brdo tesko ih je zaustaviti. Nama su bas picila. Mislim da jos ima tu psihickih posljedica kod igraca i nece biti lahko. Nekoliko pobjeda bi podiglo samopouzdanje ekipe, a tu dosta mozemo pomoci mi navijaci s podrskom koja ne smije izostati. Sastav koji ocekujem obzirom na ove pripremne utakmice:
Eric, Stevanovic-Osmankovic-Bogicevic-Pavic-Dado-Bojo-A.Zec-Ramovic-Veselinovic-Krpic
Na klupi: Stanic, Hajdarevic, Mujezinovic, Alispahic, Zajmovic, E.Zec
Sipovic ce sigurno igrati prije Keme kada prodje suspenzija.
Ne djeluje lose, posebno klupa gdje sada imamo igrace koji mogu promijeniti ritam utakmice. Prije svih Zec i Alispahic, vidjeli smo da je i Mustafa znao dosta ubrzati igru, te Zajmovic koji ako upali malo mozak moze biti nezgodan svakoj ekipi.
Mislim da su dobro dosle ove utakmice sa Famosom gdje su Zec, Veselinovic i Zajmovic zabili dosta golova. Ulazili su i ranije dosta u sanse i fulali su obicno, valjda ih procepi sad i u prvenstvu. Ukoliko Asim popravi realizaciju za nekih 20% imat ce najmanje 10 golova u ligi. Iako je prijateljska i Famos opet je pozitivno sto smo se nadavali golova.
Sampionska krece plava pruga!
Eric, Stevanovic-Osmankovic-Bogicevic-Pavic-Dado-Bojo-A.Zec-Ramovic-Veselinovic-Krpic
Na klupi: Stanic, Hajdarevic, Mujezinovic, Alispahic, Zajmovic, E.Zec
Sipovic ce sigurno igrati prije Keme kada prodje suspenzija.
Ne djeluje lose, posebno klupa gdje sada imamo igrace koji mogu promijeniti ritam utakmice. Prije svih Zec i Alispahic, vidjeli smo da je i Mustafa znao dosta ubrzati igru, te Zajmovic koji ako upali malo mozak moze biti nezgodan svakoj ekipi.
Mislim da su dobro dosle ove utakmice sa Famosom gdje su Zec, Veselinovic i Zajmovic zabili dosta golova. Ulazili su i ranije dosta u sanse i fulali su obicno, valjda ih procepi sad i u prvenstvu. Ukoliko Asim popravi realizaciju za nekih 20% imat ce najmanje 10 golova u ligi. Iako je prijateljska i Famos opet je pozitivno sto smo se nadavali golova.
Sampionska krece plava pruga!
Cuva Bog Zelju svog!
Veca-Pavic-Bogi-Kemo-StanicOsim13 je napisao/la:Oj Allahu ti si kadar
Beton
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
SVI U KOP. SVI NA JUG
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.