FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 dec 2018, 22:06

belosevic28 je napisao/la:Ja mislim da mu je menadzer onaj sto je i Tucakovicu cim ga haver mu sLinan preporucuje.
Na TM piše da su mu agenti iz "Stellar Football Ltd-a", između ostalog i Gareth Bale je dio te agencije, odnosno član. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 dec 2018, 22:07

Joj jesu pojedinci smiješni, čovjek neće da produži ugovor pa ga treba razgulit eto... pa jel to neko mora produžit ugovor sa nama ?
Momak je došao odigrao korektno bez incidenata pokazao je muda, ima priliku da napreduje u karijeri i da možda obezbjedi egzistenciju i eto vi bi kao u takvom raspletu ostali u Sarajevu i gostovali u Etno Selu, Gabeli, Doboj Kaknju itd itd... ne budite smiješni. Svakako da se treba naći neko adekvatno rješenje i za nas i za njega, ali slanje na tribine zadnjih pola godine ugovora nije rješenje, pogotovo što je momak pošteno odradjivao ugovor bez incidenata.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 dec 2018, 22:12

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Eno slinan na portalu forsira nekog Hadji Barrya napadaca. Garant mu od nekog havera igfac pa ga gura u PL BiH haha
Baš pratim statistiku tog Hadžije Barija, nije loš uopšte. Imam osjećaj da će biti osvježenje u bošnjačkom prvenstvu.
Ma igraci iz usa su generalno karine ako nisu neki trkaci, s tehnikom su nikakvi, seniori gori od nasih juniora drasticno...bilo ih je nekoliko u visokom I velezu cini mi se, niko nije ostao, sve je to prelagano...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 dec 2018, 22:21

Denchi je napisao/la:Ma igraci iz usa su generalno karine ako nisu neki trkaci, s tehnikom su nikakvi, seniori gori od nasih juniora drasticno...bilo ih je nekoliko u visokom I velezu cini mi se, niko nije ostao, sve je to prelagano...
Jako moguće. Pratio sam MLS par puta - taj nivo fudbala je dosta bolji od naše lige, ali ove niže lige su trahana. Ali uglavnom imperativ svih igrača iz Amerike je ako ne mogu igrati u MLS-u Evropa. Imam baš jednog poznanika iz Amerike, momak je opasno zagrizao čak i u BiH da igra, meni malo čudno, milioni Amerikanaca (posebno crnci i latinoamerikanci) žive za fudbal. Oni ne biraju gdje će igrati, samo hoće da igraju na profesionalnom nivou. Zaintrigralo me stvarno. :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2018, 22:22

ajdohordas je napisao/la:Joj jesu pojedinci smiješni, čovjek neće da produži ugovor pa ga treba razgulit eto... pa jel to neko mora produžit ugovor sa nama ?
Momak je došao odigrao korektno bez incidenata pokazao je muda, ima priliku da napreduje u karijeri i da možda obezbjedi egzistenciju i eto vi bi kao u takvom raspletu ostali u Sarajevu i gostovali u Etno Selu, Gabeli, Doboj Kaknju itd itd... ne budite smiješni. Svakako da se treba naći neko adekvatno rješenje i za nas i za njega, ali slanje na tribine zadnjih pola godine ugovora nije rješenje, pogotovo što je momak pošteno odradjivao ugovor bez incidenata.
Ne treba ga razgulit al treba dati do znanja da je klub iznad svakog pojedinca .

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 dec 2018, 22:30

bordobijeli je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Joj jesu pojedinci smiješni, čovjek neće da produži ugovor pa ga treba razgulit eto... pa jel to neko mora produžit ugovor sa nama ?
Ne treba ga razgulit al treba dati do znanja da je klub iznad svakog pojedinca .
Zato i kažem, neko adekvatnije i bolje rješenje se treba naći i za nas i za njega i dokazati da je klub iznad svega, ali ne treba ga uništavati zadnjih pola godine pred transfer, samo zato što je momak odigrao pošteno i korektno bez incidenata i sa mudima cijeli ugovor.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 dec 2018, 22:35

A jeste svi merhametli, da su bogdo drugi privatnici ko vi...

Sta bi da je u zvijezdi igro? Nakon prve sezone kakvu je imao cupo bi ga mupu prijavio za namjestanje :rol:
Sta ima veze I da bude na tribinama? Ja cu mu jastucic donijet da ga guza ne boli, jeste zabrinuti u pm za levata, najobicniji prolaznik, sta se vezete za turiste... :stop: primat ce tupla do kraja, naguzi on nas dobro, sto bi mi uigravali I spremali nekom igraca dzabe??? Naguzimo I mi njega I pa-pa...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 dec 2018, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 dec 2018, 22:36

Ti iz Veleza i Bosne su preko Runde i Murata Alibasica dosli. Ima jedan stoper u Zvijezdi 09, Hamzic. Jedini je on ostao, uz ulet Stanisicu od 5 000 $.
Suhveli su mi Ameri haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 dec 2018, 22:39

belosevic28 je napisao/la:Ti iz Veleza i Bosne su preko Runde i Murata Alibasica dosli. Ima jedan stoper u Zvijezdi 09, Hamzic. Jedini je on ostao, uz ulet Stanisicu od 5 000 $.
Suhveli su mi Ameri haha
Sto iole valja kupi MLS, kod njih liga drzi ugovore... ovo sto dodje mimo je sve fula...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 dec 2018, 22:45

Denchi je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ti iz Veleza i Bosne su preko Runde i Murata Alibasica dosli. Ima jedan stoper u Zvijezdi 09, Hamzic. Jedini je on ostao, uz ulet Stanisicu od 5 000 $.
Suhveli su mi Ameri haha
Sto iole valja kupi MLS, kod njih liga drzi ugovore... ovo sto dodje mimo je sve fula...
Otprilike tako je, al' mnogi, zaista mnogi žele igrati u Evropi bez obzira na kvalitet lige. Za njih je Evropa fudbalski raj.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 dec 2018, 23:03

Zna li neko gdje je i da li pise momak koji je imao nick @uNbx ? Bas je bio pravi . Pisao ili ne pozdrav za njega . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 dec 2018, 23:08

Samozdravlje je napisao/la:Zna li neko gdje je i da li pise momak koji je imao nick @uNbx ? Bas je bio pravi . Pisao ili ne pozdrav za njega . :thumbup:
Extra momak. Nema ga tu, nekako pocetkom sezone je prestao pisati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 07 dec 2018, 23:12

belosevic28 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Zna li neko gdje je i da li pise momak koji je imao nick @uNbx ? Bas je bio pravi . Pisao ili ne pozdrav za njega . :thumbup:
Nesto se naljutio i rekao da nece vise pisati ovdje.
P.S. Pozz vama dvojici :bih: **** :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 dec 2018, 23:16

slusajmater je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Nesto se naljutio i rekao da nece vise pisati ovdje.
P.S. Pozz vama dvojici :bih: **** :kafa:
Zezas ? Momak prestao pisati poslije utakmice sa Celikom . Znam da ga je povrijedilo vrijedjanje navijaca. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 dec 2018, 23:21

Je li to pao i @alenpitar ? Svasta :bih: **** . :tokralju:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 dec 2018, 23:21

Vidim pise se o Rahmanovicu danima, treba ovako, treba onako ...
Moje skromno mišljenje je da se ovdje ne radi o njemu ili o trenutnoj situaciji samo.
Ovdje se radi o principu i buducem poslovanju kluba.
Odnosu prema igračima i njihovim zastupnicima.
Koliko god bili u prilici treba zastiti klub i ulozeni novac od pionira do prvog tima.
Naravno treba imati adekvatno rješenje u takvim situacijama.
U konkretnom slucaju ako sam u pravu i tribinu za Rahmanovica bi halalio.
Ne samo za njega nego za sve u odlasku.
Da se ne lazemo radi se iskljucivo o novcu.
On ide za pola godine produzio ili ne.
Ako produzi i mi hajrujemo nesto.
Ako ne produzi, njemu i onom ko ga zastupa više para, ko yebe FKS.
Da mi je sin lično pisaj ga.
Moze se to zavrsiti dogovorom, u suprotnom, ne zapad nego Poljine.

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 07 dec 2018, 23:23

Samozdravlje je napisao/la: Zezas ? Momak prestao pisati poslije utakmice sa Celikom . Znam da ga je povrijedilo vrijedjanje navijaca. :thumbup:
U pravu si. To je bio razlog. Sjecam se da je bio ljut i 'oprostio' se od foruma tada i reko da ce se vratiti kad mu bude cejf.
Forumasi govorili; Pusti bona hajvana, vratice se on, samo da propije sve. Al prodje od tad 13 Bajrama a brat Unbx se ne vrati k nama. Kazu da je na drugom forumu i da je admin :mrgreen:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 dec 2018, 23:35

slusajmater je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: Zezas ? Momak prestao pisati poslije utakmice sa Celikom . Znam da ga je povrijedilo vrijedjanje navijaca. :thumbup:
U pravu si. To je bio razlog. Sjecam se da je bio ljut i 'oprostio' se od foruma tada i reko da ce se vratiti kad mu bude cejf.
Forumasi govorili; Pusti bona hajvana, vratice se on, samo da propije sve. Al prodje od tad 13 Bajrama a brat Unbx se ne vrati k nama. Kazu da je na drugom forumu i da je admin :mrgreen:
Samo ne prema Hadzicima niposto.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 dec 2018, 23:43

obiteljskicovjek je napisao/la:Vidim pise se o Rahmanovicu danima, treba ovako, treba onako ...
Moje skromno mišljenje je da se ovdje ne radi o njemu ili o trenutnoj situaciji samo.
Ovdje se radi o principu i buducem poslovanju kluba.
Odnosu prema igračima i njihovim zastupnicima.
Koliko god bili u prilici treba zastiti klub i ulozeni novac od pionira do prvog tima.
Naravno treba imati adekvatno rješenje u takvim situacijama.
U konkretnom slucaju ako sam u pravu i tribinu za Rahmanovica bi halalio.
Ne samo za njega nego za sve u odlasku.
Da se ne lazemo radi se iskljucivo o novcu.
On ide za pola godine produzio ili ne.
Ako produzi i mi hajrujemo nesto.
Ako ne produzi, njemu i onom ko ga zastupa više para, ko yebe FKS.
Da mi je sin lično pisaj ga.
Moze se to zavrsiti dogovorom, u suprotnom, ne zapad nego Poljine.
Ovo je i moj definitivni stav :urnebes: . Sta si cekao covjekobiteljski ? Premda, postoji li mogucnost da vec sada ode i sad uzmemo sto nam pripada(ili sto mislimo da nam pripada)? Svi mirni ako ode u decembru , svi na gubitku ako ode put zapada .Mislim da on ne zeli ni proljece provesti u Sarajevu. :thumbup:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 08 dec 2018, 00:06

Zanimljiv story Hadzica na instagramu... hajmo skauti ima li materijala za nas u ova dva kluba... ili ce mozda neko nas tamo... :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nokee i 26 gostiju.