Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ocekuvan rez
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sta ovaj Gatti igra samo da mi je znati, frajer se svako malo zaleti gore kao tele sa loptom .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jedino pozitivno a zadnje vrijeme je da se brat Italija uskoro vraca... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovo danas Mislim Da nije niko znamo sta igraju.
Absolutno zasluzen poraz.
Absolutno zasluzen poraz.
- akisarajevo92
- Kontakt:
legenda kaze da ce Morata i Dybala jednog dana poceti da stare
Don't believe the hype.
Dotakli smo dno, najgora utakmica ove sezone.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije poenta poraza, nego da si izasao 90 minuta na teren i nisi uspio jednu akciju napraviti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jbt ljudi se sprdaju s nama . Nismo prilike stvorili u drugom. Najgora utakmica Ove sezone.
Ne zna se ko igra sta .
Absolutno nula
Ne zna se ko igra sta .
Absolutno nula
I da neki ne gledaju nikako utakmice JuventusaJuventinisimo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:52Jedino pozitivno a zadnje vrijeme je da se brat Italija uskoro vraca...![]()
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa dokle god Spala bude izlazio sa vanzemaljskim formacijama, rotacijama, ostalim nelogicnim stvarima....'vako ce biti..
Treba i njega tjerati...traziti dalje...
Treba i njega tjerati...traziti dalje...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ja sam se prvi zaletio sa Spallettijem al treba ovo pustit do kraja, sudit na vecem uzorku utakmica. Ono sto znam 100% da Juventus nikad nece igrat lijep napadacki fudbal i osvajat nesto to nije nama u dnk i historija nam to dokazuje.
Realnost je da francuski algoritam mora sam dat otkaz on je potvrdio tudora levata l, sve sta je doveo promasio 100%, ako popusis 4mjesto druze ti i zena ti sto si je prvu uhljebio u klub jednosmjerna karta
5 tekmi 4 poraza i remi lazio ko i poraz. Ako popusis od Rome to je to u februaru od nase sezone
Realnost je da francuski algoritam mora sam dat otkaz on je potvrdio tudora levata l, sve sta je doveo promasio 100%, ako popusis 4mjesto druze ti i zena ti sto si je prvu uhljebio u klub jednosmjerna karta
5 tekmi 4 poraza i remi lazio ko i poraz. Ako popusis od Rome to je to u februaru od nase sezone
Jer postoje vaznije stvari u životu od Koopmeinersa i Cambiasa.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:02I da neki ne gledaju nikako utakmice JuventusaJuventinisimo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:52Jedino pozitivno a zadnje vrijeme je da se brat Italija uskoro vraca...![]()
Teška psihicka situacija u ekipi se desila nakon Cagliaria i Lazia i nema izlaza jos. Plus na svu nesrecu neke sitne povrede i suspenzije i Spaletti koji zna nakon dobrog niza naprosto ciniti gluposti. Sve skupa dobili smo ovaj crni niz.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 feb 2026, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Hoces da kazes da necemo ni docekati mart...muamer_15 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:13Ja sam se prvi zaletio sa Spallettijem al treba ovo pustit do kraja, sudit na vecem uzorku utakmica. Ono sto znam 100% da Juventus nikad nece igrat lijep napadacki fudbal i osvajat nesto to nije nama u dnk i historija nam to dokazuje.
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Burberry46
- Kontakt:
Zasluzen poraz od Coma.
Ne moze se ova ekipa nositi sa pritiskom, nemaju sampionsko nista u sebi. Vidi se kad je neka bitna utakmica odmah padnu.
Poraz od Rome i to bi bilo to sto se Lige prvaka tice sljedece sezone.
Ne moze se ova ekipa nositi sa pritiskom, nemaju sampionsko nista u sebi. Vidi se kad je neka bitna utakmica odmah padnu.
Poraz od Rome i to bi bilo to sto se Lige prvaka tice sljedece sezone.
1946
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Spaleti je budalu samo takvu napravio od sebe danas.
Najgoru formaciju u fudbalu izveo 3-4-2-1 i to opet sa Kopom na štoperu te Mekenijem da desnom ving beku koja mu je najgora pozicija od svih koje igra. Šta reći za Opendu i Miretija? Odron, Čiko ušao odron.
Ja ne mogu da vjerujem da Džonatan Dejvid ne zna uopšte igrati glavom, znači ne zna loptu opucati glavom a napadač.
Prvenstveno Sapletija krivim, sam se ukopava da mu se ugovor ne produži sa ovom formacijom kada god smo je igrali kita smo bili. O igračima, rasprodati sve Opendu, Dejvida, Miretija, Čika, Gatija, DiGrea, sve redom ako se ko još javi za nekog igrača sve prodati osim Kenana, Tirama, Lokatelija, Kelija.
Kažem odmori sve igrače da su koliko toliko odmorni za Galatu i Romu, ovako će mrtvi biti svi naredne dvije utakmice i još dva sigurna poraza.
Najgoru formaciju u fudbalu izveo 3-4-2-1 i to opet sa Kopom na štoperu te Mekenijem da desnom ving beku koja mu je najgora pozicija od svih koje igra. Šta reći za Opendu i Miretija? Odron, Čiko ušao odron.
Ja ne mogu da vjerujem da Džonatan Dejvid ne zna uopšte igrati glavom, znači ne zna loptu opucati glavom a napadač.
Prvenstveno Sapletija krivim, sam se ukopava da mu se ugovor ne produži sa ovom formacijom kada god smo je igrali kita smo bili. O igračima, rasprodati sve Opendu, Dejvida, Miretija, Čika, Gatija, DiGrea, sve redom ako se ko još javi za nekog igrača sve prodati osim Kenana, Tirama, Lokatelija, Kelija.
Kažem odmori sve igrače da su koliko toliko odmorni za Galatu i Romu, ovako će mrtvi biti svi naredne dvije utakmice i još dva sigurna poraza.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sad sam vidio 01.03 je sa romom, docat cemo mart, moja greska druzeJuventinisimo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:15Hoces da kazes da necemo ni docekati mart...muamer_15 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:13Ja sam se prvi zaletio sa Spallettijem al treba ovo pustit do kraja, sudit na vecem uzorku utakmica. Ono sto znam 100% da Juventus nikad nece igrat lijep napadacki fudbal i osvajat nesto to nije nama u dnk i historija nam to dokazuje.
5 tekmi 4 poraza i remi lazio ko i poraz. Ako popusis od Rome to je to u februaru od nase sezone![]()
Gluposti se pisu, fakt je da smo nakon intera ostali bez goriva a tome svemu je kumovao Spaleti! Goriva nema ni za srijedu tako da nas ockeuje jos jedan poraz!
Max Allegri
Ovaj kepec je završio s Juventusom.
Italijani u ekipi najveće štetočine.
Ovo je zastrašujući podatak kad uzmemo u obzir koliko Juventus malo dopušta udaraca rivalima i ova rupa ono malo situacija gdje treba da se pojavi kad treba ne iskoristi.
Ne trebas biti ni klasa cak, normalan golman, nikakve bravure, samo stabilnost i ni to ne moze.
Italijani u ekipi najveće štetočine.
Ovo je zastrašujući podatak kad uzmemo u obzir koliko Juventus malo dopušta udaraca rivalima i ova rupa ono malo situacija gdje treba da se pojavi kad treba ne iskoristi.
Ne trebas biti ni klasa cak, normalan golman, nikakve bravure, samo stabilnost i ni to ne moze.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
budimo realni smo postali veliki qr od kluba
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.