ja shvatam...to je njegov nacin da se opusti i sl...sta bi mu koristilo da je seo na poluvremenu, da se podbocio, napravio sumornu facu i poceo da se sekira kako cemo i sta cemo....PatrickBateman je napisao/la: Aludiram na utakmicu protiv Njemacke,smijesno mi je da u takvoj utakmici on moze i pomisliti na mijenjanje svog imidza u pauzi,al' et. Ne sporim ja njegove kvalitete.Sve je to njegov izbor i stil,stvar ukusa,samo ne shvatam njegovu logiku![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Re: Real Madrid C.F.
Xabi Alonso - the most handsome player on EURO 2012.
Jel tacan taj podatak Namiks ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Po Castrol statistikamaM4kaveli je napisao/la:Jel tacan taj podatak Namiks ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sve što kažem je tačno.
Uvijek bilo, i uvijek će biti.
Pa dobro.
U tome bi se mogao sloziti
Alonso moze imat koju oce ..
Mislim da isto to vazi i u Primeri za njega ..
U tome bi se mogao sloziti
Alonso moze imat koju oce ..
Mislim da isto to vazi i u Primeri za njega ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' s druge strane, sta napises....Hammer je napisao/la:Sve što kažem je tačno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
To je uvijek išlo tako.
On može imati koju god želi, a Ronaldo kojeg god želi.
On može imati koju god želi, a Ronaldo kojeg god želi.
Nisam se dobro izrazio.
Svako od njih ( milionera ) moze imati koju oce .. pa cak i mesar Pepe
Svako od njih ( milionera ) moze imati koju oce .. pa cak i mesar Pepe
http://www.google.ba/imgres?q=kezban&nu ... 9,s:0,i:96" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je Ozilova sestra,oci ko dva bocuna.
ovo je Ozilova sestra,oci ko dva bocuna.
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
Niko ne pise nista o Hese-u. Mali trpa na ovom prvenstvu do 19. Jucer hattrick protiv Portugala, prije par dana jedan gol protiv Grcke, stim da je izasao na poluvremenu inace bi dao jos koji vjerovatno. Takodjer drugi gol protiv Grcke dao nas igrac Derik Osede. Znaci od 5 golova koliko je dala Spanija do sada, svih 5 dali nasi.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jese (18) je strasan talenat, dobro je sto ce ostati i tako pomoci Castilli u Segundi.
Ima dosta ponuda, ali uporan je da usp. u bijelom dresu..
Evo Hofa nudi samo 5 mill za Joselua, nista od toga..
Real Madrid definitivno odustaje od Maicona
Ima dosta ponuda, ali uporan je da usp. u bijelom dresu..
Evo Hofa nudi samo 5 mill za Joselua, nista od toga..
Real Madrid definitivno odustaje od Maicona
FORZA NAPOLI
Nail for Real je napisao/la:Al' s druge strane, sta napises....Hammer je napisao/la:Sve što kažem je tačno.
Ima li išta od Modrića ?
Evo gledam, neki sa fb-a mu već poželili dobrodošlicu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nosi to od nas.Dat 40 miliona za čovjeka kojem je u Realu plafon borba za mjesto na stadionu s Altintopom.Pored Khedire,Ozila i Alonsa nema nikakve šanse da igra.Granero pristupom stoji visoko u hijerarhiji.Kaka je preskup da ne igra nikako,a ne vidim neke znake da će otići.Tu je i Sahin koji je u Madrid došao kao bolji igrač od Luke(i sad je bolji)i kojeg je Joze zahtjevao i neće lako od njega odustat.Povreda je uradila svoje,ali Jozo je Ozila gurao jer je njegov igrač,Khediru također čak je i Di Maria imao veća prava jer je Mourinhov za razliku od Leona čiji je transfer prije njega dogovoren.
Kada ovako postavim Luka je stvarno nepotreban i neće doći.Jose je preveliki egoista da Sahina otjera nakon jedne povrede,a i za Kaku je svašta govorio tako da će mu vjerovatno dati još jednu šansu.Granero je igrač kakve on voli veliki borac,u januaru je gotovo otišao no onda je dobio šansu i u par tekmi pokazao da želi ostati u klubu.
Kada ovako postavim Luka je stvarno nepotreban i neće doći.Jose je preveliki egoista da Sahina otjera nakon jedne povrede,a i za Kaku je svašta govorio tako da će mu vjerovatno dati još jednu šansu.Granero je igrač kakve on voli veliki borac,u januaru je gotovo otišao no onda je dobio šansu i u par tekmi pokazao da želi ostati u klubu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A nemoj tako brate, ima nas koji bi željeli vidjeti Luku u Realu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ja bi želio vidjet Vranješa u Barcimessilla je napisao/la:A nemoj tako brate, ima nas koji bi željeli vidjeti Luku u Realu.![]()
![]()

11 godina od dolaska legende
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Po kojoj je to logici Sahin bolji igrač od Modrića? Aj mi objasni molim te.LBJ MVP je napisao/la:Tu je i Sahin koji je u Madrid došao kao bolji igrač od Luke(i sad je bolji)i kojeg je Joze zahtjevao i neće lako od njega odustat.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sahin tek sad treba da pokaže kakav je igrač zaista, i dal' stvarno može da se nosi sa konkurencijom kakva je u Real Madridu, jest' da ga je povreda zeznula, al' jbg...i to je sastavni dio igre.
Cuj Sahin bolji od Modrica ..
To sto je covjek Hrvat iz Hrvatske ne znaci da ne zna igrat.
Lik je pokaz'o na EURU sta zna i koliko je dobar.
Trenutno bolji i od Kake i Granera.
To sto je covjek Hrvat iz Hrvatske ne znaci da ne zna igrat.
Lik je pokaz'o na EURU sta zna i koliko je dobar.
Trenutno bolji i od Kake i Granera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.