Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda ide gdje joj je mjesto, na marginu domaćeg fudbala
Preimenujte klub u FK Azmir Husic onda.
Iskandjija ih kamiondzija i na kraju ce samo skrenuti u Simin Han.
Iskandjija ih kamiondzija i na kraju ce samo skrenuti u Simin Han.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ja bi volio to da se desi.Meni je Borac drag klub i nedostaju mi dueli Zelje i Borca kao kad se haman odlucivalo o titulama.(na stranu sukobi medju navijacima).Borac je velik klub i tuzno je ovo sto se desava.Svakako bih vise volio da su u vrhu umjesto Zrinjskog ili Sirokog.Vulture je napisao/la:Da, ali kad mu je kosarka sport No.1. A i rodno mjesto mu nije Banja Luka, tako da sta ocekivatiOlympique je napisao/la:Da Dodik ulozi u Borac ko u Igeokeu,Borac bi hladno bio prvak.
Novi zakon o sportu, Gradski stadion u ruke gradu (kad se tako vec zove) i od stranr grada veci godisnji budzet od sadasnjih 200 000 kemi. Ipak je Borac simbol Banja Lukefedeltafrotta je napisao/la:sta je onda rjesenje ?Vulture je napisao/la: Jest', ko god dodje bolji, sto sa strane, sto iz omladinaca, prodaju nakon polusezone, kad se igrac pokaze, a cifra simbolicna, upravi dobro da moze da organizuje veceru negdje u Aquani... A i ostali igraci, ko je valjao, taj ode nakon pola godine, vise se i ne trudim da zapamtim vise od 50% igraca, kad znam da ce otici
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sretno vam, trebace vam srece 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Znaci #prayforborac
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A kakvo je stanje među građanima u Banja Luci što se tiče Borca? Ima li kakva inicijativa, pokret, bilo šta kontra uprave kluba? I šta je uopće problem pa je Borac gdje jeste?Vulture je napisao/la: ma kakav, nam su ovi iz naseg saveza okrenuli ledja vise nego i dodo i onaj celo iz uprave grada i savez bih. Samo gledaju krupu da ubace u premijer ligu umjesto Borca kao banjalucki klub
Mislim, neshvatljivo mi je da grad sa toliko stanovnika i sa klubom kao što je Borac ne radi ništa.
Nije prvokacija već me samo zanima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zahvaljujemfedeltafrotta je napisao/la:sretno vam, trebace vam srece
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
javaaaaaaaaaa ne daju mi vizu, javaaa porazi u nizu, java prijave mi stizu, javaaaaaaaa borac igra drugu ligu ...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa sta bih ti rekao... Gavranovic na celu grada nema pojma o sportu, gasi sport, kao i prethodnici (ne samo fudbal, vec i kosarku, rukomet, a i mladi se sve vise zabijaju po kaficima jer prosto nemaju gdje da igraju). Banja Luka polako zbog njih prestaje da nosi epitet grada sporta. Sto se tice gradjana, imamo mi Lesinari, koji se protvimo tome, sastajemo se sa celnicima i kluba i grada, pisemo otvorena pisma, pozivamo gradjane da nam se pridruze, ali kao sto pomenuh, sto se tice sporta, banjalucki zivalj tone u san. Primjer, moja skola od oko 100 polaznika ima samo jednog pored mene koji ide na tekme, dok samo ja imam clansku kartu. Nebitno, sad ispada da se hvalim, ali eto. Menatlitet se mijenja, pa sa utakmica prelazimo u kafice i klubove. O5 kazem, nismo svi takvi, ali vecina jeste...ceze je napisao/la:A kakvo je stanje među građanima u Banja Luci što se tiče Borca? Ima li kakva inicijativa, pokret, bilo šta kontra uprave kluba? I šta je uopće problem pa je Borac gdje jeste?Vulture je napisao/la: ma kakav, nam su ovi iz naseg saveza okrenuli ledja vise nego i dodo i onaj celo iz uprave grada i savez bih. Samo gledaju krupu da ubace u premijer ligu umjesto Borca kao banjalucki klub
Mislim, neshvatljivo mi je da grad sa toliko stanovnika i sa klubom kao što je Borac ne radi ništa.
Nije prvokacija već me samo zanima.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Radujte se, radujte

[youtube][/youtube]Signore je napisao/la:Zbog te pjesme me najvise veseli njihovo ispadanje. Jaka obrada, a pozelio sam cutiHigh je napisao/la:Java: Borac igra drugu ligu.![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije mi onda jasno, sto milo ne ulaze u laktase umjesto neke krupe... igrali su premijer ligu, dosta pristojno, doveli jednog od najvecih imena na balkanu sto se tice trenera, stepanovica, i ispali... i sada se guzvaraju po trecoj ligi... makar znam gdje su laktasi, fino malo mjesto, sa mirnim ljudima... a krupa? gdje se uopste nalazi to?! 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pa ne ulaze mile u krupu, vec savez i grad, tj gavranovic, a mile odmah pored stadiona u Laktasima izgradio prije par godina modernu dvoranu sa 4000 mjesta za svoje igose, da mu igraju evroligu 
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
perodeformero
- Kontakt:
Sloboda se vraća na svoju prirodnu poziciju potpuno nebitnog kluba koji služi samo da pravi talente za Želju i Sarajevo
Nasa BiH je raj za kriminalce, politicare koji su nas srozali na dno ... ne cudime sto Husic odlazi. Ako stvari krenu krivo i Tan ce, da vas ne iznenadi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
borac druga liga...
Evo i ss.ba potvrdi Azmirov odlazak

Cudno je da je to uradio danas a ne na kraju polusezone..
a ovim odlaskom se popisao na barem 5 miliona KM koje je do sad dao Slobodi
Cudno je da je to uradio danas a ne na kraju polusezone..
a ovim odlaskom se popisao na barem 5 miliona KM koje je do sad dao Slobodi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Jedva dočekali 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nadati se da ovaj covjek nece otici iz naseg fudbala,jer stvara pozitivnu pricu.
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.