FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 00:06

Realno evo ovo veceras je ono sto smo govorili solidna ekipa koja nece dopustiti da je svaka ekipa pobijedi ili stvori bruku sansi. Solidno i borbeno, ali nedovoljno za vrh 1-2 mjesto mislim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 jul 2019, 00:07

Ono sto je bitno da medju rajom i nema nekih podjela, dobra posjeta za termin utakmice, subota, dobro vrijeme, godisnji...bruka prodatih dresova, dobra podrska. Jasno je da neki planski izmisljaju takve stvari skriveni iza tastatura.
Steta jer bi nam pobjeda dobro dosla na pocetku sezone, a i protivnik je bio po mjeri za tako nesto.
Idemo dalje. Sljedeca stanica Doboj Kakanj, nadam se konacno pobjedi dole.
Gledao sam Mladost prvo poluvrijeme i iznenadili su me. Ostali su bez Velica, Asanija, drugog stopera, Boje, Andjusica, Guzine sve vazni igraci i opet su uspjeli upisati pobjedu na vrucem gostovanju. Hiros najzasluzniji za prvi gol, igraju s jednim zadnjim veznim. To je Horic, a ispred Atajic i pomenuti Hiros. Bice prostora da se igra s njima, nece se braniti na svom stadionu. Bice i nasih navijaca dosta tako da ce biti svi uslovi da se ispravi ovaj kiks na domacem terenu.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Cuva Bog Zelju svog!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2019, 00:07

Boga mi Bogi večeras letio po terenu, al kako Stojana zaustavi u onom jednom pokušaju :lol:
U fazonu ba znam te kad si kod nas klupu grijao
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 00:09

Ma vidjećemo, sad fokus na Mladost. Tu nadoknaditi ovo od večeras.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jul 2019, 00:10

irfo je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:"]@irfo brt što mi je Amar nekako hladnokrvan, kako se smije upustiti sa ovim levatima u polusezonu?
Nemoguće da on ne vidi ono što mi svi vidimo, lijevi bek, jedno krilo i jedan stoper su neophodni
Vidi on sve, na konferenciji je sve reko i za bekove i njihove ubacaje, al sta ces kad Pavic ima ugovorcinu ne moze ga armija otjerat, ugradio se lola i ne mice nigdje, para na paru, a nismo sa parama dovoljno dobri da ga mozemo isplatit i dovesti dobrog beka.
Samo da je Ermin zdrav, on bi veceras izmislio dva gola da je igro.
Rekao je da trenira sto znaci da bi mogao biti spreman za Kakanj? A sta je s Ramovicem?[/quote]
Ramovic od sad grije stolicu, al na tribini
necemo ga vise gledat[/quote]

100%,izbacit će ga Mehić iz ekipe svakako aBd
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 00:10

Ne treba se zalijetati za sljedecu subotu. Mi kad smo bili bolji i imali bolji sastav od ovog danasnjeg nismo pobijedili dolje. Nije ni Velez imao srece danas sto sam gledao, ali imaju dobar napad ovi iz Mladosti. Nimalo naivna ekipa i yebena tradicija koja nas prati. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 00:12

Repriza na BHT-u trenutno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 00:12

Ramovića su malo jače pogledali na naplatnoj kućici autoputa - out do kraja sezone .

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2019, 00:14

E tek sad vidim ovo za musculus gluteus :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 00:15

LjoZee je napisao/la:Ne treba se zalijetati za sljedecu subotu. Mi kad smo bili bolji i imali bolji sastav od ovog danasnjeg nismo pobijedili dolje. Nije ni Velez imao srece danas sto sam gledao, ali imaju dobar napad ovi iz Mladosti. Nimalo naivna ekipa i yebena tradicija koja nas prati. :mrgreen:
To ti kažem, lakpe na Maracanu u Rio. Tradicionalno užasno gostovanje + ionako zafrkana ekipa...imaju onog crnca u napadu, brz, okretan, ima show da pravi sa našim bekčinama.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 00:16

Ja vam kazem, Ramovica sto ste gledali, gledali ste

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jul 2019, 00:19

irfo je napisao/la:Ja vam kazem, Ramovica sto ste gledali, gledali ste
Lagao za povredu?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 jul 2019, 00:20

Ramovica nisu pustili da ide, imao ponudu i naljutio se djecko...A Bojo nenamjerno dobi crveni da ne igra u Kaknju.. Jbga, sve je to slucajno..

Krpic prosle sezone ne pogleda gol u Tuzli, slucajno i tsko..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 21 jul 2019, 00:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 00:27

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ja vam kazem, Ramovica sto ste gledali, gledali ste
Lagao za povredu?

5:53 sve je jasno na sta misli

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 00:33

Iskreno koliko mi je pun klinac povreda Sinana tako je i za Ermina. Ja razumijem desi se jbg i oni su ziva bica, ali njih dvojica su vise na onim spravama i pretragama nego terenu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2019, 00:35

LjoZee je napisao/la:Iskreno koliko mi je pun klinac povreda Sinana tako je i za Ermina. Ja razumijem desi se jbg i oni su ziva bica, ali njih dvojica su vise na onim spravama i pretragama nego terenu.
Fazon je sto je Ermin fkt povrijedjen, a i takav je htio igrati, a ovaj drugi je ocigledno sam sebi doktor pa odredjuje kad preskocit treninge.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 jul 2019, 00:38

Nije lik sastavio 3 utakmice kako je dosao. Malo malo neka povreda. Onda kartoni. Pa u pola utakmice povreda. Steta jer je mogao vise pokazati. Valjda Subasic i Mehic izbore svoje mjesto u timu. Imaju idealnu priliku i sve je do njih.
Zna li neko planira li se dovoditi jos neki igrac? Sta je s onim crncem? Neko je spominjao da imaju jos neki na probi osim njega?
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 00:41

Veselinovic je dosao sebi. Mislim nije idealan, nije ni bio, ali na pripremama uzas zivi. Zna probiti, ali realizacija k ko i ostalim.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 21 jul 2019, 02:55

LjoZee je napisao/la:Veselinovic je dosao sebi. Mislim nije idealan, nije ni bio, ali na pripremama uzas zivi. Zna probiti, ali realizacija k ko i ostalim.
Dobar je bio, potrosio se dosta, jedan od najzapazenijih... Zato se i nagradio, u Slogi ga zivotom lomi :lol: :lol:
Nije lose bilo, malo da je srece bilo zabili bi ga, steta... na momente smo fino izgledali, bice jos bolje aBd

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 jul 2019, 03:08

Manijaci19871921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Veselinovic je dosao sebi. Mislim nije idealan, nije ni bio, ali na pripremama uzas zivi. Zna probiti, ali realizacija k ko i ostalim.
Dobar je bio, potrosio se dosta, jedan od najzapazenijih... Zato se i nagradio, u Slogi ga zivotom lomi :lol: :lol:
Nije lose bilo, malo da je srece bilo zabili bi ga, steta... na momente smo fino izgledali, bice jos bolje aBd
Generalno, ne smeta meni to. Nek’ nekada i oduska daju. Zlatne generacije su svakako bili sve alkos do alkosa. Nadam se da ce ga zalomit’ nekada i na terenu ove sezone. Ma ne znam ustvari sta se zavaram. Zalomili bi oni da znaju i da mogu. Al’ eto...

Ne mogu da prezalim vecerasnju tekmu. Kako je niko ne ugura makar penisom. :plac:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], fks74 i 24 gosta.