FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eh kad bi se nad jedno 1000 skupilo pa na taj sastanak otislo, i nek samo par momak et iz udruzenja prsustvuje i rekne staove svih, pa nek da i prijedlog za tri trenera al vjerovatno ce se samo par momaka dole pojaviti. Koje je Smajl đubre, pa sa Tusnja izade pod zastitom policije u njihovom kombiju, jos samo mu se trazilo da izade i da mu se reknu neke stvari, niko ga nije htio ni udarat ni nista, i on đubre nece jos pod pratnjom izade u kombiju. Opet ce imat obraz ostat na klupi ako ga Azmir ne smijeni, pa da si covjek sam bi dao osatvku smece jedno
Mislim da Azmir nije bio iskren u vezi price sa Karicem, nije valjda toliko neiformisan o imenima trenera, ja mu bas ne vjerujem !!!!
-
wienultras
- Kontakt:
jest vala nesto zapeo za karica ko dijete na sisu...koda mu je karic pupak vezo pa ga trpiSkver je napisao/la:Mislim da Azmir nije bio iskren u vezi price sa Karicem, nije valjda toliko neiformisan o imenima trenera, ja mu bas ne vjerujem !!!!
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ta prica o tome ko ce doci raditi za platu od 800 km ne pije vode, pa jbt. Prijatelji kluba ce skupiti novac.....
Sad svi pisemo po forumu treba vako, treba nako, jest da se bilo pod emocijama i nije se razmisljalo hladne glave, al niko mu nista konkretno ne rece,
-
wienultras
- Kontakt:
malo je smjesno u ovom trenutku,ako imamo taj sastanak u ponedeljak,navijaci moraju biti dole,ali u korteu od skvera pa do stadiona,kao protiv lirsa,ko je bio zna o cemu pricam...ako neko posjeduje te slike volio bi da se postavi,samo tako su moguce promjene,da vide da nam je stalo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Koji prijatelji? Prijatelji su onih 300 na tribini danas koji su dali po 5KM.Skver je napisao/la:Ta prica o tome ko ce doci raditi za platu od 800 km ne pije vode, pa jbt. Prijatelji kluba ce skupiti novac.....
Ako ode Azmir ko bi onda se prihvatio da bude predsjednik i da ulaze svoj novac? Zato treba pomoci Azmiru da yebe majku onima koji ne zasluzuju biti u Slobodi. Mora se pomoci Azmiru.
Dosta ga je onaj balvan kompromitovao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa daj da se organizujemo, spreman sam izaci sa posla, nek Fukare organizuju i nek pozovu, ja ne poznajem nikog od ovim momaka koji vode Fukare
Dovla za treneraCasp3r je napisao/la:Jagodić je neki dan se rastao sa Čelikom, dovedite njega...
Slazem se sa tobom, UG Crveno-crni su obicna maglaProbisvjet je napisao/la:Koji prijatelji? Prijatelji su onih 300 na tribini danas koji su dali po 5KM.Skver je napisao/la:Ta prica o tome ko ce doci raditi za platu od 800 km ne pije vode, pa jbt. Prijatelji kluba ce skupiti novac.....
Ako ode Azmir ko bi onda se prihvatio da bude predsjednik i da ulaze svoj novac? Zato treba pomoci Azmiru da yebe majku onima koji ne zasluzuju biti u Slobodi. Mora se pomoci Azmiru.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Vidi se da nikog i ništa ne znaš, čim tako pišeš !Skver je napisao/la:Slazem se sa tobom, UG Crveno-crni su obicna maglaProbisvjet je napisao/la:Koji prijatelji? Prijatelji su onih 300 na tribini danas koji su dali po 5KM.Skver je napisao/la:Ta prica o tome ko ce doci raditi za platu od 800 km ne pije vode, pa jbt. Prijatelji kluba ce skupiti novac.....
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jest malo cudno sve to oko Smajla i Azmira, al et Azmir i kad se ucini mutan zatvoris oci jer moras..ako on ode to je kraj kluba...svejedno treba se organizovat za to i izac sa imenima, prijedlozima itd itd za bar ta 3 kola...kakva ba PL ako ces do polusezone njih 3 ostavit u stabu...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@TzBulevar87
Ne znam sta bi trebao znati to, mislis Sumana i ekipu iz UG Crveno-crni, ili mozda nekog velikog navijaca iz navijacke skupine, zaboli me racku za njima, nebitini su mi u zivotu, momak za tvoju informaciju nekada sam igrao u Slobodi i znam puno toga o fudbalu, a price sa ulice me ne zanimaju...
Ne znam sta bi trebao znati to, mislis Sumana i ekipu iz UG Crveno-crni, ili mozda nekog velikog navijaca iz navijacke skupine, zaboli me racku za njima, nebitini su mi u zivotu, momak za tvoju informaciju nekada sam igrao u Slobodi i znam puno toga o fudbalu, a price sa ulice me ne zanimaju...
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Vi sto ste igrali i jeste najveci pljuvaci svega u Slobodi.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Koga sam ja to ovdje pljuvao, de mi molim te reci....DrzavaTuzla je napisao/la:Vi sto ste igrali i jeste najveci pljuvaci svega u Slobodi.
Matematicki nije moguce ocekivati sve pobjede kod kuce...morao nam se desiti kiks, a jos ekipa prosarana.
Iako, igra je losa, losa selekcija...a za to je Smajil kriv. Jos ga danas gledam, sjeo u 2.poluvremenu ne progovara...pa meni je doslo poslije da mu odem samarcinu opaliti. Kakav hinjo!
Mi smo prije vise od mjesec rekli Azmiru da mijenja Smajila, da ne cekamo kiks pa da ga se zamijeni. Ja mogu predloziti, dati kontruktivnu ideju, ali ne mogu nikoga natjerati sta da radi sa svojim parama
Iako, igra je losa, losa selekcija...a za to je Smajil kriv. Jos ga danas gledam, sjeo u 2.poluvremenu ne progovara...pa meni je doslo poslije da mu odem samarcinu opaliti. Kakav hinjo!
Mi smo prije vise od mjesec rekli Azmiru da mijenja Smajila, da ne cekamo kiks pa da ga se zamijeni. Ja mogu predloziti, dati kontruktivnu ideju, ali ne mogu nikoga natjerati sta da radi sa svojim parama
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zato sam ti i napisao da nemaš pojma o čemu pišeš.. kakva navijačka skupina bolan, o čemu pišeš?? nije samo Suman UG, raspitaj se malo, da si došao samo jednom od nekoliko onih sjednica u februaru (u najtežem periodu za klub u povijesti postojanjaSkver je napisao/la:@TzBulevar87
P.S. savjetujem ti da ne pišeš nešto što ne znaš :ugeek:
075
Sad idemo Iskri,daj Boze da bod uzmu invalidi nesposobni na celu sa mutavim kretenom..
Dolazi nam Gradina i onda idemo Igmanu... da imamo trenera kako treba i igrace nadao bih se 9 bodova,ovako zadovoljan sa 6,a kad bi uzeli 7 vatromet bi napravio na kicelju
Dolazi nam Gradina i onda idemo Igmanu... da imamo trenera kako treba i igrace nadao bih se 9 bodova,ovako zadovoljan sa 6,a kad bi uzeli 7 vatromet bi napravio na kicelju
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne trebamo se mi izmedju sebe raspravljat i svadjat ko je veci navijac kad svi imamo istu ideju..i onako nas nema ni 300 jos i mi medjusobno da se pocnemo sabotirat nema smisla....
treba probat okupit bar 50-100 momaka plus mediji za taj sastanak u ponedjeljak i da se to korektno isprati, kao i da @zlajci ili ko vec moze predlozi ove nase prijedloge ko da vodi tim 3 kola, i iznese da ako ova trojica ostanu bice minus 10 i nema od PL nista da je transa 100.000 a ne 10.000...
mi trebamo odrzati svoju rijec, nikakvi neredi, jer bice jos sranja do kraja polusezone..podrzat Azmira pa onda vidjet na cemu smo..kad Azmir kaze nema trenera, izac sa imenima, ako treba i prije da neko poprica , zamoli te ljude...majku mu ostavio si 20 godina u Slobodi mozes jos i 20 dana za 1000 maraka (800 Azmirovih plus sta mi da damo ako je do para)..ako nece-nece, bar se pokusalo i bar ces znati ko je odbio
treba probat okupit bar 50-100 momaka plus mediji za taj sastanak u ponedjeljak i da se to korektno isprati, kao i da @zlajci ili ko vec moze predlozi ove nase prijedloge ko da vodi tim 3 kola, i iznese da ako ova trojica ostanu bice minus 10 i nema od PL nista da je transa 100.000 a ne 10.000...
mi trebamo odrzati svoju rijec, nikakvi neredi, jer bice jos sranja do kraja polusezone..podrzat Azmira pa onda vidjet na cemu smo..kad Azmir kaze nema trenera, izac sa imenima, ako treba i prije da neko poprica , zamoli te ljude...majku mu ostavio si 20 godina u Slobodi mozes jos i 20 dana za 1000 maraka (800 Azmirovih plus sta mi da damo ako je do para)..ako nece-nece, bar se pokusalo i bar ces znati ko je odbio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
joksimovic
- Kontakt:
Jedini koji vrijedi i ima rezultate ,a prije svega dokazan je- Malkočević.Argumenti su dovoljno je reći njihovi rezultati,Ama baš niti jedan nabrojani, nema rezultat -nikakav iza sebe.Svi isto kao i Karić poznati po korupciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa eto mu imena nek predlozi pa nek kaze sto nece ovi od navedenih: Memisevic, Mujezinovic , Denis Karic, Sakib, Marjan Djuric...znaci radi se o 3 kola..a ko ce mu predlozit, ovih 5% koji znaju su pod emocijama nije im do imena njihovog, a ostali je.i me ako znaju i ko je Lepina ili Mitke ili prepoznat Rizaha u gradu itd itd...
eto ko kontaktira s njim ispred udruzenja dobio je ovdje 5-6 imena najmanje , nek se pitaju ljudi, mozda nece niko od njih ali bar da znamo da ih ne kujemo u zvijezde vise- pojedince bar
Zašto ne razmišljati o RIzahu,Bašiću,Durgutoviću,Voji.Niko ne spomonje čovjeka koji je možda zaboravljen,a imao je dobre rezultate - Hadžimahovića.
Dajte nam našu djecu godišta ;86 i dalje,a ima ih sigurno da se sastavi jedna ekipa,gdje prije svega nemamo troškova stana,hrane itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.