Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jeli to onaj iz Wolfsburga? Schäfer?
Jeli Dzeko spreman za utakmicu sutra? Sigurno se i on pozelio igranja...
jest mi krivo sto necu moci gledati utakmicu, da vidim kako ce ga docekati. cuo sam da mnogi smatraju da je Dzeko najbolji igrac koji je ikad igrao u Wolfsburgu.
jest mi krivo sto necu moci gledati utakmicu, da vidim kako ce ga docekati. cuo sam da mnogi smatraju da je Dzeko najbolji igrac koji je ikad igrao u Wolfsburgu.
Nema se tu sta smatrat, daleko najbolji njihov igrac. Pa onda Miske, Grafite i onaj Klimowicz sto je godinama tamo igrao.calcio je napisao/la:Jeli to onaj iz Wolfsburga? Schäfer?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A nista Hrgovic? tcc ne znaju cijeniti pravi kvalitetCartman je napisao/la:Nema se tu sta smatrat, daleko najbolji njihov igrac. Pa onda Miske, Grafite i onaj Klimowicz sto je godinama tamo igrao.calcio je napisao/la:Jeli to onaj iz Wolfsburga? Schäfer?
Haha, mislim da je i Topic tamo igrao jedno vrijeme. Cak i Bruno Akrapovic davno nekad.calcio je napisao/la:A nista Hrgovic? tcc ne znaju cijeniti pravi kvalitetCartman je napisao/la:Nema se tu sta smatrat, daleko najbolji njihov igrac. Pa onda Miske, Grafite i onaj Klimowicz sto je godinama tamo igrao.calcio je napisao/la:Jeli to onaj iz Wolfsburga? Schäfer?
jest mi krivo sto necu moci gledati utakmicu, da vidim kako ce ga docekati. cuo sam da mnogi smatraju da je Dzeko najbolji igrac koji je ikad igrao u Wolfsburgu.Tako bih ih i ja poredao otprilike, doduse nemam pojma ko im je igrao prije 30-40-50 godina, ali cisto sumnjam da su imali neke bolje igrace.
A prije svih jedan od nasih posljeratnih uzdanica:

Sigurno. Treba zvati Varupu iz Travnika.BIHfan je napisao/la:Ako bude imalo pravde, Edin ce mec protiv Velsa pocet sa klupe (inace ova uloga mu jako dobro pase i to se u Cityu vidjelo, a i vidjet ce se).
Mislim da treba Dzeko igrat cijelu ili skoro cijelu utakmicu. Treba mu to da bi dosao do solidne forme barem. Trebat ce nam protiv Latvije itekako.
- hule_barca
- Kontakt:
Danas k'o što gledam da će ga ostaviti na klupi pred njegovim navijačima i kasnije će žabar da kaže da nije bio dovoljno spreman 
Mes Que Un Club
U koliko sati je tekma Wolf-City?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Valjda će danas dobiti makar koji minut aBd... 
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 05 avg 2012, 03:01, ukupno mijenjano 2 puta.
20:30Rios je napisao/la:U koliko sati je tekma Wolf-City?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- el-fighter
- Kontakt:
Jel ima prijenos negdje?mokhe je napisao/la:20:30Rios je napisao/la:U koliko sati je tekma Wolf-City?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ovdje bi trebalo bit flash i sopcast linkova oko pola 8 pa nadalje.el-fighter je napisao/la:Jel ima prijenos negdje?mokhe je napisao/la:20:30Rios je napisao/la:U koliko sati je tekma Wolf-City?
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ziv biomokhe je napisao/la:20:30Rios je napisao/la:U koliko sati je tekma Wolf-City?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dzeko: predobar sam da bi bio na klupi! 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja sam i ocekivao da ce biti na klupi..Zanima me samo hoce li dobiti koju minutu veceras..Eto sad je kazu zdrav potpuno..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Odo da vidim imal Dzeke na twitteru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako si svih skoro 6000 komentara nabio ovako, onda aferim za vrijeme koje imas i ne zalis.BIHfan je napisao/la:Odo da vidim imal Dzeke na twitteru.
Upravo tako, izgubio sam 4 godine samo pisajuci komentare.SamoZeljo je napisao/la:Ako si svih skoro 6000 komentara nabio ovako, onda aferim za vrijeme koje imas i ne zalis.BIHfan je napisao/la:Odo da vidim imal Dzeke na twitteru.
Nisam ja strucan kao ti da pisem analize utakmica i igraca.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM