Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Arrivederci 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako trener može biti ovako predvidiv i naivan nikad mi neće biti jasno. Pa šta rade njegovi asistenti, jel iko ima muda da mu kaže da griješi? Sve sami spongeri do bootlickera ... i neka ih cijepaju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
toronto ovo rjesava u 6 tekmi
jos jednom ove godine u plejofu gledamo teletovica
kidd nije sposoban ovce da cuva a kamoli da vodi ovakvu ekipu
jos jednom ove godine u plejofu gledamo teletovica
kidd nije sposoban ovce da cuva a kamoli da vodi ovakvu ekipu
Ubise ih ljudi,Livingston proslu tekmu kriminalan ovu haman jos gori,kad Mirza izadje raspadose se.
Pa zar ste očekivali da će predvođeni Kiddom da prođu ekipu koja ima ovakvu publiku i koja ima prednost domaćeg terena? 
A.F.C. Bournemouth!
- legenda reala
- Kontakt:
ma nisam ni očekivo da će proći, tačno sam znao da će se sve ovako okrenuti, nakon što nisu iskoristili priliku da povedu 3:1, žao mi zbog Mirze, a inače su smiješna ekipa i ne trebaju ni proćigrgr je napisao/la:Ispadaju oni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nismo očekivali
na 5 minuta do poluvremena imali su+3...na poluvremenu imaju -18 
Ne mogu da vjerujem sta covjek radi. Mirza odlicno po meni odigrao, u oba pravca, izvodi ga nakon 5 minuta. Pa zasto ne probati njega i Pierce-a zajedno na parketu (Pierce umjesto Livingstona npr., da Wiliams bude play), ako su jedini koji nesto mogu pogoditi?! Nemoguce je sta covjek radi, svaki minut novi igraci ulaze, rotiranje i rotiranje. Napravio je to da gube 20 razlike i da nema sanse da se vrate u utakmicu.
Izdržati, to je temelj vrline!
Sad sam u nedoumici da li da idem spavat ili gledat dalje,valjda je ovaj hajvan vidio da je bilo puno bolje sa Mirzom na parketu,mora mu dati citavu trecu dionicu,da Mirza spasi sto se spasiti da.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Dok je Mirza na parketu +7
Bez Mirze - 25
Bez Mirze - 25
Ovaj Kidd nema pojma o zivotu... Mislim da su vec izgubili tekmu jer igraju katastrofalno... Mirza je odlican kad uporedimo ostale tzv zvijezde...
Raspala se igra Netsa totalno. Dobra odbrana Raptorsa na Dwillu koji je kljuc igre Netsa sto su oni vec skontali.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma uvijek ima šanse, ovo je košarka, ali Jason mora povući par logičnih poteza, ako se želi vratiti u igrurogeRF je napisao/la:Napravio je to da gube 20 razlike i da nema sanse da se vrate u utakmicu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ima sanse, pogotovo sto je NBA u pitanju. Medjutim, s ovakvom igrom, ovakvom logikom trenera, nemoguce je. Pogotovo sto je mali broj raspolozenih igraca. Jednostavno mislim da covjek nema nikakvog autoriteta, haman ove zvijezde igraju kad hoce i kako hoce.legenda reala je napisao/la:Ma uvijek ima šanse, ovo je košarka, ali Jason mora povući par logičnih poteza, ako se želi vratiti u igrurogeRF je napisao/la:Napravio je to da gube 20 razlike i da nema sanse da se vrate u utakmicu.
EDIT: Ili je nevjerovatno glup...
Izdržati, to je temelj vrline!
Kidd bi trebao kao sto je vec neko rekao, staviti PP i Mirzu zajedno pa probati igrati sa niskom postavom. Tako bi mogli malo ubrzati tempo kad im ova igra bas i ne ide. Previse tu ima solaze Livingstona i njegovih turn around jumpera, promasenih pick and rollova. Toronto igra bolju kosarku.
Eko ne pocne 2 poluvrijeme idem spavati 
Ipak ce biti ovo drugorogeRF je napisao/la:Ma ima sanse, pogotovo sto je NBA u pitanju. Medjutim, s ovakvom igrom, ovakvom logikom trenera, nemoguce je. Pogotovo sto je mali broj raspolozenih igraca. Jednostavno mislim da covjek nema nikakvog autoriteta, haman ove zvijezde igraju kad hoce i kako hoce.legenda reala je napisao/la:Ma uvijek ima šanse, ovo je košarka, ali Jason mora povući par logičnih poteza, ako se želi vratiti u igrurogeRF je napisao/la:Napravio je to da gube 20 razlike i da nema sanse da se vrate u utakmicu.
EDIT: Ili je nevjerovatno glup...
PA IZVADI VISE OVOG LIVINGSTONA, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Fino je Edo Maajka rekao "Amerikanci su supci,ona najveća mraka..."
kod njih nema nekog mudrovanja evo Kid zivi dokaz za to
znaci zna se ko igra kad i kolko minuta
tamam da imas na klupi 10 "hot" igraca ne mozes ih uvest
dok ovi iz prve petorke ne odigraju svoje minute tamam kad ne bi dali ni 1 kos
to najvise mrzim kod amera
kod njih nema nekog mudrovanja evo Kid zivi dokaz za to
znaci zna se ko igra kad i kolko minuta
tamam da imas na klupi 10 "hot" igraca ne mozes ih uvest
dok ovi iz prve petorke ne odigraju svoje minute tamam kad ne bi dali ni 1 kos
to najvise mrzim kod amera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.