Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DAVID VILLA
- Kontakt:
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Chat
Villa jel bilo krvi sinoc sa navijacima Reala 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
..Sabahajrullah narode 
..sta se radi ?!
..sta se radi ?!
pospan sam i dalje. sinoc kasno leg'o. trebalo bi se nesto ucit, a mrsko mi.muhovic je napisao/la:..Sabahajrullah narode
..sta se radi ?!
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
..hehe,ma kakvo ucenje crnojasmin256 je napisao/la:pospan sam i dalje. sinoc kasno leg'o. trebalo bi se nesto ucit, a mrsko mi.muhovic je napisao/la:..Sabahajrullah narode
..sta se radi ?!![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Pa ako je odšteta u pitanju ,onda će ga osuditi 100% ,pa neće oni sebi sami skakati u usta
A prije 19 godina ,je počela opsada Goražda
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!

Ako ga oslobode to znači da je godinama džaba ležo u prdekani i ima pravo tražiti odštetu.muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
..ccc,a sto im je roko sve i svasta,nikom nista ccc
- legenda reala
- Kontakt:
ma šta vam je ,koda će ga osloboditi ,naće oni nešta da ga osude ,oni neće bezveze bacati pareneutralan__ je napisao/la:Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..ma i meni to glupo stvarnolegenda reala je napisao/la:ma šta vam je ,koda će ga osloboditi ,naće oni nešta da ga osude ,oni neće bezveze bacati pareneutralan__ je napisao/la:Pa zatrazio on odstetu od 10 miliona jer sud nije nista dokazao protiv njega.Samo ne znam jel ako ga oslobode dobija 10 miliona?muhovic je napisao/la:..jest danas,a kakvih ba 10 miliona eura ?!![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Vidjecemo,mada me nista ne bi cudilo.Kazu da postoji dovoljno dokaza za 9 tacaka optuznice.
- neutralan__
- Kontakt:
Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
- legenda reala
- Kontakt:
pa ja ti kažem ,naće oni nešta da ga osude ,neće sami sebi skakti u ustaneutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
[youtube][/youtube]
neutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
danas je godisnjica smrti najveceg drzavnika i najveceg vodze svih vremena...
jednog i jedinog marsala Josipa Broza Tita...
[youtube][/youtube]
jednog i jedinog marsala Josipa Broza Tita...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 04 maj 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- neutralan__
- Kontakt:
Bravo legendo.legenda reala je napisao/la:pa ja ti kažem ,naće oni nešta da ga osude ,neće sami sebi skakti u ustaneutralan__ je napisao/la:Seselj ipak ostaje u Hagu,odbijen je njegov zahtjev za oslobadjanjem.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, J1897, napoleon72 i 12 gostiju.