Postao/la BordoSarajevo » 07 dec 2018, 14:18
A što se tiče Rahmana, treba lijepo sjesti i dogovorit se. Ako neće produžiti ugovor, naći zamjenu kao što je Emir i rekao, ta zamjena treba biti izbor prije Rahmana, ali bi Rahmana držao u ekipi ali mi ne bi bio standardan, a držao bi ga za situacije kao što je bila protiv Zrinjskog kad nam je falio cijeli vezni red, znači igrao bi mi kad treba. Ako ne bude na nivou, noga.
Isto tako, ako odluče da igra bez obzira na ugovor, ako se osvoji titula niko im to neće zamjerit ako ode džaba.
Ja vjerujem da neće bit problema, nisu buda.le da ga se riješe, ne nađu zamjenu i slabiji uđemo igrački na proljeće. Znači il će bit zamjena ako ne produži ugovor, ili će biti prodat, ili će produžit ugovor i igrat, kako god - nemamo pravo sr.at.
Možda bi u ovoj situaciji trebali biti blaži jer imamo baš dobru priliku uzeti ligu jer imamo samo jednog konkurenta i 5 bodova prednosti, što neće biti čest slučaj. Ali ako Bog da kad uzmemo titulu i ako slučajno i sljedeće sezone bude ovakva situacija sa nekim, ma kad bi titulu izgubili nema ti igrat i odma noga ako nećeš produžit, pa kad bi sa prvog pali na četvrto mjesto, a sad, kad imamo zadnje tri sezone loše (bez trofeja) malo bi bio blaži ali treba poduzet mjere, kakve takve.
Ipak, najpametnije bi bilo sjest i dogovorit se, produži makar na još pola godine, ako osvojimo titulu nećemo ti pravit probleme, prodat ćemo te za simboličnu cifru, 100-200k eura jer ako ovako nastavi sigurno neće bit problem da evropske ekipe plate za njega tu cifru.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!