Na EURU nije pokazao ništa, kad uzmemo u obzir kakve je partije pružao u Tottenhamu.M4kaveli je napisao/la:Cuj Sahin bolji od Modrica ..
To sto je covjek Hrvat iz Hrvatske ne znaci da ne zna igrat.
Lik je pokaz'o na EURU sta zna i koliko je dobar.
Trenutno bolji i od Kake i Granera.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ono protiv Irske nije nista, a tek protiv Spanije ?
Spance je vrtio kad god je loptu primio ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Ono protiv Irske nije nista, a tek protiv Spanije ?
O ovom pričam, znači može bolje...mandraX je napisao/la:kad uzmemo u obzir kakve je partije pružao u Tottenhamu.
Sa tom pričom da je Špance vrtio, se ne slažem.
Uglavnom, ja kao simpatizer Barce bi volio da Modrić dođe u Real
Pogotovo za ovu cijenu koja se spominje.

Modric je odlican igrac,koji bi prosirio i onako duboku rotaciju Reala jer moze odraditi vise pozicija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Po meni je protiv Španjolske pružio jednu od njegovih boljih partija u dresu Hrvatske, naravno da može bolje ali će to sve izaći na vidjelo sa boljim igračima. Ali cijena je prenapuhana, to stoji.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa baš kao simpatizer Barce ne bi trebao željeti dolazak Modrića u Real. Prvo, njima te pare nisu problem, a dovest će jednog od najboljih veznjaka na toj poziciji što samo znači da će Real biti mnogo jači u narednoj godini. Nije ovo NBA, pa da dovode nekog igrača za 10+ miliona godišnje i da tako opterećuju salary cap.
Modrić je doktor za Sahina, al' poznavajući LBJ-a i njegovih postova u kome je kojekakve Cattermole, Larssone, Hendersone i ostale "bolide" stavljao ispred Luke, onda me ova o Sahinu uopće ne iznenađuje.
Modrić je doktor za Sahina, al' poznavajući LBJ-a i njegovih postova u kome je kojekakve Cattermole, Larssone, Hendersone i ostale "bolide" stavljao ispred Luke, onda me ova o Sahinu uopće ne iznenađuje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nadamo se propaloj investiciji ala Ricardo Kaka.Monolog je napisao/la:Pa baš kao simpatizer Barce ne bi trebao željeti dolazak Modrića u Real. Prvo, njima te pare nisu problem, a dovest će jednog od najboljih veznjaka na toj poziciji što samo znači da će Real biti mnogo jači u narednoj godini. Nije ovo NBA, pa da dovode nekog igrača za 10+ miliona godišnje i da tako opterećuju salary cap.![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
I da kupe sve najskuplje veznjake, trio iz Barse je klasu iznad svih.
Pogotovo kad jos na klupi imas jednog Alcantaru ..
P.S. Otkud sad to vi odjednom sumnjate u Mourinha ?
Pogotovo kad jos na klupi imas jednog Alcantaru ..
P.S. Otkud sad to vi odjednom sumnjate u Mourinha ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ozil,Di Marija,Khedira,Carvaljo,Coentrao,Nuri..
od kako je Jose tu,prva 3 su startera,Carvaljo je svoje odradio u prvoj sezoni i doveden za smijesne pare.
Coentrao ima 22 godine i odradio je odlicne 33 utakmice prosle godine a to sto vecina se sjecaju samo jedne je njihov problem.
mozemo reci da samo Nuri cisto zbog povreda nije se mogao iskazati.
Altintop kako dos´o tako i os´o..
za vrijeme Jose s transferima greske nema.
od kako je Jose tu,prva 3 su startera,Carvaljo je svoje odradio u prvoj sezoni i doveden za smijesne pare.
Coentrao ima 22 godine i odradio je odlicne 33 utakmice prosle godine a to sto vecina se sjecaju samo jedne je njihov problem.
nek su 3 klase iznad ako su 9 bodova iza.M4kaveli je napisao/la:I da kupe sve najskuplje veznjake, trio iz Barse je klasu iznad svih.
Pogotovo kad jos na klupi imas jednog Alcantaru .
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Namiks bi ti mogao odgovoriti kako je doslo do tih +9Raul_64 je napisao/la:Ozil,Di Marija,Khedira,Carvaljo,Coentrao,Nuri..
nek su 3 klase iznad ako su 9 bodova iza.M4kaveli je napisao/la:I da kupe sve najskuplje veznjake, trio iz Barse je klasu iznad svih.
Pogotovo kad jos na klupi imas jednog Alcantaru .
Sta ovo citam na Mundodeportivu da je Mourinho umalo "j*bo m*ter" nekoj zeni na aerodromu u Majamiju prilikom povratka sa odmora. Pise da mu je ta zena rekla "forca Barca" nakon cega joj je on rekao da je svinja. Kasnije kada su sletili u Lisabon, ova mu je opet prisla i rekla nesto da je ona to samo iz zajebancije rekla, a on joj je sasuo opet da je svinja i **** i da bi je ubio na licu mjesta da nije zensko. Onda se umjesao i njen muz a Mourina je i njemu porucio da ce ga razbiti bez problema.
Sad upitno je koliko je ovo istina, ali mu ne trebaju ove blamaze. Nema ona njemu sta govoriti forza barca, ali opet treba imati neki nivo, a ne ovako.
Sad upitno je koliko je ovo istina, ali mu ne trebaju ove blamaze. Nema ona njemu sta govoriti forza barca, ali opet treba imati neki nivo, a ne ovako.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ako je ona navijacica Barce, sta je onda pogresno rekao? 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
KRKAN 
Naravno da je to glupost.ek0 je napisao/la:Sta ovo citam na Mundodeportivu da je Mourinho umalo "j*bo m*ter" nekoj zeni na aerodromu u Majamiju prilikom povratka sa odmora. Pise da mu je ta zena rekla "forca Barca" nakon cega joj je on rekao da je svinja. Kasnije kada su sletili u Lisabon, ova mu je opet prisla i rekla nesto da je ona to samo iz zajebancije rekla, a on joj je sasuo opet da je svinja i **** i da bi je ubio na licu mjesta da nije zensko. Onda se umjesao i njen muz a Mourina je i njemu porucio da ce ga razbiti bez problema.![]()
Maestro.Raul_64 je napisao/la:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Na mundodeportivu se moze naci svasta kao da je romariooo novinar,bparena urednik a saurman u upravnom odboru, tako da me ne bi cudilo da nadju da je Mourinho u nekom rodu sa hitlerom a Gvardiola i Tito direktni potomci stare loze Winstona Churchilea i Abea Lincolna. Ukratko gomila smeca sto puse u barcino jedro.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Već su počele fan kompilacije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Sigurno sam to rekao vjerujem i da imaš dokaz.Mada meni je sve to isto bolidi iz Premiershipa i nepotrebni Realu.Modrić jeste bolji od tih koje si ti naveo,ali od najboljeg igrača bundeslige nekad sigurno nije bolji.Monolog je napisao/la:
@Toxicity po kojoj nije?
@M4kaveli ti si nekad gledao Granera pa sebi daješ za pravo suditi o njegovoj kvaliteti.Uostalom ja nisam rekao da je bolji od Modrića(sigurno nije lošiji),ali je dijete Reala i veliki borac.
Da se ponovim.Nisam vidio nijedan kontraargument na ovo.Ako dođe neće biti nikakav upgrade ni na jednoj poziciji.Nosi to od nas.Dat 40 miliona za čovjeka kojem je u Realu plafon borba za mjesto na stadionu s Altintopom.Pored Khedire,Ozila i Alonsa nema nikakve šanse da igra.Granero pristupom stoji visoko u hijerarhiji.Kaka je preskup da ne igra nikako,a ne vidim neke znake da će otići.Tu je i Sahin koji je u Madrid došao kao bolji igrač od Luke(i sad je bolji)i kojeg je Joze zahtjevao i neće lako od njega odustat.Povreda je uradila svoje,ali Jozo je Ozila gurao jer je njegov igrač,Khediru također čak je i Di Maria imao veća prava jer je Mourinhov za razliku od Leona čiji je transfer prije njega dogovoren.
Kada ovako postavim Luka je stvarno nepotreban i neće doći.Jose je preveliki egoista da Sahina otjera nakon jedne povrede,a i za Kaku je svašta govorio tako da će mu vjerovatno dati još jednu šansu.Granero je igrač kakve on voli veliki borac,u januaru je gotovo otišao no onda je dobio šansu i u par tekmi pokazao da želi ostati u klubu.
Uostalom koju potrebu za pojačanjima ima vezni red koji je u minuloj sezoni ostavio "najjači vezni red ikada"(po određenim stručnjacima)9 bodova iza sebe.Nadigrao taj isti vezni red u 4 od 6 tekmi koje su igrali u ovoj sezoni nažalost nije bilo srće u pojedinim tekmama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.