bas i kad je udari to je na pola servis polja ovaj mu samo rutiniraleorey je napisao/la:Ne moze ga dobit zato sto mu je svaki BH slajs lol. Udari to malo ybt
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Druže na travi je dobar slice nezgodniji duplo od običnog flat backhanda, pogotovo kad to ide duboko do osnovne linije u kombinaciji sa napadom naprijed...leorey je napisao/la:Ne moze ga dobit zato sto mu je svaki BH slajs lol. Udari to malo ybt
E, druga stvar je što bi se on samo prebacivao sa tim slice-om, to je neka druga priča...
pade nam i ova uzdanica

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Agut vodi protiv Pellea 1-0 bilo 5-4 za Pellea
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
@delinjo
Pa da brate, lako je spavat na terenu, trenirat i lupat udarce. Vjerovatno ovi da igraju negdje iza kamera, bez publike, bi makar, po koji put uzeli neki GS ili masters. Ali radit to konstantno, pred publikom, hiljadu kamera, ostajat u isto vrijeme manje-vise konstantno zdrav i spreman, eh to ti onda donese tu nijansu sigurnosti i rutine, i titulu sampiona.
Sto se tice udaraca, npr evo danas, mnogo bolje kontrolira poene Goffin. Jedino gdje je Novak imao osjetnu prednost su poeni nakon odlicnog returna, koji je jedan od najboljih u povijesti, pa i ne cudi.
I od takve situacije, brojat ce sad gameove i rutinski izgubit ovo u 3 seta.
Pa da brate, lako je spavat na terenu, trenirat i lupat udarce. Vjerovatno ovi da igraju negdje iza kamera, bez publike, bi makar, po koji put uzeli neki GS ili masters. Ali radit to konstantno, pred publikom, hiljadu kamera, ostajat u isto vrijeme manje-vise konstantno zdrav i spreman, eh to ti onda donese tu nijansu sigurnosti i rutine, i titulu sampiona.
Sto se tice udaraca, npr evo danas, mnogo bolje kontrolira poene Goffin. Jedino gdje je Novak imao osjetnu prednost su poeni nakon odlicnog returna, koji je jedan od najboljih u povijesti, pa i ne cudi.
I od takve situacije, brojat ce sad gameove i rutinski izgubit ovo u 3 seta.
Jel' protiv Pelea, brazilskog virtuoza ?BosniaBoston je napisao/la:Agut vodi protiv Pellea 1-0 bilo 5-4 za Pellea
Prelabilan je ovaj za Novaka, raspao se poslije onog brejka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mi Rafini navijači se uzdamo samo u Boga i u Rafu, a ne u Goffina, Bautistu i tako te polušampione.delinjo je napisao/la:pade nam i ova uzdanica![]()
![]()
Rekao je Sylar fino, lagani 3-0 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Goffin poslije brejka postade Aldin Setkic
#Punoljetstvo
Goffi totalno polozio oruzje, gledaj ga stoji po dva metra iza osnovne linije xd
Ugasio ga Novak kao dim cigarete
bolje laksim putemshevchet je napisao/la:Mi Rafini navijači se uzdamo samo u Boga i u Rafu, a ne u Goffina, Bautistu i tako te polušampione.delinjo je napisao/la:pade nam i ova uzdanica![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema lakšeg puta, valja na Rafu u polufinalu, pa kući sa Mirkom, malo šetati djecu...delinjo je napisao/la:bolje laksim putemshevchet je napisao/la:Mi Rafini navijači se uzdamo samo u Boga i u Rafu, a ne u Goffina, Bautistu i tako te polušampione.delinjo je napisao/la:pade nam i ova uzdanica![]()
![]()
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 10 jul 2019, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mah strasan je Nolo, kad ovako igra nema tog Goffina koji će prismrdit bilo kakvoj sansi, samo je bilo pitanje kad će on dić nivo a David malo samo past i to bi bilo to, ogromna je razlika u kvaliteti
Agut je jedini pravi test prije finala definitivno, ako njega relativno lagano prodje mislim da je titula neminovna
Agut je jedini pravi test prije finala definitivno, ako njega relativno lagano prodje mislim da je titula neminovna
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav panj majko draga pa ovo je nevidjeno. Treba zabranit ovim jadnicima da igraju uopste. Frajko igra ko kod mene jaran na rekreaciji koji zna samo reket drzat. Uzas.. Al nije se ni ocekivalo da dobije Novaka, bar da gledamo zanimljiv mec.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo 8 gemova zaredom dobio.Ne zna se da li je veca Novak masina ili patuljak Goffin
#Punoljetstvo
Bodi brate moj, nekad mi se po tvojim postovima čini, da ti više navijaš za Noleta, nego za Rafu...bodi123 je napisao/la:Mah strasan je Nolo, kad ovako igra nema tog Goffina koji će prismrdit bilo kakvoj sansi, samo je bilo pitanje kad će on dić nivo a David malo samo past i to bi bilo to, ogromna je razlika u kvaliteti
Pita se svašta španskog bika, tako da to o "neminovnoj" tituli, pitaj Rafu jel' se slaže sa tim...
Problem je sto ne ide duboko do osnovne vec su kratki, zato mu Novak lagano to zavrsava.shevchet je napisao/la:
Druže na travi je dobar slice nezgodniji duplo od običnog flat backhanda, pogotovo kad to ide duboko do osnovne linije u kombinaciji sa napadom naprijed...leorey je napisao/la:Ne moze ga dobit zato sto mu je svaki BH slajs lol. Udari to malo ybt
E, druga stvar je što bi se on samo prebacivao sa tim slice-om, to je neka druga priča...
27.10.2020
Plitak potok.LEO10 je napisao/la:Rekao je Sylar fino, lagani 3-0
I da, za one koji su se čudili na komentare iz prošle runde. Nando bi ovo tjerao na 4 seta minimum, onaj prvi bi uzeo hladno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.