Pa naveo sam LiverpoolMquc je napisao/la: ↑11 apr 2024, 00:32Cekaj druze ima do tih utakmica jos utakmica npr liverpul je polufinale dakle jos 2 prije imas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Pa naveo sam LiverpoolMquc je napisao/la: ↑11 apr 2024, 00:32Cekaj druze ima do tih utakmica jos utakmica npr liverpul je polufinale dakle jos 2 prije imas
Koja to ekipa u 1/4 u ove 4 odigrane utakmice nije pala u crnu rupu u nekom periodu utakmice?numanumaye22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:08Ova ekipa i dalje ima rupu u igri od 15-20 minuta kad prime gol i to je najgore. Kad je PSG zabio za 2:1 lako je mogao dat jos 2 komada, vile su ih pronosale. Bit ce zanimljivo vidjeti ako prime gol prvi u sljedecoj tekmi, jer od 2017 jos uglavnom je slijedio totalni raspad i yebacina.
Ja se ne sjecam kad je Barcelona preokrenula jednu tekmu u knock-out fazi Lige Prvaka, ono jucer je presedan bio i veliko iznenadjenje. Ali treba kazem sacekati, uzvrat ako prime prvi gol, da vidimo jel su se rijesili luzerskog mentaliteta.
Ne govori samo za ovu sezonu, to Barcu prati vec godinama. Nemaju taj mentalitet da kad prime gol nastave jos jace, vec se raspadnu skroz.Rodju je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:22Koja to ekipa u 1/4 u ove 4 odigrane utakmice nije pala u crnu rupu u nekom periodu utakmice?numanumaye22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:08Ova ekipa i dalje ima rupu u igri od 15-20 minuta kad prime gol i to je najgore. Kad je PSG zabio za 2:1 lako je mogao dat jos 2 komada, vile su ih pronosale. Bit ce zanimljivo vidjeti ako prime gol prvi u sljedecoj tekmi, jer od 2017 jos uglavnom je slijedio totalni raspad i yebacina.
Ja se ne sjecam kad je Barcelona preokrenula jednu tekmu u knock-out fazi Lige Prvaka, ono jucer je presedan bio i veliko iznenadjenje. Ali treba kazem sacekati, uzvrat ako prime prvi gol, da vidimo jel su se rijesili luzerskog mentaliteta.
Pa ti stvarno ne pratiš ništa.
Bitno ti je popljuvati.
Deduka, pa zar je demencija toliko uhvatila da se cak vise ni bliske proslosti od prije samo par godina ne sjecas?Rodju je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:22Koja to ekipa u 1/4 u ove 4 odigrane utakmice nije pala u crnu rupu u nekom periodu utakmice?numanumaye22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:08Ova ekipa i dalje ima rupu u igri od 15-20 minuta kad prime gol i to je najgore. Kad je PSG zabio za 2:1 lako je mogao dat jos 2 komada, vile su ih pronosale. Bit ce zanimljivo vidjeti ako prime gol prvi u sljedecoj tekmi, jer od 2017 jos uglavnom je slijedio totalni raspad i yebacina.
Bitno ti je popljuvati.
Messi nije dobio taj broj samo zato sto ga je nosio neki Ronaldinho i cim je Ronaldinho otisao Messi je preuzeo 10tku. i nije problem u broju na ledjima vec je problem sto se ocekuje od bilo kojeg igraca da bude novi Messi koji je najbolji fudbaler u historiji ovog sporta - ne radja se cesto fudbaler koji ima dribling kao najbolji dribleri svih vremena, koji ima pas i pregled igre kao najbolji vezni igrac svih vremena, koji ima osjecaj za asistencijom kao nabolji asistenti svih vremena, koji ima osjecaj za gol kao nabolji napadaci svih vremena, koji izvodi slobdone udarce kao najbolji izvodjaci svih vremena i tako dalje - to se jednom rodi i budes sretan sto je bas u tvoje vrijeme, i ne ocekujes od neke naredne djece da to budu, jer to nije moguce.Lavcina je napisao/la: ↑11 apr 2024, 11:08Yamal nesmije pocinjati ovakve utakmice niti se djetetu smije jos dati broj 10. Bice ubrzo Fati2 ako ga nastave ovako forsirati. Pa Messi je broj 10 dobio tek nakon 20 godine cini mi se.
Ne može ti to neki klinjo nositi koji nije ni odigrao cijelu sezonu kako treba.
Nekako brzo pada odbrana kad je pritisne bilo koja ekipa. Uznervoze se i izbijaju lopte napamet. Sinoc Cancelo totalno podbacio. Ne znam koji mu je, ali su ga likovi prolazili ko cunjak.
Nije nista slagoao leorey, crne rupe se itekao desavaju ekipi Barce najcesce u LP (ali i u Primeri), kada se raspadnu na 15 minuta i ne znaju kud udaraju, zacas prime par golova. Neobjasnjivi momenti na koje smo vise navikli. Mislim da je to vise psiholosi shok i pad. Nakon prvog primljenog gola, odmah ide i drugiRodju je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:22Koja to ekipa u 1/4 u ove 4 odigrane utakmice nije pala u crnu rupu u nekom periodu utakmice?numanumaye22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:08Ova ekipa i dalje ima rupu u igri od 15-20 minuta kad prime gol i to je najgore. Kad je PSG zabio za 2:1 lako je mogao dat jos 2 komada, vile su ih pronosale. Bit ce zanimljivo vidjeti ako prime gol prvi u sljedecoj tekmi, jer od 2017 jos uglavnom je slijedio totalni raspad i yebacina.
Bitno ti je popljuvati.
Ja nisam ni rekao, da je nešto slagao.let3 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 13:17Nije nista slagoao leorey, crne rupe se itekao desavaju ekipi Barce najcesce u LP (ali i u Primeri), kada se raspadnu na 15 minuta i ne znaju kud udaraju, zacas prime par golova. Neobjasnjivi momenti na koje smo vise navikli. Mislim da je to vise psiholosi shok i pad. Nakon prvog primljenog gola, odmah ide i drugiRodju je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:22Koja to ekipa u 1/4 u ove 4 odigrane utakmice nije pala u crnu rupu u nekom periodu utakmice?numanumaye22 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 12:08Ova ekipa i dalje ima rupu u igri od 15-20 minuta kad prime gol i to je najgore. Kad je PSG zabio za 2:1 lako je mogao dat jos 2 komada, vile su ih pronosale. Bit ce zanimljivo vidjeti ako prime gol prvi u sljedecoj tekmi, jer od 2017 jos uglavnom je slijedio totalni raspad i yebacina.
Bitno ti je popljuvati.To se ne smije desavati.
Posao vise za dobrog psihologa, nego za trenera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.