Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 eura
Ne vjerujem ja u ovo..Bosanska posla 
Ma bit ce sutra nesto,ne brini,vec sam poceo s analizama...legenda reala je napisao/la:ma ništa nego sutra ranom zorom izanaliziraj tog tenisa za kvote 7-8 ,dogovorenokelner je napisao/la: Izvini Begonja,KAKO ANDERSON ZAVRSI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit-Zao mi zbog legende reala,da je mene pitao i to bi prosao
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
I mene ovo zanimademir44 je napisao/la:koliko se para moze uplatiti u kladionici,pa da ti legne na racun,i kako se isplacuje???
Jojj nalozen sam....sutra ima da dobije pet jedinica u skoli....necu se moc skoncentrisat....

Edit

Edit

Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 18 apr 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Pojavice ti se kod koji ces odnijeti u neku wiliams poslovnici dati onoj zeni sto radi , a ona ce te radi verifikacije pitati cetvrti znak od tvoje sifre koju si unio na wwin.baever je napisao/la:Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 euraNe vjerujem ja u ovo..Bosanska posla
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
Joj ja evo Ruleta ,jel moram ovo instalirati ,Evere Banega 
Hary ja kad sam govorio regaj se ,ti kažeš nemću da ostavljam podatke svugdje ,šipak mali sad
(sjećaš se kad sam se registrovo
Oj rulet je zakon

Minimalno pet maraka se može uplatiti ,a maximalno pet hiljada
Hary ja kad sam govorio regaj se ,ti kažeš nemću da ostavljam podatke svugdje ,šipak mali sad
Oj rulet je zakon
Minimalno pet maraka se može uplatiti ,a maximalno pet hiljada
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bosnier je napisao/la:Pojavice ti se kod koji ces odnijeti u neku wiliams poslovnici dati onoj zeni sto radi , a ona ce te radi verifikacije pitati cetvrti znak od tvoje sifre koju si unio na wwin.baever je napisao/la:Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 euraNe vjerujem ja u ovo..Bosanska posla
E hvala,sad cu im guzove poderati..Prepadoh se,jer sam mislio da moras imati "maticnu" poslovnicu u kojoj imas otvoren racun kao npr. na premieru ili tako nesto,pa reko onda sam ga popusio..Dobro je,odoh isplatiti i vidjeti sta se desava
@legenda - moras instalirati i onda pritisnes na money(vidjeces,tesko objasniti) i prebacis svoj bonus novac,i kako igras tj prelazis bonus novac,taj prelaz se pretvara u stvarni novac..Hebo te kvote 1.3..
Zadnja izmjena: ever, dana/u 18 apr 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Umal majku muever je napisao/la:Ali ja nisam nikad bio u njihovoj poslovnici? Sta ako to kliknem,kako cu onda dici?U kojoj poslovnici ?A poker...Odes na naslovnicu i prva slicica ( pise na njoj " download softwer")..Ja sam inace stari kockar i poker mi je u krvi

Uploaded with ImageShack.us
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Nikad vise Viljarael na moj tiket nece ici 
Neko iz mase- ne mogu da vjeurjem da ti je ulog 0.05..Mogao si biti bogat sada..Meni ulog 1 euro..Mogao si ladno dobiti 20ak eura ja mislim :S Igraj na malo jace,bar pola eura..
Nebrini ja sam im poslao mail prije desetak dana sa tim pitanjem , dobio sam odgovor, samo mislim da su mogli nekako jednostavnije da to rijese .. ali svejedno ces dobiti instrukcije kad zatrasis isplatu , pa to postaj ovdje...ever je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Pojavice ti se kod koji ces odnijeti u neku wiliams poslovnici dati onoj zeni sto radi , a ona ce te radi verifikacije pitati cetvrti znak od tvoje sifre koju si unio na wwin.baever je napisao/la:Zna li neko sta ako kliknem na isplatu u poslovnici? Gdje onda to mogu dici ? Nakucao sam jos 10 euraNe vjerujem ja u ovo..Bosanska posla
E hvala,sad cu im guzove poderati..Prepadoh se,jer sam mislio da moras imati "maticnu" poslovnicu u kojoj imas otvoren racun kao npr. na premieru ili tako nesto,pa reko onda sam ga popusio..Dobro je,odoh isplatiti i vidjeti sta se desavaHvala !
@legenda - moras instalirati i onda pritisnes na money(vidjeces,tesko objasniti) i prebacis svoj bonus novac,i kako igras tj prelazis bonus novac,taj prelaz se pretvara u stvarni novac..Hebo te kvote 1.3..
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma nisam igrao ovo ima ciganska godina, pa da vidim kako ideever je napisao/la:Neko iz mase- ne mogu da vjeurjem da ti je ulog 0.05..Mogao si biti bogat sada..Meni ulog 1 euro..Mogao si ladno dobiti 20ak eura ja mislim :S Igraj na malo jace,bar pola eura..
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]neko_iz_mase je napisao/la:Umal majku muever je napisao/la:Ali ja nisam nikad bio u njihovoj poslovnici? Sta ako to kliknem,kako cu onda dici?U kojoj poslovnici ?A poker...Odes na naslovnicu i prva slicica ( pise na njoj " download softwer")..Ja sam inace stari kockar i poker mi je u krvi
![]()
Uploaded with ImageShack.us
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
@ Bosnier,vazi jarane,ali necu odmah isplatu..Imam jos dosta bonus novca,pa da probam jos nakucati..Sve sto dobijem preko bonusa odmah isplacujem,pa cu vidjeti dokle i onda isplata..Moram to veceras zavrsiti,jer mi je ovo zadnje slobodno vece u sljedecih mjesec dana,pa idem do kraja 
Igrao sam i ja hebeni poker pa zijani 5 e
hahahha
- legenda reala
- Kontakt:
Pomagajte ne umijem ovaj novac da prebacim ,pritišćem F4 i F8 al ništa ,daj šta da radim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
Svaka cast majstore - a znam da je Anderson poder'o par dobrih guza u zadnje vrijeme + tvoje jako lijepe analize i predikcije + tvoje ponasanje = dobitakkelner je napisao/la: Izvini Begonja,KAKO ANDERSON ZAVRSI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit-Zao mi zbog legende reala,da je mene pitao i to bi prosao
alal vera šinko - tako se to radi
mene zguzi Dundalk u 90oj hebo ih caca
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moze brate , pa pisi kako ti ide , ja da znam igrati ovog pokera i ja bih pokusao , ovaj od 0.05 do 5 €ever je napisao/la:@ Bosnier,vazi jarane,ali necu odmah isplatu..Imam jos dosta bonus novca,pa da probam jos nakucati..Sve sto dobijem preko bonusa odmah isplacujem,pa cu vidjeti dokle i onda isplata..Moram to veceras zavrsiti,jer mi je ovo zadnje slobodno vece u sljedecih mjesec dana,pa idem do kraja
Sta mislite za ova dva preostala para

Ajmo za sutra tenisa ajmo znalci dajte prijedloge hehe
- neko_iz_mase
- Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:Ja ću danas probati ovo, a ni sam ne znam zaštoOvaj Torino jednom u 100 godina ide preko 3 gola, a Zwolle meščini ganja prvu ligu. Mada nikad nisam skontao onaj Holandski playoff koji kasnije igraju (j)ope sam ih odigrao
![]()
554 Torino - Reggina(zg) 18.4. 20:45 0-2 1,60
562 Sparta - Zwolle 18.4. 20:45 2 2,00
Drugi listić, pokupio nešto s foruma, nešto od sebe. Idealna kombinacija za padavac![]()
1140 Buffalo - Philadelphia(5,5) 19.4. 01:00 Manje 1,70
7147 D.Wade (Miami) (25,5) 19.4. 01:00 Više 1,85
7181 Orebro - Gefle(s.t.) 18.4. 19:00 1 1,65

Ovaj drugi padavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.