Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Znaci ja sad samo trebam da se regam na stranicu i mogu odmah igrati ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hebo to 3 para 1.3,ja vec zaradio 15 eura..Na pokeru igram,i sve sto predje bonus prelazi u stvarni novac..Jaooo spice
Osjecam se kao kad su tek izasle internet kladionice,bas uzivanje na casinu 
edit: nadam se da cu moci dici novac,jer vec imam 20 eura bonusa + 15eura stvarnog novca..Eto i da padnem ovih 20 imam za kladionicu 15..
edit: nadam se da cu moci dici novac,jer vec imam 20 eura bonusa + 15eura stvarnog novca..Eto i da padnem ovih 20 imam za kladionicu 15..
Zadnja izmjena: ever, dana/u 18 apr 2011, 22:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Kud me dedo iz kladionice nagovori da igram Villarreal , kaze poklon kvotamandraX je napisao/la:Zaragoza dere Villareal, barem dosad...daBogda da Villareal i bod izvuče...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- aleksandarhz
- Kontakt:
koji sam ja peh..Svi dobili bonus samo ja nisam... 
Onaj poker sto ima na aparatu u kladionici ono manja veca?ever je napisao/la:Hebo to 3 para 1.3,ja vec zaradio 15 eura..Na pokeru igram,i sve sto predje bonus prelazi u stvarni novac..Jaooo spiceOsjecam se kao kad su tek izasle internet kladionice,bas uzivanje na casinu
Nisam ni ja....aleksandarhz je napisao/la:koji sam ja peh..Svi dobili bonus samo ja nisam...
A imam 2 acc....i oba napravio kad se tek otvorila strancaa....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 18 apr 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
JOs samo 1 par i 20km 
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Strux je napisao/la:Onaj poker sto ima na aparatu u kladionici ono manja veca?ever je napisao/la:Hebo to 3 para 1.3,ja vec zaradio 15 eura..Na pokeru igram,i sve sto predje bonus prelazi u stvarni novac..Jaooo spiceOsjecam se kao kad su tek izasle internet kladionice,bas uzivanje na casinu
Imas sve vrste pokera..Samo nije manja/veca,nego ti da prvu kartu i ti ttrazis vecu od nje..ja igram Jacks or Better
I ja sam se registrovao davno a nemam bonusa. nadam se kad uplatim pare na racun da cu i bonus dobiti 
-
jasko_juve
- Kontakt:
nisam ni ja prijateljualeksandarhz je napisao/la:koji sam ja peh..Svi dobili bonus samo ja nisam...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
peeeeeeeeeeeenallllllll
J*** ti sopcast, slika kasni uzasno
lik nije jos ni izveo penal
J*** ti sopcast, slika kasni uzasno
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 18 apr 2011, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Oprostićete mi, al' moram se nasmijat'.
Btw, vidjeh da sam se registrov'o (pokušah sa @monolog, al' je zauzeto), samo što ne'am pojma koja mi je šifra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
1-0 RossiBosnier je napisao/la:peeeeeeeeeeeenallllllll
**** ti sopcast, slika kasni uzasno
Uh hajmo sad svi u odbranu !
Jes glup live betting na wwin.ba
Jes glup live betting na wwin.ba
- legenda reala
- Kontakt:

e Cuevas i govana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jooooooooooj htio staviti da ce torino zabit go 85-a min bila, al trazi ovo **** minimalno 3 para... aaaaaaaaaa
Izvini Begonja,KAKO ANDERSON ZAVRSIBegonja je napisao/la:Veze ti nemaš.kelner je napisao/la:Nisam se zajeb'o.Pamtim Andersona kad je dobio Djokovica,cini mi se,veoma dobar teniser,sto govori i ranking,trideset i neki.Medjutim,igra se na zemlji koja nije njegova podloga,najjaci je na hard ili ti ga brzim podlogama,ali vidjet cemo.U Miami-u je ga zaustavio Djokovic,prije toga je bez nekih problema eliminisao Davydenka,Andujara i John Isnera.legenda reala je napisao/la:
nemoj me zajebavati ja igro keca ,reci da si se zajabo da to ide kec ko kuća rezultat 6:2,6:2![]()
![]()
gleda li ko ovog Garciu Lopeza i Istomina ,pa jel ovo moguće ,samo se brejkaju i to bez poena prave breikove![]()
Cuevas-Jedan od rijetkih tenisera koji moze odigrati podjednako dobro na svim podlogama,i na pocetku mu je predvidjana sjajna karijera,ali u zadnjih par godina,polako se vise posvecuje igri u dublu u kojem vec ima nekih 4-5 naslova...
Edit-Zao mi zbog legende reala,da je mene pitao i to bi prosao
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Jesi peh i ovaj sto je pao sam na jednomStrux je napisao/la:Jooooooooooj htio staviti da ce torino zabit go 85-a min bila, al trazi ovo **** minimalno 3 para... aaaaaaaaaa

Bolje im je da nije prevara,jer sam poceo da ludim na pokeru
btw. Monolog,beta faza je bila oko 5 mjeseci i danas je pocelo da radi,pa cemo vidjeti
Zadnja izmjena: ever, dana/u 18 apr 2011, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Koje sam ja ku*ceve srece uvijek mi prodju oni tiketni u koje nisam siguran i upatim najmanje , danas dva prosla dobar sam 30 mambi a za 40 i za fes me syebao dinamo 3+ i ova mazga cuevas