FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 14:10

Sjedeće kolo:

Tuzla City - Sarajevo
Široki Brijeg - Zrinjski
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 dec 2018, 14:12

MortemHz je napisao/la:Sjedeće kolo:

Tuzla City - Sarajevo
Široki Brijeg - Zrinjski
Tu zavrsis sa Sisojom 2 a nek u listici bude x i napravis razliku, tako a onda zadnje kolo mozes rasterecenije igrat protiv listice
Takodje zrinjski ide mladosti, pocastit ljude nek zapnu bar do X, inace ce ih zrinjski pocastot i trpat ce koliko hoce
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 14:13

Inijesta je napisao/la:

Tuzla City - Sarajevo
Široki Brijeg - Zrinjski
Tu zavrsis sa Sisojom 2 a nek u listici bude x i napravis razliku, tako a onda zadnje kolo mozes rasterecenije igrat protiv listice
Takodje zrinjski ide mladosti, pocastit ljude nek zapnu bar do X, inace ce ih zrinjski pocastot i trpat ce koliko hoce
Nismo Željezničar.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 dec 2018, 14:17

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

Tuzla City - Sarajevo
Široki Brijeg - Zrinjski
Nismo Željezničar.
Pa mene nije ni strah terena tu smo najbolji, al izvan terena bi mogli popusiti foru ko zeljeznicar, ovo da se kupi tekma slazem se da ne treba, al mislim da treba premirat protivnike zrinjskog

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 14:20

Premiranje uvijek, pogotovo Mladost DK. Emir Hadžić je tamo domaći, to je njegov grad.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2018, 14:22

Ma vjeruj samo sebe gledati i svoju avliju.

Mene bi bilo stid da ulazimo u neke kriminalne radnje, pa da nam sviraju penale kao što je onaj Kajkutov u Bijeljini. Tačno bi me stid bilo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2018, 14:24

AlfredNobel je napisao/la:Ma vjeruj samo sebe gledati i svoju avliju.

Mene bi bilo stid da ulazimo u neke kriminalne radnje, pa da nam sviraju penale kao što je onaj Kajkutov u Bijeljini. Tačno bi me stid bilo.
a tek što bi plako zbog nepravde nad poštenim Zrinjskim i željom :(
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 dec 2018, 14:26

Ma iz zajebancije sam napiso zavrsit sa Sisojom, apsolutno se slazem radije ispadni iz lige al nemoj ovih zeljinih i od zrinjskog penala
Al ne mozes bgm samo sebe gledat kad ce ti pola ovih ekipa poginuti i gristi protiv tebe a zrinjskom gace skidat, pa sjeti se Slavije i kuknjave kad smo titulu uzeli, isto tako oveekipe krupa radnik tuzla city protiv nas ginu, zrinjskom se naguze pogotovo radnik i krupa i tako vec godinama

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 dec 2018, 14:29

Utakmicu u Tuzli ce aBd zavrsiti Ahmetivic, Tatar, Mujakic...
Ovi i da se nezz koliko pojacaju nece puno moci. Opet im slijedi gomila preplacenih igraca alla Stojcev, Husejinovic...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 14:31

Inijesta je napisao/la:

Ma iz zajebancije sam napiso zavrsit sa Sisojom, apsolutno se slazem radije ispadni iz lige al nemoj ovih zeljinih i od zrinjskog penala
Al ne mozes bgm samo sebe gledat kad ce ti pola ovih ekipa poginuti i gristi protiv tebe a zrinjskom gace skidat, pa sjeti se Slavije i kuknjave kad smo titulu uzeli, isto tako oveekipe krupa radnik tuzla city protiv nas ginu, zrinjskom se naguze pogotovo radnik i krupa i tako vec godinama
Skupit ćemo mi ako treba. :D
Šalu na stranu, fakat treba početi premirati protivnike, možda je u februaru/martu rano jer smo prešli tek nešto više od 50% lige ali makar moramo otići u ove više prijateljske gradove. Ne treba nešto pretjerano raditi po tom pitanju jer treba premirati samo protiv Zrinjskog. Znači za početak Mladost DK i još možda dva kluba, bilo bi dovoljno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2018, 14:32

MortemHz je napisao/la: Skupit ćemo mi ako treba. :D
Šalu na stranu, fakat treba početi premirati protivnike, možda je u februaru/martu rano jer smo prešli tek nešto više od 50% lige ali makar moramo otići u ove više prijateljske gradove. Ne treba nešto pretjerano raditi po tom pitanju jer treba premirati samo protiv Zrinjskog. Znači za početak Mladost DK i još možda dva kluba, bilo bi dovoljno.
ma definitivno, posebno sa ovima što im možemo i igrače poslat, ili juniore na posudbu, može se i preko toga dogovoriti ;) :thumbup:
zna Emir to ba :D :zviz:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2018, 14:42

Denchi je napisao/la:

slika
Zato što pada ugled Kluba. Komšinice imaju bogatu historiju takvih radnji, oni se time ponose. Meni bi bilo ogavno da mi sviraju onakave penale i da se suspenduje pet-šest sudaca. Isto važi i za Zrinjski, ali njima na dušu.

@Inijesta
To ti je tako, džaba. Zapne ti ebeni Radnik i neke tako ekipe, a pred Zrinjski skinu gaće u autobusu. Ali, mi ako budemo konstantni i na ovom nivou, neka zapinju koliko hoće. Malo premirati i to je to.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2018, 14:45

AlfredNobel je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

slika
Zato što pada ugled Kluba. Komšinice imaju bogatu historiju takvih radnji, oni se time ponose. Meni bi bilo ogavno da mi sviraju onakave penale i da se suspenduje pet-šest sudaca. Isto važi i za Zrinjski, ali njima na dušu.
dobro ja se zajebajem jer vjerujem da ovi ne bi se s tim zajebavali zbog sebe...ali ako ćemo realno titule se pamte, a kako si igrao te godine ne baš...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 dec 2018, 14:46

Ja bi kupio hladno da se može. Titule se pišu. Ostalo je ne bitno. To se radi i u drugim ligama, al se negdje to vidi negdje ne.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 02 dec 2018, 14:48

Cirkus sa strumfovima se nastavlja, na nije smijesno bilo bi zalosno.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 dec 2018, 14:50

E željo nabijem te na qrac
ZZ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2018, 14:50

Samo da ovako nastavimo, odraditi dobar i organizovan prijelazni rok i u nove pobjede. Ova ekipa zaslužuje titulu, a znate li koliko će to jesti iznutra sve dušmane, pogotovo jer bi se titula uzela na čist način, s sedmoricom Akademaca, a tek bi se pojele komšinice jer nju ganjaju tolike godine, a još jednu čistu namještenu zijaniše.

Za mene je to pobjeda i ponos i tako će i biti naredne godine aBd.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 dec 2018, 14:51

Dakle + 15 :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2018, 14:52

Historicar je napisao/la:Dakle + 15 :rol: :rol: :rol:
nemamo šta njih gledat više, niti bilo koga ispod trećeg mjesta :stop: :wave: :bih:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 02 dec 2018, 14:54

Historicar je napisao/la:Dakle + 15 :rol: :rol: :rol:
Nemoj ba nevalja se smijat! Moze Bog svakom dat..
Salu na stranu pomalo postaje nevjerovatno da su ovako losi. Mislim da su oborili i klupski rekord po broju poraza u nizu. Bas jadno...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.