Ja sam ti babuka sevkane moj!shevchet je napisao/la:A je ko babuka?delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu
e ne valja bgm

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja sam ti babuka sevkane moj!shevchet je napisao/la:A je ko babuka?delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu
e ne valja bgm
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa je li dobra ili ne valja?delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu
e ne valja bgm
Bio je Goffin bolji u prvih 6-7 gemova, a poslije raspad. Ako uspije ovaj zadrzati ovakav nivo onda ima dobre sanse, Roger zasad nista nije pokazao, samo ta konstanta yebe ovaj ostatak toura.Pogba je napisao/la:Dje su postovi 'izbjegava babuka Nadala'?![]()
Los početak. A i ovaj Kei je misterija, nije valjda da ce ga dobiti u vremenu kada ga nigdje nema na mapi, covjek ni turnir u Hotonju ne bi osvojio, bar se ne sjećam kada je Japanac osvojio zadnji ozbiljan turnir?!
Prije da sam ti ja babuka, raspitaj se malo, ja sam stariji...Effenberg je napisao/la:Ja sam ti babuka sevkane moj!shevchet je napisao/la:A je ko babuka?delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu
e ne valja bgm
Za 10-ak min, trebalo bi tako...Captain4 je napisao/la:Kad Rafa počinje?
Ako ista on nije dovoljno agresivan. Pa jedan Nishikori ima isti broj izlazaka na mrezu kao Federer.Kelner69 je napisao/la:Mislim da je Federer preagresivan pogotovo na Nishikorijevim servis gemovima. Jednostavno prerano pocne napadati svom snagom i traziti nemoguce uglove.
i ima 12 neprisiljeni pogresaka. duplo vise nego protiv berretinija za mecdarker10 je napisao/la:Ako ista on nije dovoljno agresivan. Pa jedan Nishikori ima isti broj izlazaka na mrezu kao Federer.Kelner69 je napisao/la:Mislim da je Federer preagresivan pogotovo na Nishikorijevim servis gemovima. Jednostavno prerano pocne napadati svom snagom i traziti nemoguce uglove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.