Slago bi kad bi reko da se ne sikiram i za svog jarana mandraxa

Izo će prebroditi ovo, a reko sam mu ja da Chelsea prolazi

UPS nisi ti normalan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
+1MrHc je napisao/la:
Koliko mi fali
sta je to Valdes pogrijesio veceras???nije neka klasa od golmana al sigurno da veceras nije kriv ni za jedan gol..enobarca je napisao/la:Kakok brani u zadnje vrijeme, ja bih ga mogao zamjeniti...Semper je napisao/la:Nemanja Supić je dobio otkaz u Vojvodini šta mislite može lii zamjeniti VAldesa?
Scof1eld je napisao/la: Koliko ga mrzim
pogrijesio je sto se rodiojasko_juve je napisao/la:sta je to Valdes pogrijesio veceras???nije neka klasa od golmana al sigurno da veceras nije kriv ni za jedan gol..enobarca je napisao/la:Kakok brani u zadnje vrijeme, ja bih ga mogao zamjeniti...Semper je napisao/la:Nemanja Supić je dobio otkaz u Vojvodini šta mislite može lii zamjeniti VAldesa?
bravo, ja kad sam rekao da su zasluzili ispasti jos protiv Milana(neki penal a korner nije ni izveden), ovdje su me napali jer oni igraju bolje i sta treba da Milan prodje a imo 2 suta u gol),inacefindecko je napisao/la:nije Barca ni zaslužila da prođe. dosta više gledanja posjeda lopte, koliko xavi ima dodavanja, igra barce je očito pročitana, svaka ekipa koja odigra fin bunker dobro prođe.. vrti se lopta sa jedne strane na drugu, ubacit se ne može jer su prskalice na terenu visočije od svih napadača Barce tako da na kvalitetan bunker kvalitetnog tima barca nema odgovora (svi igraju bunker protiv barce, govorim o jačim klubovima).
odbrana kriza, valdes ne zna jel pošao il došao..
zasluženo ispadanje!
De procitaj bolje, pa se javi...Nisam rekao za veceras, nego u zadnje vrijeme...jasko_juve je napisao/la:sta je to Valdes pogrijesio veceras???nije neka klasa od golmana al sigurno da veceras nije kriv ni za jedan gol..enobarca je napisao/la:Kakok brani u zadnje vrijeme, ja bih ga mogao zamjeniti...Semper je napisao/la:Nemanja Supić je dobio otkaz u Vojvodini šta mislite može lii zamjeniti VAldesa?
Samo da kazem da ljudi ne mrze Barcu zato sto je najbolja, nekad je Milan bio jak kao i Barca danas, pa ih nisu ovoliko mrzili. Fazon je malo sudijskih gresaka, malo furanja navijaca i dobije mrznju prema Barci. A i ona djeca sto danas navijaju za Real, sutra za Barcu ne pomazu. Da i ona glumatanja i bacanja dovode da neko mrzi Barcu.barbarez je napisao/la: da ljudi mrze Barcu jer je najbolja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.