FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 20 jul 2019, 23:41

LjoZee je napisao/la:Jesu li ovi nasi “Uprava napolje” posvetili nasoj gospodi iz fotelja ili ovima iz Borca? Nisam imao zivaca da citam onu parolu cim sa vidio Uprave reko jbo ga i Uprave i sve vise. Vidim sad da je to bilo vezano za Borac. :lol:
Unesoše ultrasi pometnju hahahahahahahaha
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2019, 23:41

Ma bolje mi je i ovo kad te ne ide ne ide te, a ne kao prije na sreću pobijediš i kad ti najviše treba oglabaš ga momački, a to smo na koži osjetili mnogo puta i sa Adžemom i sa Slavkom
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jul 2019, 23:42

LjoZee je napisao/la:Jesu li ovi nasi “Uprava napolje” posvetili nasoj gospodi iz fotelja ili ovima iz Borca? Nisam imao zivaca da citam onu parolu cim sa vidio Uprave reko jbo ga i Uprave i sve vise. Vidim sad da je to bilo vezano za Borac. :lol:
I ja sam se trzno, tek sada vidim da to za njih.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:42

Dres je čini mi se čak i kvalitetom samog materijala bolji od prošlosezonskog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jul 2019, 23:44

Atmosfera fantasticna, maksimalna podrska igracima, cak i nakon neuspjeha, tacno se ne osjeti ono sto se na forumima potencira, idemo po pobjedu u taj Doboj Kakanj vise.
Minus je malo prodajnih mjesta ispred stadiona, dosta raje jos uvijek cekalo u redu dok je utakmica pocinjala. Ocigledno da nije isprintano ni dovoljno karata, ja kad sam trazio Istok kazu nema vise, a mogla je jos barem hiljada na istok.
Osim13 je napisao/la:Al se razvuče parola Sanele mi ko Zločin i kazna :mrgreen:
:lol:
Srecom da sam corav pa ne vidim sa sjevera te parole, ko bi ono sve cito :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jul 2019, 23:45

kerimatomic1921 je napisao/la:
I ja sam se trzno, tek sada vidim da to za njih.
Dobro je nisam jedini hahahahahah

Jos gledam prema Zapadu onaj dio gdje bi trebala biti Uprava ili bar dio odmah ustao cim su ovi poceli skandirati reko zar opet i dodjem kuci i vidim da je to za Borac :lol:
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 20 jul 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 20 jul 2019, 23:46

Samo se nadam da u budućnosti nećemo biti svjedoci utakmice u kojoj su Asim, Pavić i Bogi u prvih 11.
1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2019, 23:48

@irfo brt što mi je Amar nekako hladnokrvan, kako se smije upustiti sa ovim levatima u polusezonu?
Nemoguće da on ne vidi ono što mi svi vidimo, lijevi bek, jedno krilo i jedan stoper su neophodni
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:48

irfo je napisao/la:Atmosfera fantasticna, maksimalna podrska igracima, cak i nakon neuspjeha, tacno se ne osjeti ono sto se na forumima potencira, idemo po pobjedu u taj Doboj Kakanj vise.
:thumbup:

Samo podrška, to je na nama. Onda će i oni dati svoj maksimum da nam uzvratr, jedino tako možemo naprijed. Loša atmosfera nikome ništa nije donijela.

A Mladost...imam osjećaj da bi lakše bilo na Maracanu protiv Brazila otići i igrati nego ovo dole nama :mrgreen: a danas rutinski mlatnuše Veleža. Mada sa njima se nikad ne zna, toplo hladno vazda igraju, mada nismo ni mi puno bolji :? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 20 jul 2019, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jul 2019, 23:49

U jednom trenutku utakmice vrli forumasi tkz lobotomci su bili najsretniji ljudi na svijetu. Kad su culi uprava napolja :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jul 2019, 23:52

Rokoko87 je napisao/la:@irfo brt što mi je Amar nekako hladnokrvan, kako se smije upustiti sa ovim levatima u polusezonu?
Nemoguće da on ne vidi ono što mi svi vidimo, lijevi bek, jedno krilo i jedan stoper su neophodni
Vidi on sve, na konferenciji je sve reko i za bekove i njihove ubacaje, al sta ces kad Pavic ima ugovorcinu ne moze ga armija otjerat, ugradio se lola i ne mice nigdje, para na paru, a nismo sa parama dovoljno dobri da ga mozemo isplatit i dovesti dobrog beka.
Samo da je Ermin zdrav, on bi veceras izmislio dva gola da je igro.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 20 jul 2019, 23:54

Ma treba podrzati momke, naravno ne sve. Ja kad vidim Sinisu koji ima muda, na kojem se vidi koliko je njemu stalo mogu mu oprostiti i neke greske. Ili Krpic kad stize onu loptu, odbi se od reklame i vrati u teren. Sta ces mu prigovoriti?
S druge strane Bogi opet u prvom poluvremenu iz cista mira dvije lopte spusti Borcu. Pavic je ispricana prica. Dovesti bilo koga da igra. Asim Zec beskorisan igrac. Uzme loptu pa je pipa lijevo desno, lijevo desno dok ne napuca igraca ispred sebe. To su tri najslabije karike, iako je Bogi u drugom ok odigrao, ali znamo od ranije da su skupe njegove greske.
Meni je zao kad raja psuje Kemi, Dadi, Boji sto peglaju loptu kad nemaju kome dodati. Da je bilo normalno krilo i na desnoj strani sigurno bi dobili. Da je bio normalan lijevi bek upisao bi barem dvije asistencije.
Ostali momci su odigrali sasvim solidno. Ima vremena da se nadje jos par igraca koji ce unaprijediti igru. Jos kad se vrati Ermin bicemo dosta opasniji. Na Ramovica vise i ne racunam ozbiljno.
Cuva Bog Zelju svog!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jul 2019, 23:55

Osim13 je napisao/la:Vidjećemo uglavnom, složio bi se sa @let3, moglo se ovo uzeti, i trebalo čak, Bojac level Olimpića.

Vrijeme će uglavnom reći svoje, ili ćemo napredovati ili nazadovati. A nadam se ovome prvom.
Borac jest loš , al smo i mi loši :mrgreen: u tom je fazon.
Ovako lošem Borcu ne možemo dati gola.

Trebala bi biti bolja timska igra, uigraniji tim, samim tim i bolja sezona nego lani i bice bolja sezone siguran sam u to (što nece biti neki podvig) - ali individualni napredak vecine ovih igraca je nemoguc. Npr. ne može se od A.Zeca napraviti igrac ili od Pavića, a ima previše takvih nepopravljivih. Realno, ova ekipa je jednostavno limitirana da se bori za titule. Nažalost, a volio bi da griješim. Fali klase i u odbrani i u vezi i u napadu, za nešto ozbiljnije. 4-5 kvalitetnih igraca u svim linijama. To Željo trenutno nema. Yebali su nam Miske i njegovi klimoglavci znanje sa svojim transferima. Znao sam ja da ce oporavak od njih sporo ici.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2019, 23:56

irfo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:@irfo brt što mi je Amar nekako hladnokrvan, kako se smije upustiti sa ovim levatima u polusezonu?
Vidi on sve, na konferenciji je sve reko i za bekove i njihove ubacaje, al sta ces kad Pavic ima ugovorcinu ne moze ga armija otjerat, ugradio se lola i ne mice nigdje, para na paru, a nismo sa parama dovoljno dobri da ga mozemo isplatit i dovesti dobrog beka.
Rekao je da trenira sto znaci da bi mogao biti spreman za Kakanj? A sta je s Ramovicem?

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 jul 2019, 23:56

kontrasviju je napisao/la:Samo se nadam da u budućnosti nećemo biti svjedoci utakmice u kojoj su Asim, Pavić i Bogi u prvih 11.
Što bolan Bogi,pa strpa stari onog Vujakliju u dzep,imao je u prvom dva manja kiksa ostalo ok.
Kad zaganja Vranješa na njihovoj polovini.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jul 2019, 23:57

plavousrcu je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Rekao je da trenira sto znaci da bi mogao biti spreman za Kakanj? A sta je s Ramovicem?
Ramovic od sad grije stolicu, al na tribini
necemo ga vise gledat

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 20 jul 2019, 23:58

Bezideja je napisao/la:U jednom trenutku utakmice vrli forumasi tkz lobotomci su bili najsretniji ljudi na svijetu. Kad su culi uprava napolja :urnebes:
Ma **** njih, kao da su vise bitni. Veceras bas fina posjeta, nelosa atmosfera, podrska klubu. To dovoljno govori. Neki koji gledaju klub preko strima, koji su vjerovatno i pitari i par poltrona ne trebaju imati prostora ovdje. Svakom svacije.
Cuva Bog Zelju svog!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jul 2019, 23:59

Joj vam price kad se vrati Ermin. Pa tito te je.bo vraca se od prosle sezone. Prosle pripreme nije odigrao utakmice, prva utakmice Premijer Lige opet ga nema nigdje. Ako cemo se mi oslanjati na Ermina i cekati njega , onda kljuc u bravu staviti...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 00:00

Ne zaebajite, Bogi večeras vrhić.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 21 jul 2019, 00:02

UBIPITAR je napisao/la:
kontrasviju je napisao/la:Samo se nadam da u budućnosti nećemo biti svjedoci utakmice u kojoj su Asim, Pavić i Bogi u prvih 11.
Što bolan Bogi,pa strpa stari onog Vujakliju u dzep,imao je u prvom dva manja kiksa ostalo ok.
Kad zaganja Vranješa na njihovoj polovini.
Ma da, samo dvije manje greške. Samo što nas je to "samo" koštalo dosta toga mnogo puta. Svaka ozbiljnija ekipa bi iskoristila jednu od te dvije greške.
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.